Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש אודיו צפון

יחיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ס"ה היה נחמד למרות שהיו מעט אנשים ובגלל זה יכולתי להכיר את רוב האנשים שיושבים מאחורי המסך והמקלדת.

רק חבל שלא היו יותר חברים .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת ההיענות הייתה דלילה ביותר!

אבל דווקא לקראת הסוף כשהרוב הלכו באו אנשים יקרים והייתה אחלה אוירה

כמובן נקווה שבעתיד המפגשים יהיו בעלי יותר נוכחות ואירגון, כי לצערי מפגשים מהסוג שהיו היום מוציאים את החשק להיכנס לאוטו ולבוא למפגשים.

נ.ב.

ח"ח לשליו שהגיע לבחון את מפגשי הצפון, חבל שהוא נפל על מפגש שהוציא לו את הרוח מהמפרשים.

:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא היו יותר חברים כי מועד קיום המיפגש לא הוצאה לדיון בפורום אלה הוחלט על קיומו על ידי המנהל ביוזמה אישית בלי לערוך דיון החלטי לגבי מועד המיפגש לכן הוא היה יבש לטענתכם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי שיש תמונות ולדעתי לא כל כך היה מה לצלם... אפילו לא היה לי חשק להוציא את המצלמה מהתיק.

בקשר למועד המפגש אני מסכים איתך..

משיחה שהייתהבמפגש לא בפעם הראשונה יש תמיכה רחבה להזיז את המפגשים ליום שבת כמו במרכז מטעמי נוחות של חברי הפורום להגיע.

מקווה שזה יצא לפועל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא היה גרוע כמו שמתארים כאן. דליל? כן מאוד, אבל , מס' חברים קרובים שבאו מרחוק, לי זה שווה הכל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב, כמו שרשמתי כבר בתרד המרכזי של המפגש...

היה בהחלט דליל, אבל אני שמח מאוד שנשארתי אחרי שהרוב הלכו.

הכרתי עוד אנשים שלא יצא לי להכיר כאשר כולם היו, וכמובן התענוג העיקרי היה לשמוע את המערכת של שלו!.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה כיף לפגוש את שלו ולהתארח ברכב שלוהיה נחמד מאוד להכיר אנשים רציניים כמו יחיאל והבחור השני שאני לא ממש זוכר את השם שלו אלא את הכינוי BUB?

וכמובן היה פינוק אמיתי כרגיל לפגוש את המר"נ דני אחרי יובלות שלא יצא(מורנו ורבנו למתקשים):-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שצריך להזיז את מיפגשים לשבת אלה פשוט לעשות מיפגשים יזומיים יותר כמו שאנחנו הינו עושים תמיד ..המיפגש הזה לא היה יזום עם כולם וחבל..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בהחלט מסכים עם דני זומרשטיין שאכן כמות החברים שהגיעו למפגש הייתה דלילה יחסית למפגשי המרכז. העובדה הנ"ל גרמה לכך שיכולנו להכיר האחד את השני. בהחלט שמחתי לפגוש את החברים שכבר הכרתי (דני, סלבה, אבנר, שי ויואב) ולהכיר עוד חברים חדשים (יחיאל, אמיר, bub) בטוח ששכחתי עוד כמה חברים, אני מתנצל מראש.

חברים אכן היה מפגש חלש...

אבל! וזה אבל גדול!

אני שמח שנשארתי למרות שהרוב הלכו,יצא לי לשבת באוטו של שלו...

אין לי מילים...

מערכת שנשמעת פשוט, מעולה!

והרכיבים הם לא ברמה ההכי גבוהה, לא אפילו קרוב.

נשמע פשוט, במילה אחת,פ-נ-ט-ס-ט-י.

אמיר

אמיר,

תודה, תודה, תודה! :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

מס' חברים קרובים שבאו מרחוק, לי זה שווה הכל.
דני,

לפגוש אותך, זאת כבר סיבה מוצדקת להגיע למפגש.

היה כיף לפגוש את שלו ולהתארח ברכב שלו
אבנר,

גם לי היה כיף לפגוש אותך ולהתארח ברכבך. הפוקלים אצלך נשמעים טוב ולא כואבים.

היה חביב! והכי כייף היה לראות בן אדם אשר בא מחדרה(שלו) ולא היה לו קשה לבוא לעומת כמה חברה שממש צפוניים שנישארו בבית.
:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

נ.ב.

ח"ח לשליו שהגיע לבחון את מפגשי הצפון, חבל שהוא נפל על מפגש שהוציא לו את הרוח מהמפרשים.

bub,

1. אני מתנצל שאני לא זוכר את שמך האמיתי.

2. אין לך מה לדאוג, הרוח לא יצאה לי מהמפרשים. פשוט התאכזבתי מעט שכמות החברים שטרחה והגיע למפגש הייתה דלילה. בסה"כ אני חושב שהיה מפגש נחמד מאוד.

לא היו יותר חברים כי מועד קיום המיפגש לא הוצאה לדיון בפורום אלה הוחלט על קיומו על ידי המנהל ביוזמה אישית בלי לערוך דיון החלטי לגבי מועד המיפגש
לעשות מיפגשים יזומיים יותר כמו שאנחנו הינו עושים תמיד ..המיפגש הזה לא היה יזום עם כולם וחבל..
אדי,

אם היו צריכים לקבוע מועד למפגש שיהיה נוח לכל החברים, המפגשים לא היו יוצאים לפועל אף פעם. צר לי מאוד שלא הגעת למפגש. :sad:

גל,

חבל שלא הגעת למפגש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקצרה לקראת הסוף זות אומרת 17.30 בערב היה ממש תענוג נשארנו קומץ מצומצם מאוד שמות לא זוכר את של כולם . יצא לי לשבת ברכב של שלו שלטעמי המערכת נשמעת מצויין .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...