Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה, הלך לי לפחות מייסב אחורי אחד במגאן וכנראה גם בפאסאט. מנסה להימנע מקנייה מהיבואן ולכן מבקש המלצות למקומות שמוכרים מייסבים איכותיים לרכבים במחירים הוגנים.

העדפה לאזור המרכז.

תודה לעוזרים

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
חפש SKF , SNR , TIMKEN, FAFNIR ,אל תתקרב למזרח אירופאי ! (שאל , MADE IN THE EU זה המחבוא של הפולנים , רומנים וכו )
אני לא בטוח שאתה צודק.

אחד ממפעלי המיסבים הגדולים באירופה נמצא בפולין, ואת שם היצרן כרגע אני לא זוכר - אבל אם יהיה ביקוש אבדוק ואכתוב פה.

חברה עמם אני עובד ומפתחים מוצרים מאוד מדוייקים, בהם הMTBF הוא מרכיב קריטי, עובדים עם מיסבים של אותה חברה, ומאוד מרוצים מהם.

כך שלא הייתי פוסל מייד את כ-ל יצרני המיסבים המזרח אירופאיים על הסף.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• ספונסר פורום
פורסם

"אומגה מיסבים לרכב" ברחוב לוינסקי 81 בת"א טלפון -036884477

"שניצקי מיסבים" ברחוב צ'לנוב בת"א-

http://www.bearing.co.il/

ג'י ג'י ירום שינוע ברחוב הפלד1 בחולון-

http://www.gg.co.il/

פורסם

תודה רבה לכולכם.

בדקתי את הגלגלים האחוריים ע"י הרמה על ג'ק ושקשוק הגלגל. גלגל אחד תקין לגמרי לדעתי היות ומסתובב בחופשיות הרבה זמן ולא נשמע שום רעש בעת סיבוב. הגלגל השני לא מסתובב כמו הראשון אלא יש רעש חלש של חיכוך והגלגל נעצר כמעט מיד לאחר ניסיון סיבוב. שיקשוק הביא להרגשה של חופש במקסימום מ"מ אחד. לא יודע אם כדאי להחליף או לחכות לראות אם זה יתחזק. כל זה במגאן.

בפאסאט - זוית הקאמבר היא חיובית במקור. בעת סיבוב שמאלה יש רעש מכיוון הגלגל האחורי שמאלי. רעש של חיכוך וציפצוף די חזק. האם מקור הבעייה הוא גם במייסב שסיים את חייו ?

שאלה אחרונה: האם מייסבים צריך להחליף בזוגות על אותו הסרן או שניתן להחליף רק מייסב בודד ?

שוב תודה רבה לעוזרים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

לא כדאי לחכות, מנסיון מר שלי מיסב כזה יהיה מאוד קשה לחלץ אחר-כך אז תקדים תרופה למכה.

ואם אתה שואל אותי תעשה כבר בשני הצדדים ותגמור עניין.

• תוכן חדש...