Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצבע שאלה למבינים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי שאלה למבינים יש לי במוו 316 שנת 1979 מנוע 1600 האוטו יד ראשונה עשה 87000 ק''מ המכני שלו טוב והפנימי גם רק החיצוני צריך פחחות וצבע רציתי לדעת אם אני יעשה לרכב פחחות וצבע כמה אני יוכל לבקש על האוטו בערך תודה למגיבים

205516P2030400.jpg

פורסם

תגיד...

לא שאלת כבר?

ולא קיבלת תשובה כבר??

ולא רשמת שנמכר ב-9000 ש"ח...???

מה נהיה????

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

המלצה שלי אל תיצבע, לא תקבל את ההפרש של מחיר הצביעה במכירה ואם כן אז יעשה עוול גם לרכב וגם לקונה, רכב כזה יקנה מישהו שיהיה מעוניין להפוך רכב זה לפרויקט שלו ורובם יעדיפו לבצע את הצביעה בעצמם, על מנת להגיע לרמת הגימור הרצויה מבחינתם...הרכב המוצע למכירה למרות שנושא את הסמל המועדף על רבים, דווקא בגירסה זו פחות מבוקש ויקח זמן למכור אותו... צריך סבלנות ופשרנות בעת המכירה, ביצוע צביעה לא יעלה כאמור את המחיר משמעותית, ויש גם אפשרות שיהיה לך קשה למכור אותו גם אח"כ...שמירה על מנוע תקין, פנים סביר, מניעת התפשטות חלודה והזנחה... יהיו זולות יותר, ומשמעותיות יותר בעת המכירה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
המלצה שלי אל תיצבע, לא תקבל את ההפרש של מחיר הצביעה במכירה ואם כן אז יעשה עוול גם לרכב וגם לקונה, רכב כזה יקנה מישהו שיהיה מעוניין להפוך רכב זה לפרויקט שלו ורובם יעדיפו לבצע את הצביעה בעצמם, על מנת להגיע לרמת הגימור הרצויה מבחינתם...הרכב המוצע למכירה למרות שנושא את הסמל המועדף על רבים, דווקא בגירסה זו פחות מבוקש ויקח זמן למכור אותו... צריך סבלנות ופשרנות בעת המכירה, ביצוע צביעה לא יעלה כאמור את המחיר משמעותית, ויש גם אפשרות שיהיה לך קשה למכור אותו גם אח"כ...שמירה על מנוע תקין, פנים סביר, מניעת התפשטות חלודה והזנחה... יהיו זולות יותר, ומשמעותיות יותר בעת המכירה-רן

ואם אני עושה פחחות וצבע ב3500 ברמה טובה גם אז לא שווה לי ?

פורסם

גם אם זה יעלה 2000 ש"ח זה לא שווה. ואם יעשו לך עבודה על הפנים?מי שירצה לקנות את הרכב שלך ירצה לשפץ אותו ובטח ובטח שיהנה לפרק אותו ולקחת אותו לבעל המקצוע שלו. למה לך להשקיע ואח"כ לא לקבל את התמורה להשקעה? חוץ מזה ש - 3500 ש"ח נשמע מאד נמוך לעבודה כזו. חבל לעשות ואח"כ להצטער, אלא אם כן אתה משאיר את הרכב לעצמך.

פורסם
ואם אני עושה פחחות וצבע ב3500 ברמה טובה גם אז לא שווה לי ?

במחיר הזה לא תקבל עבודה שראוייה לשיפוץ הרכב, אולי קוסמטית למי שלא מבין (והוא לא מי שיקנה את הרכב הזה) הרכב יראה טוב...אבל במצב הרכב שלך על פי התמונה, נידרשת עבודה יסודית, לפחות בקורות ובנקודות הקריטיות... עבודה כזו תעלה סכום מכובד ולא תתאים בהכרך למי שירצה את הרכב, אולי ירצה להחליף צבע וכו'...אם לדוגמא הערך הראלי של הרכב הוא 4000 ש"ח ובמצבו הנוכחי מישהו יקנה אותו ב-2000 ש"ח (שוב המספריים דמיוניים להמחשה בלבד) צביעת הרכב ב-3500 ש"ח תביא אותו למחיר 7500 ש"ח... הרבה מעל למי שיהיה מוכן לקנות אותו, וגם אם תקבל עליו את ה- 4000 הראלים אחרי הצביעה הרי שבפועל תרוויח 500 ש"ח במקום 2000 באפשרות הראשונה, שורה תחתונה למרות כל הצער שבעניין מהרכב הנ"ל לא תוכל להרוויח יותר משוויו האמיתי, בפועל בשום טריק, למבני העניין שיקנו אותו כל תעלול גם יבלוט לעין ויוריד מהמחיר... לכן שווה למכור במחיר זול יותר ללא השקעה, מאשר להשקיע כסף שיעלם סתם...ניתן כמובן למלא את הרכב בחומר פחחים ולתת לו צבע באחד מהמוסכים בשטחים... ולמכור אותו למישהו שלא ממש ממתמצא ומתלהב... אבל זו תהיה רמאות לשמה, ועדיין לא בטוח שתהייה ריווחית מאוד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה אחי

עריכה: אין פה אחים ואחיות אלא אם הם אחים ביולוגיים שלך, נא לא לצרף למשפחה אנשים נוספים בהתנדבות.

• תוכן חדש...