Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדרך כלל יכולת הבנת חוקי פיסיקה פשוטים מהווים בסיס ראשוני לשליטה ברכב.

הבנת חוקים אלו, תתרום רבות להשלמת מיומנות נהיגה בהתאמה לתכונות הרכב, תנאי הכביש והיכולת המוטורית של הנהג.

חולק עליך לגמרי. הבנה שכלתנית מעולם לא נותנת מיומנות. מיומנות היא דבר שנרכש רק מתרגול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבירם.את הרכב קנית ממאור ולא מדודו. את הקליאו הצהובה קנה אח של מאור הצעיר.

WIL.נפתחה כרית אויר בצד הנוסע. ובניגוד לטענתך נפתחה רק אחת ולא בזוגות.

לחברי הפורום היקרים והנלהבים,הפסיקו לצלוב את הנער.במקרה זה יצא בשלום ובטוחני שהסיק את המסקנות.

ההבדל ביננו לבינו הוא, מה לעשות.. הגיל הניסיון והבגרות האישית.

172 לא נועדה לילדים! וגם לא לכאלו שחושבים שיודעים לנהוג על סמך משיכת בלם יד ברכב של אימא.

הרכב דורש מיומנות ואינסטינקטים מהירים בנהיגה "חזקה" ואני לא מדבר על נתיבי איילון או כיכר סטרומה.(לדעתי,האיביזה טורבו צפויה ובטוחה מהרנו. אך גם פחות מהנה)

לגביי ה"שאר בשר"...אין לי מושג לאיזה מגרש לקחו את הרכב.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
בשביל זה יש לה מצערת מתקדמת הנשלטת ע"י הנהג, מהסוג בו ניתן לווסת את כמות הדלק המגיעה למנוע ובאופן כזה להגביל את הכוח שלו...

אחדד ברשותך, המצערת שולטת על פתח האוויר ע"פ מצב פתיחת המצערת יתחיל תהליך שלם שבו יסופק גם יותר דלק למנוע.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

דודו, אני מעולם לא טענתי שכריות אוויר צידיות נפתחות בזוגות. להיפך, צריך להיות מצב מאוד מוזר כדי ש-2 מנוגדות ייפתחו באותה תאונה.

שתי הקדמיות כן אמורות לעבוד ביחד (אלא אם יש מתג ניתוק או חיישן משקל שמבטל את כרית הנוסע) אבל זה לא קשור.

קדמיות+צידית זה צירוף אפשרי אבל לא הכרחי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לחברי הפורום היקרים והנלהבים,הפסיקו לצלוב את הנער.במקרה זה יצא בשלום ובטוחני שהסיק את המסקנות.

דודו

דודו היקר,אני לא סגור מאיפה ועד כמה אתה מכיר את הבחור אבל אני מבין שאתה "עוזר" למנוע את צליבת הבחור, למרות שמכוון הבחור בן גילי וממושב באזור שלי אני יודע קצת אחרת ולא חושב שכדי לשבח בחור כזה. הבחור לא ממש "הורס רכבים חדש ותמים" כמו שאתה מציג אותו, הוא כבר היה צריך ללמוד את הלקח שלו כאשר הוא חצה צומת באור אדום, ישר לתוך משאית, עד כמה שאני יודע הוא דיי השבית שם פיז'ו 206, הלקח היה צריך להלמד כבר אז שהוא יצא בנס.

כמו כן שמעתי שאחיו נפצע בעבר בצורה דיי לא נעימה בתאונה שגם בה היה מעורב רמזור אדום.

אז אם אתה לא יודע על מי אתה מגונן, כדאי שלא תגונן!

הבחור נסע בכביש בו המהירות המותרת היא 50, בשטח ללא שדה ראייה, במהירות מינמלית של 120+, הגיון אין פה, כישורים אם היו לו לא היו צריכים להיות פה כלל!!! כי אף אחד מחברי הפורום לא יצדיק נסיעה בכביש חשוך, צר, ללא שדה ראיה, ובמהירות כפולה מהחוקית+, בכלל!!!! לא משנה ברמת הנהיגה שלו.

אני מניח שכולם בפורום נוסעים בצורה "יחודית" להם, אבל גם את זה צריך לדעת איפה ומתי עושים.

פורסם

מצד אחד אתה אומר:

ההמלצה הגורפת לקורס נהיגה לדעתי לא נכונה בכל המקרים.

מצד שני אתה אומר:

למשל בעל הקליאו הזאת האם הוא באמת נהג כמה חודשים בצורה רגועה? האם הוא למד בדיוק איך האוטו מגיב?

אתה יודע איפה הכי טוב ללמוד איך האוטו מגיב? בקורס נהיגה, עם מדריך לידך וקונוסים על המסלול במקום גדר הפרדה

פורסם
בנסיעה רגועה אפשר ללמוד את האוטו לאט ובזהירות ולהתחיל כל תקופה מסויימת לעלות את המהירות בפניות ובישורות כדי שהתחושה של השליטה תהייה מבוססת על משהו, אתה טועה אם אתה חושב שבן אדם שבבעלותו שבועיים קליאו אבל עשה קורס או שתיים ישלוט ברכב יותר טוב מאשר בן אדם שהרכב אצלו למשל חצי שנה של נהיגה מנהלתית.
סליחה אבל דווקא אתה זה שטועה כאן טעות גסה.

