Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוד מוסטנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני חדש בפורום אז אם זה כבר נשאל בעבר , מקווה שתוכלו לענות שוב.

אני מתעניין בפורד מסוטנג עוד מימי התיכון , פתחתי מחירון שלהם וראיתי שהמחירים שלהם לא יקרים בשנים 95-99 (אם קיים דגם ב95)

ורציתי לשאול למה לעזאזל מבקשים עליהם מחיר כפול (!!!) ממחיר המחירון.

אני שוקל מעבר מאופנוע לרכב , אני מאוד בקיא בעולם האופנועים . בגלל זה אני מופתע .

תודה על העזרה.

פורסם

כנראה עניין של היצע וביקוש.

קח בחשבון שהאחזקה שלהן יקרה. עד כמה שאני זוכר יש למוסטנג מנוע 3.8 ליטר, במילים אחרות,

אתה צריך תחנת דלק צמודה.

פורסם

הבן אדם מנסה לעזור למה אתה מנסה לקטול אותו

בכל מקרה יש אחת בעיר שלי מוסטנג שנת 97 מנוע 3.8 נראה לי V6 או V8 אין לי מושג

שווה 70 אלף לטענת הבעלים אני חייב לציין שהרכב יפיפה אבל מצריך כפי שקודמי אמר תחנת דלק צמודה לבית אם הרכב הוא לשימוש יום יומי בקלות יכול להגיע ל3000 שקל בחודש דלק

פורסם
אם הרכב הוא לשימוש יום יומי בקלות יכול להגיע ל3000 שקל בחודש דלק
אלא אם כן אתה עושה 3000 ק"מ בחודש, נראה לי שאתה טועה.

3000 ש"ח זה בערך 500 ליטר

נניח, רק נניח שהאוטו עושה, אממ, 1-5, לחיצות כל היום (והצריכה דווקא יותר טובה מזה).

זה עדיין נותן טווח נסיעה של 2500 ק"מ , שזה די הרבה.

יותר סביר שהאוטו יעשה בסביבות ה1-8.

בנסועה ממוצעת (1500 ק"מ לחודש בערך) ניתן לצפות לכ-1000 ש"ח הוצאות דלק.

הכל מחושב בערך, אבל הבנת את הכוונה.

מה שכן, הרכב לא ממש מהיר. בשביל זה צריך לחפש את ה-4.6 (לא יודע כמה יובאו, אם בכלל)

ה3.8 הן V6, דרך אגב

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אלא אם כן אתה עושה 3000 ק"מ בחודש, נראה לי שאתה טועה.

3000 ש"ח זה בערך 500 ליטר

נניח, רק נניח שהאוטו עושה, אממ, 1-5, לחיצות כל היום (והצריכה דווקא יותר טובה מזה).

זה עדיין נותן טווח נסיעה של 2500 ק"מ , שזה די הרבה.

יותר סביר שהאוטו יעשה בסביבות ה1-8.

בנסועה ממוצעת (1500 ק"מ לחודש בערך) ניתן לצפות לכ-1000 ש"ח הוצאות דלק.

הכל מחושב בערך, אבל הבנת את הכוונה.

מה שכן, הרכב לא ממש מהיר. בשביל זה צריך לחפש את ה-4.6 (לא יודע כמה יובאו, אם בכלל)

ה3.8 הן V6, דרך אגב

אממ לשכן שלי יש גולף VR6 שנת96 אני חושב יכול ליהיות שאני טועה בכל מקרה הוא טוען שהוא מגיע ל3000-4000 שקל לחודש והמנוע של VR6 הוא 2.8 לכן חשבתי שהמוסטנג תעשה משהו באזור

בכל מקרה 1000 שקל בחודש זה צריכה טובה הסובארו אימפרזה שלנו עושה 1600 לפחות

קשה לי להאמין שהמוסטנג תעשה משהו באזור של ה1000 בכל מקרה אין לי ניסיון אם הרכב

ובתקציב שאם תפרט אותו ואת הדרישות שלך מהרכב אולי תקבל אופציה יותר טובה

אבא שלי ממלא פול טנק בשבוע בערך במקרה הטוב שזה 400 שקל מינימום לשבוע כפול 4 יוצא

1600 לפעמים זה גם יותר מזה... ואנחנו מדברים על אימפרזה 1.6

פורסם
איך אתה יודע? היה לך אחת? תפסיקו עם כל השטויות.

