Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי, זאת שאלה מצויינת.

אני מתפלא עליך שמר, מה הבעייה לקחת אוטו למגבלות גם אם הוא שבועיים אצלך?

במהלך קורס נהיגה מתקדמת שנעשה בד"כ במגרש סגור אתה יכול להגיע למגבלות של האוטו בלי שום בעייה או סיכון ולחוות ולהרגיש איך האוטו מתנהג במצבים קיצוניים ומה אתה צריך לעשות.

אז מה עם האוטו רק שבועיים אצלך?

מה כבר אפשר ללמוד משיוט רגוע? כלום!

שיוט רגוע במאזדה 6 או קליאו ספורט זה בדיוק אותו הדבר.

אתה יכול ללמוד רק מנסיון, לא תנסה לא תלמד בחיים לא משנה כמה רגוע תשייט אם האוטו.

קמרו, אתה טועה ובגדול! ברור לחלוטין שאדם שעשה קורסים של נהיגה עם הרכב שלו ישלוט בו טוב יותר כבר במהלך השבועיים הראשונים מאשר אדם שנהג מינהלתי במשך חצי שנה!

זה כל כך לא ברור??

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה כבר אפשר ללמוד משיוט רגוע? כלום!

שיוט רגוע במאזדה 6 או קליאו ספורט זה בדיוק אותו הדבר.

אז מה שאתה אומר לי פה שאני לא למדתי כלום על הרכב שלי?

איתי, אדם שנהג מינהלתי במשך חצי שנה.

פורסם

תשובה מצויינת! :mm_yeah:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לא נורא, את הקורס אני ישמור למיאטה.

(רק שהמורה שלי יהיה מישהו שמכיר את המיאטה הזאת כמו את כף היד שלו. ניחשתם נכון, יוני :-D )

פורסם
אז כנראה שבבית החולים ייתייחסו אליו בכפפות של משי. :-D

גם אם הוא יהיה על ערס דובאי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השתתפתי ב2 קורסים והרבה ג'ימיקאנות ואני מספיק יודע מה מלמדים שם כדי לדעת מה בחור שעבר קורס יודע, אולי הוא קיבל קצת רגש וביטחון על האוטו אבל הוא לא ישלוט כמו מישהו שלמד בהדרגתיות את האוטו ואני מתכוון שכן אפשר מידי פעם להעז ולנסות לכנס לפניות קצת יותר מהר במקומות מוכרים כדי להרגיש את האוטו.

ואני לא מדבר על עצמי אישית אלא תאורתית לחלוטין.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הקורסים היו במסגרות מאורגנות לכן לקחתי אותם. אישית אני חושב שהם תרמו מעט מאוד לידע או לניסיון, כל מה שצריך להתחיל מאוטו ספורטיבי קטן כמו 106 שבו אתה מרגיש 100 קמ"ש כאילו הם 200 כל המשחקים והניסויים הם במהירויות הרבה יותר נמוכות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...