Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השגתי איזה רדיו דיסק משומש מחבר , הבעיה שלו זה שהוא קופץ בכל תנועה של האוטו, השאלה שלי היא אם אפשר לתקן את זה ? אולי לנקות את הדיסק איך שהוא , לפתוח אותו או משהו? אם למישהו יש איזה שהוא רעיון , אשמח לשמוע.

חות מזה יש לי גם בעיות בכבל אנטנה שלי ורציתי להחליף את כולו , אז חשבתי כבר לקנות אנטנה משוכללת יותר , ראיתי באוטו דיפו באיזה 50 שקל אנטנות קטנות כאלה כמו של מכשירי פלפון , השאלה אם זה אפשרי להחליף, ואם זה מסובך, ואיך עושים את זה ?

תודה מראש :lol:

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

נסה לגשת למתקין ותשקול איתו רעיון של לארגן סוג של בולמי זעזועים להד יוניט.

אולי לארגן בולמי זעזועים של צ'יינג'רים או של כל מכשיר אחר ולהתאים אותם אליך.

בכל מקרה רצוי וצריך לנקות את ראש הקריאה מפעם לפעם, יש דיסקים מיוחדים עם מברשת קטנה עליהם. כל אופיס דיפו.

תתחדש!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

הדיסק עבד כמו שצריך , ולאחרונה הוא קופץ מכל תנועה של הרכב .

אז רציתי לדעת מה לדעתכם הלך ? , אם אני יכול לתקן את זה לבד ואיך?

חשבתי לפתוח את הדיסק ולנקות את העדשות בזהירות , כי הבנתי שהדיסקים של הניקוי לא שווים כלום .

וגם ככה זה רדיו דיסק דיי ישן שלא שווה הרבה ואם הוא כבר לא עובד אז אין מה להפסיד.

תגידו לי מה אתם חושבים?

פורסם

קופץ מסיבה פשוטה והיא שהבולם זעזועים שלו גמור, בלוי.

אם לא הייתה לך קריאה של החומר הצרוב אז היה אפשר לשקול ניקוי.

במקרה שלך מדובר בבולם זעזועים גמור.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

האם אני יכול לפתוח ולבדוק אם זה באמת בולם זעזועים גמור ? או להחליף אותו בעצמי?

מישהו מכיר אתר טכני טוב לטיפול ותיקון ברדיו לאוטו?

פורסם

הוא פשוט ישן ואין לו בולמי זעזועים כמו החדשים לי יש משנת 95 והוא קופץ לפעמים אין מה לעשות תקנה חדש או שתעשה מערכת בולמי זעזועים כמו שהצעיו אבל זה נשמע יקר לא?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...