Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי מגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר להקשות קצת, הרכב שמביא התושב החוזר, חייב להגיע מהמדינה ממנה הוא בא?

הרי למכס אין מושג ירוק איפה באמת הייתי בארבע השנים הללו.

לדוג': אם חייתי בארה"ב 4 שנים, האם אני יכול לעבור דרך גרמניה, לחיות על חשבונו של Servus חודשיים ולהרוס לו את הבית במסיבות, ואז להביא משם פורשה, כך שאשלם פחות כי אני מביא אותה מארץ הייצור שלה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב לא חייב להגיע מאותו המקום ממנו אתה בא.

אתה יכול לעבור בגרמניה, ולחגוג.

לעומת זאת אתה כן חייב להוכיח את היותך תושב חוזר ע"י עמידה במספרים מבחנים שמשך השהייה בחו"ל הוא רק אחד מהם.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מה המבחנים הנוספים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
האם אני יכול לעבור דרך גרמניה, לחיות על חשבונו של Servus חודשיים ולהרוס לו את הבית במסיבות, ואז להביא משם פורשה, כך שאשלם פחות כי אני מביא אותה מארץ הייצור שלה?

מישהו הזמין אותך בכלל?

המבחן הוא: האם במשך השנים הללו, לא ביקרת בארץ יותר מארבעה חודשים מתוך שנה במצטבר.

בנוסף צריך להיות לך רשיון נהיגה בתוקף למקום ממנו אתה בא.

Passt scho...

פורסם

אתה צריך להוכיח כי מרכז החיים שלך אינו בארץ.

מרכז החיים, לצורך העניין, בוחן את המשפחה הגרעינית והיכן היא חיה. עבודה, משכורת, דירה, חשבון בנק, את כל אלה יש לך בארץ או לא. זמן השהות שלך בארץ במשך שנה קלנדרית (ינואר = תחילת השנה.) תשלומים לביטוח לאומי, קופת חולים... ויש עוד כמה.

דבר נוסף שיש לדעת, החוק הוחל בשנת 2004, אנחנו היום על סף 2007, סה"כ עברו 3 שנים.

החוק עדיין לא נבדק מפאת קוצר הזמן. לך תדע מה יקרה בפועל.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מקפיץ שרשור מסיבות אישיות.

שיעור המס יחול לפי הסכום המופיע בקבלה בהנחה שהוא לא חורג ביותר מ10% מהמחירון.

אין אפשרות להביא לארץ רכבים שאינם עברו תקינה דוגמת הבוגאטי, פרארי, למבורגיני וכו'

ההבדל של ה16% הוא באמת כמו שאמרת ארץ הייצור.

רכבים שמיוצרים ביפן משלמים מס גבוה יותר מעל רכבים המיוצרים בארה"ב וגרמניה.

לאיזה מחירון מתייחסים במכס בהשוואה הזאת?

למחירון ישראלי?

למחירון עדכני לפי המדינה בה בוצעה העסקה?

מחירון בינ"ל? (אם יש דבר כזה)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רגע,מה שאתה אומר שאם אני קובע קומבינה עם מוכר הרכב שבמקום 50K יורו אני אחתום איתו על קבלה של 10 ויוסיף לו 40 במזומן\צ'ק שלא קשור לחוזה הרכב ויגיע לנמל בארץ לקבל את האוטו ויגידו לי שם סוכני המכס:

"כל הכבוד לך,אתה ממש ז***** אותנו"

אין היגיון במה שאמרת!

פורסם

לא . תקרא את כל השרשור ותבין שהחשבונית יכולה לחרוג מהמחירון רק באחוז מסוים.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...