איך אני יודע מה?

למה המחיר יותר גבוה, או למה הרכב שותה דלק?

אני למעשה לא יודע כלום! ובגלל זה כתבתי כנראה.

ואפילו אם הייתה לי אחת, התשובה בנוגע לשאלות תהיה צפציפית לי ולא תשקף את מצב השוק, בנוסף לכך, התשובה שלי למעשה לא תהיה אובייקטיבית ותוכל להטעות.

בגלל שלא הייתה לי אחת אני מאמין שהתשובה שלי, אפילו עם ה"כנראה" שהוספתי משקפת הרבה יותר את המציאות.

ובנוגע לדלק, אני לא מכיר רכב כבד עם מנוע גדול שעושה 1 ל 20. ו"כנראה" שוב, הרכב נופל לקטגוריה של שתיין לא קטן.

פורסם
אממ לשכן שלי יש גולף VR6 שנת96 אני חושב יכול ליהיות שאני טועה בכל מקרה הוא טוען שהוא מגיע ל3000-4000 שקל לחודש והמנוע של VR6 הוא 2.8 לכן חשבתי שהמוסטנג תעשה משהו באזור

בכל מקרה 1000 שקל בחודש זה צריכה טובה הסובארו אימפרזה שלנו עושה 1600 לפחות

קשה לי להאמין שהמוסטנג תעשה משהו באזור של ה1000 בכל מקרה אין לי ניסיון אם הרכב

ובתקציב שאם תפרט אותו ואת הדרישות שלך מהרכב אולי תקבל אופציה יותר טובה

אבא שלי ממלא פול טנק בשבוע בערך במקרה הטוב שזה 400 שקל מינימום לשבוע כפול 4 יוצא

1600 לפעמים זה גם יותר מזה... ואנחנו מדברים על אימפרזה 1.6

לפי מה שאתה אומר הרכב שלי "עושה" 1200 ש"ח בחודש. זה נחשב צריכה טובה לפי דעתך?

צריכת דלק לא נמדדת בשקלים אלא בק"מ לליטר.

נפח המנוע לא תמיד משקף וקובע את צריכת הדלק של הרכב. הרבה תלוי באוירודינמיות, בתיבת ההילוכים, תקינות הרכב, קרבורטור מול הזרקה , מערכת ניהול המנוע, הרגל ימין של הנהג, משקל הרכב, סוג הנסיעה ועוד הרבה משתנים אחרים.

אסף

פורסם
לפי מה שאתה אומר הרכב שלי "עושה" 1200 ש"ח בחודש. זה נחשב צריכה טובה לפי דעתך?

צריכת דלק לא נמדדת בשקלים אלא בק"מ לליטר.

נפח המנוע לא תמיד משקף וקובע את צריכת הדלק של הרכב. הרבה תלוי באוירודינמיות, בתיבת ההילוכים, תקינות הרכב, קרבורטור מול הזרקה , מערכת ניהול המנוע, הרגל ימין של הנהג, משקל הרכב, סוג הנסיעה ועוד הרבה משתנים אחרים.

אסף

זה לא מה שאמרתי

בכל מקרה סובארו אימפרזה שנת 98 רכב משפחתי ממוצע לגמריי

שנוסעת יום יום לא יותר מזה לא פחות מזה עם צריכת דלק ממוצעת של 1-11 בערך

שבמקרה הטוב כפי שאמרתי ממלאים פול טנק פעם בשבוע בערך ב400 שקל שזה יוצא 1600 בחודש

אז אתה רוצה להגיד לי שפורד מוסטנג "מכונה להשמדת דלק" כמו כל אמריקאית בד"כ עם מנוע 3.8 ליטר שתשמש לבסיס יום יומי כפי שטענתי מקודם שצרכית הדלק שלה במקרה הטוב זה 7 ק"מ לליטר בערך תשתמש בדלק בשווי של 1000 שקל בחודש הצחקת אותי

