Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תראה, צריך להיות קצת קוקו בשביל לנהוג על הרכב החלופי כמו שאתה נוהג על האוטו שלך, וצריך להיות ממש אהבל בשביל לעשות עליו תאונה. מוזר לי לשמוע שנהג מיומן עשה את זה, כיוון שנהג מיומן צריך לדעת שכל רכב מגיב שונה.

הבחור כשרוני ומיומן, בזה אין ספק. וזה נאמר ע"י רוכבים טובים ממני בהרבה. אבל... נוטה ללקות בתסביך אלוהים.

אז המקרה דווקא היה לטובה - זה הוריד אותו מהעץ.

עדיף על רכב חלופי מאשר על 1000RR, תסכים איתי.

לדעתי קו המחשבה שלו היה "נו, הנעה קדמית, בקושי 100 כ"ס, כולן אותו הדבר..."

אני מניח שמצבו התחזוקתי של הרכב גם לא תרם במיוחד, אבל אני עדיין שמח שזה היה על רכב ולא על האופנוע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נו, זה מוכיח שאפילו אנשים שנוהגים על יחס הספק משקל של 800 כ"ס לטון, יכולים ליפול עם רכב בעל יחס הספק משקל של פיל אסיאתי מצוי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה מוכיח שאפשר לעבור את המגבלות גם עם סוסיתא.

וזה מוכיח שעליונות בתחום אחד והביטחון שניכר עקב אוהת שליטה, אינה מקנה לך עליונות כשהביטחון הוא מדומה ומופרז - בתחום אחר (במקרה הספציפי).

יש רק ללמוד מהמקרה הזה. הוא למד. ואני שמח על כך. כי אם זה היה קרה על האופנוע - אולי היה לי פחות חבר מאוד טוב עכשיו... :shock:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ל-erez - בטח שאפשר לאבד אחיזה מתחת ל-100 קמ"ש בפניות רבות מספור בארץ.

אני מניח שהבנת את הכוונה המקורית, לא הבאתי נתונים, זה היה לצורך המחשה, שהוא לא היה ב50 קמ"ש.

להוציא מצבים שבהם היה שמן או גלגל התפוצץ וכדומה.

פורסם

ברור לחלוטין מעוצמת התאונה שהוא לא היה על חמישים. מה שאני התכוונתי זה שאוטו כזה יכול להפיל אותך גם על 50 קמ"ש אם אתה לא מספיק מיומן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הבחור כשרוני ומיומן, בזה אין ספק. וזה נאמר ע"י רוכבים טובים ממני בהרבה. אבל... נוטה ללקות בתסביך אלוהים.

אז המקרה דווקא היה לטובה - זה הוריד אותו מהעץ.

עדיף על רכב חלופי מאשר על 1000RR, תסכים איתי.

לדעתי קו המחשבה שלו היה "נו, הנעה קדמית, בקושי 100 כ"ס, כולן אותו הדבר..."

אני מניח שמצבו התחזוקתי של הרכב גם לא תרם במיוחד, אבל אני עדיין שמח שזה היה על רכב ולא על האופנוע.

הכביש אשם, התחזוקה לא משהו, הוא רגיל ל- 15000 כ"ס......אפללו בן לולו אכלו לו ושתו לו......

טעות נהג קלאסית רות סוף.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

האמת היא שאם מישהו מרגיש שהוא אלוהים אזי הוא לא ישים לב . אבל דבר אחד אישית אני לא מבין כאן , כשנהגתי על מרצדס 220 (מונית לשעבר ) כול פעם שהיה יורד קצת הלחץ אוויר הייתי מרגיש את זה , אבל אף פעם , גם כשעשיתי שטויות כמו להכנס לסיבובבמהירות הרבה יותר גדולה משצריך , ולראות באמצע שזה מהיר מידי , ולעיתים מרוב פחד הורדתי את הרגל מהגז לא נעלם לי גלגל. אז איך בקליאו נעלם גלגל כ"כ מהר ?

ומה זה אומר על הספוטיביות שלו ? (שאלת תם)

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
האמת היא שאם מישהו מרגיש שהוא אלוהים אזי הוא לא ישים לב . אבל דבר אחד אישית אני לא מבין כאן , כשנהגתי על מרצדס 220 (מונית לשעבר ) כול פעם שהיה יורד קצת הלחץ אוויר הייתי מרגיש את זה , אבל אף פעם , גם כשעשיתי שטויות כמו להכנס לסיבובבמהירות הרבה יותר גדולה משצריך , ולראות באמצע שזה מהיר מידי , ולעיתים מרוב פחד הורדתי את הרגל מהגז לא נעלם לי גלגל. אז איך בקליאו נעלם גלגל כ"כ מהר ?

ומה זה אומר על הספוטיביות שלו ? (שאלת תם)

בברכה יהודה

התגובות של קליאו הרבה יותר עצבניות מאשר של המרצדס,הורדת הגז בקליאו הרבה יותר משמעותית מהורדת הגז במרצדס.

כמו גם בוא לא נשכח את יחס ההספק משקל בקליאו לעומת המצרדס 220.

... אוף ,מה אני מדבר בכלל יש לי קאוואליר שכל נגיעה בגז במהלך כיכר גורמת לה להתדנדנד ולהסתחרר :screwy:

פורסם
ברור לחלוטין מעוצמת התאונה שהוא לא היה על חמישים. מה שאני התכוונתי זה שאוטו כזה יכול להפיל אותך גם על 50 קמ"ש אם אתה לא מספיק מיומן.

רוני

מיומנות נהיגה בלבד אינה מהווה אקסיומה לשליטה על רכב כלשהו בתנאים מסוימים.

רבים המקרים בהם נהגים מיומנים ביותר, מעורבים בתאונות כאלו או אחרות בתנאים "סטריליים" כגון מסלולי מרוץ, מסלולי ראלי וכו'...

בדרך כלל יכולת הבנת חוקי פיסיקה פשוטים מהווים בסיס ראשוני לשליטה ברכב.

הבנת חוקים אלו, תתרום רבות להשלמת מיומנות נהיגה בהתאמה לתכונות הרכב, תנאי הכביש והיכולת המוטורית של הנהג.

פורסם
ברשד לא נוגע בכלום אפילו לא עם מקל .
מה קרה? דעות קדומות...? :roflmao:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...