Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא נוסע כול השבוע, רק בסופי שבוע ככה שאין לי בעיה של דלק.

אמרו לי שביגלל שאין כמות גדולה של מכוניות שמתדלקות בדלק 98 אז לחברות ההובלה לא שווה לימהול אותו.

חוץ מיזה דלק 98 נקי יותר ודליק יותר.

רז...

פורסם
ככה הסבירו לי שה 98 דליק יותר מה 96

אשמח אם מישהוא ישפוך לי קצת אור על העניין ויסביר מה ההבדל בן 96 ל 98

בברכה רז...

חיפוש הוא כלי עבודה מצויין!

בפיאט ברבו לא ניתן בכלל להשתמש באוקטן 96, המכיל אשלגן, אלא באוקטן 95 או 98 שהם נטולי עופרת!

בוודאי התכוונת להבדל בין אוקטן 95 ו98!

ההבדל הוא בכושרהתנגדות האוקטן להתלקח לפני הזמן ובכך לגרום לצלצולים, אין קשר לניקיון הדלק,

הקשר היחיד לניקיון הדלק, הוא יושרם של מפיצי הדלק!

הדלק יוצא מבית הזקוק נקי וטהור, מה שקורה בדרך מבית הזיקוק, ועד לתחנות הדלק, זה כבר סיפור אחר, שאינו קשור כלל ועיקר לאוקטן!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני ממליץ להשתמש בהוראות יצרן, שהם אני מניח 95, אין כל תועלת בשימוש באוקטן גבוה מהנדרש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...