רכב כזה בלי שום צורך בניסיון אישי שותה דלק בשווי של מינמום 2500 ש"ח בחודש במקרה הטוב אם הוא רכב יום יומי (יום יומי זה לא ליסוע כל יום למכולת וחזרה) ובקלות מגיע לסכומים של 3000 ש"ח הוצאות דלק בחודש אם לא יותר

פורסם

אני מניח שבלי שום צורך בניסיון אישי אתה יכול לאמר לי שיונדאי גטס עם מנוע 1300 אוטומט לא תהיה שתיינית עצבנית, נכון? בלי ניסיון, או הרבה ידע (לא שאני טוען הכתר לשניהם:wink: ) עדיף לא להפריח "עובדות"

שזה יוצא 1600 בחודש
לפי הסכום הזה, וצריכה של 1-11 אתם נוסעים כ-3000 ק"מ בחודש, שזה הרבה יותר מהממוצע.

VR6 היא שתיינית ידועה.

חישוב מהיר - 1500 ק"מ בחודש (ממוצע נסועה בישראל נכון להיום) חלקי 8-7 ק"מ לליטר (נניח) אומר כ188-215 ליטר דלק.

במחיר של 6 ש"ח לליטר אתה רואה שלא עוברים כאן 1300 ש"ח.

גם עם גאסטי אני יכול להוציא 3000 ש"ח בחודש, יש הרבה משתנים שמשפיעים על הנתון הזה.

בכל מקרה אנו מדברים באוויר, ועד שמישהו עם קצת יותר ניסיון עם הרכב לא יגיב, אנחנו סתם מבלבלים את הבחור.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אני מניח שבלי שום צורך בניסיון אישי אתה יכול לאמר לי שיונדאי גטס עם מנוע 1300 אוטומט לא תהיה שתיינית עצבנית, נכון? בלי ניסיון, או הרבה ידע (לא שאני טוען הכתר לשניהם:wink: ) עדיף לא להפריח "עובדות"

לפי הסכום הזה, וצריכה של 1-11 אתם נוסעים כ-3000 ק"מ בחודש, שזה הרבה יותר מהממוצע.

VR6 היא שתיינית ידועה.

חישוב מהיר - 1500 ק"מ בחודש (ממוצע נסועה בישראל נכון להיום) חלקי 8-7 ק"מ לליטר (נניח) אומר כ188-215 ליטר דלק.

במחיר של 6 ש"ח לליטר אתה רואה שלא עוברים כאן 1300 ש"ח.

גם עם גאסטי אני יכול להוציא 3000 ש"ח בחודש, יש הרבה משתנים שמשפיעים על הנתון הזה.

בכל מקרה אנו מדברים באוויר, ועד שמישהו עם קצת יותר ניסיון עם הרכב לא יגיב, אנחנו סתם מבלבלים את הבחור.

צודק עדיף שמישהו עם ניסיון ברכב יענה לך במקומי או כל מישהו אחר שהוא חסר ניסיון
פורסם
אם הרכב הוא לשימוש יום יומי בקלות יכול להגיע ל3000 שקל בחודש דלק

אתה יודע כמה הוא נוסע ביומיום?!

אם אני נוסע 5 ק"מ לעבודה וחזרה ועובד 3 פעמים בשבוע בלבד אני אוציא 3,000 שקל על דלק?

תפסיק לקשקש!

--------------------------

לעניין המוסטנג:

רכב נדיר יבקשו עליו מעל מחירון, כל רכב

לא יודע אם כפול אבל פה נכנס שיקול שלך אם לקנות או לא.

המלצתי הגורפת היא להיכנס למועדונים שלחבריהם יש את הרכבים - זה ייתן לך את התמונה הטובה ביותר לגבי קנה מידה שאף אחד כאן לא ייתן לך פשוט מחוסר ידע של השוק לגבי הרכב הספציפי.

מועדון כדוגמת FUEL SLUT, אגב.

מה שאני יודע, מכיוון שיש לי חבר טוב וקרוב שמחפש אחת - רובן הגדול הוא אוטומטיות, הרכב די חזק בקו ישר ולא ממש מדהים בסיבובים (בדקנו מול היפנית שלי, למרות שהיא לא מהווה דוגמה).

זה מה שאני עשיתי כשחיפשתי רכב - נכנסתי למועדון הרלוונטי וככה גיליתי עולם חדש של יודעי דבר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...