כל מדריך בקורס נהיגה מתקדמת יעלה על אוטו שהוא לא נהג בו בחיים ואחרי כמה דקות של התנסות בסיסית להכרת הרכב יוכל להדגים לך דברים עם האוטו שלך שגם 10 שנים של נסיעה מנהלתית רגועה או לא רגועה לא יילמדו אותך.

מוטי

פורסם
דודו היקר,אני לא סגור מאיפה ועד כמה אתה מכיר את הבחור אבל אני מבין שאתה "עוזר" למנוע את צליבת הבחור, למרות שמכוון הבחור בן גילי וממושב באזור שלי אני יודע קצת אחרת ולא חושב שכדי לשבח בחור כזה. הבחור לא ממש "הורס רכבים חדש ותמים" כמו שאתה מציג אותו, הוא כבר היה צריך ללמוד את הלקח שלו כאשר הוא חצה צומת באור אדום, ישר לתוך משאית, עד כמה שאני יודע הוא דיי השבית שם פיז'ו 206, הלקח היה צריך להלמד כבר אז שהוא יצא בנס.

כמו כן שמעתי שאחיו נפצע בעבר בצורה דיי לא נעימה בתאונה שגם בה היה מעורב רמזור אדום.

אז אם אתה לא יודע על מי אתה מגונן, כדאי שלא תגונן!

הבחור נסע בכביש בו המהירות המותרת היא 50, בשטח ללא שדה ראייה, במהירות מינמלית של 120+, הגיון אין פה, כישורים אם היו לו לא היו צריכים להיות פה כלל!!! כי אף אחד מחברי הפורום לא יצדיק נסיעה בכביש חשוך, צר, ללא שדה ראיה, ובמהירות כפולה מהחוקית+, בכלל!!!! לא משנה ברמת הנהיגה שלו.

אני מניח שכולם בפורום נוסעים בצורה "יחודית" להם, אבל גם את זה צריך לדעת איפה ומתי עושים.

תן לי לחדד מס דברים.

אני לא מגונן ולא מצדיק וגם לדעתי לא היה מדובר בנהיגה רומנטית לאור ירח.

במקרה הקודם אף אחד לא קבע שהבחור עבר באדום וזו היתה 306.נכון,הושבתה.ובאשמת מי?....:roll::?: לא יודעים.

לגביי אחיו שהוא חבר קרוב,הרכב נכנס באור אדום לצומת,מסיבה מסויימת.חשוב לציין שמישהו אחר נהג ברכב והחבר היה על תקן נוסע.

פנה בה"פ.אי מסוקרן לגביי זהותך.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

קצת קשה להתווכח עם העובדה שכל הרכבים מתנהגים פחות או יותר אותו דבר בנסיעה מנהלתית.

כמובן שכוח מנוע והיגוי איכותי וכו' עושים את שלהם, אבל להקיש מכאן ועד למגבלות הרכב - בלתי אפשרי.

נהיגה למגבלות צריכה להיעשות בהדרגתיות, ובתחילה עם מרווח ביטחון ראוי לשמו (לטעמי עדיף במגרש החלקה שם הסיכון הוא אפסי).

מי שמגיע למגבלות בפעם הראשונה עם הרכב שלו בשטח ציבורי במהירות שלא תאפשר לו תיקון טעות ללא תאונה - שם את רכבו ואת עצמו על קרן הצבי!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מי שמגיע למגבלות בפעם הראשונה עם הרכב שלו בשטח ציבורי במהירות שלא תאפשר לו תיקון טעות ללא תאונה - שם את רכבו ואת עצמו על קרן הצבי!

אבל אם הנהג מיהר כחוט הסערה...?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני בטוח שאחרי התאונה הוא לא רץ למקום שהתכוון להגיע אליו והתעכב הרבה יותר זמן מאשר הזמן שהיה לוקח לו להגיע אם היה נוהג כמו בן אדם.

מהירות זה דבר מהנה גם לדעתי,

להחלקות יש מגרשים או מקומות נטושים,

צריך טיפה הגיון לדעת שלא משתוללים במקום שאין לך שדה ראיה, זה כמו להיכנס לפנייה עם עיניים עצומות מבחינתי.

לכל דבר יש את המקום והזמן שלו, כנראה שאת זה הוא היה צריך ללמוד בדרך הקשה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אבל אם הנהג מיהר כחוט הסערה...?

אז כנראה שבבית החולים ייתייחסו אליו בכפפות של משי. :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
סליחה אבל דווקא אתה זה שטועה כאן טעות גסה.

כל מדריך בקורס נהיגה מתקדמת יעלה על אוטו שהוא לא נהג בו בחיים ואחרי כמה דקות של התנסות בסיסית להכרת הרכב יוכל להדגים לך דברים עם האוטו שלך שגם 10 שנים של נסיעה מנהלתית רגועה או לא רגועה לא יילמדו אותך.

מוטי

איך אתה משווה לי מדריך בקורס נהיגה (שאני יודע שיכול לעלות על כל רכב ותוך דקות לעשות הרבה דברים) לבין תלמיד שעבר קורס חצי יום עם מדריך ובדרך כלל קורס ראשון זה לא בדיוק נסיעה על גבולות היכולת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...