Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוד מוסטנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר בין כמות הכסף שמישהו משלם בחודש על דלק לצריכת הדלק של הרכב ?

צריכת דלק נמדדת בכמות הקילומטרים לליטר ולא בשום דרך אחרת.

זה בטוח :) אבל בשביל לשים דלק בטנק צריך שקלים. ובחור צעיר שרוצה רכב כזה צריך לקחת בחשבון מה עלות האחזקה שלו.

פורסם
מה הקשר בין כמות הכסף שמישהו משלם בחודש על דלק לצריכת הדלק של הרכב ?

הקשר הוא די ישיר גבר - צריכת דלק גבוהה יותר=יותר שקלים בדלק (או שגם אני פספסתי את הנקודה?)

PUG-306 XSI MK2

פורסם

המנוע הוא 6 טורי - וכמו שכתבו לך - כנס לFUEL SLUTS - יש שם כמה רכבים כאלו - וקבל התייחסות יותר רצינית מסתם השארות לפי סטיגמות של אנשים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא אין קשר!!!

אולי הרכב משמש לעבודה ונוסע 5K ק"מ כל חודש ?

ואולי הנהג כל היום "לוחץ"

ואולי הוא מעמיס בתא המטען 400 קילו ונוסע עם 5 אנשים ברכב כל הזמן בעליות כל היום.

ואולי הוא משתמש בניטרוס כל היום או מתדלק בדלק טילים, אולי ?

ואולי ואולי ואולי...

בקיצור לא מחשבים צריכת דלק ע"י כמות הכסף שהנהג מוציא בחודש אלא לפי הנסועה החודשית שלו וכמות הליטרים שצרך בתקופה זו.

יש , גבר ?

פורסם

ועוד איך יש קשר!

אם תקרא בקפידה, תגלה ששנינו אמרנו את אותו הדבר - בשום נקודה לא אמרתי שלפי הוצאות הדלק ניתן לדעת את הצריכה. אמרתי את ההפך וזהו הקשר בין הוצאות וצריכה.

צריכת דלק גבוהה יותר=יותר שקלים בדלק
אני מקווה שלפחות לגבי זה אין וויכוח.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

האמת לאחר קריאה מחודשת הביקורת שלי לא הייתה מכוונת אליך אלא

כלפי פותח השרשור שמסתמך על שמועות במקום לבדוק צריכת דלק עובדתית.

לגבי המשוואה שלך אין וויכוח מה שאמרתי שאנשים מנסים להסיק מתוך השקלים את צריכת הדלק וזו הטעות.

ועכשיו אפסיק להסיט את השרשור ממסלולו כי זה לא תורם כלום לפותח השרשור.

היו שלום ותודה על הדגים.

פורסם
צודק עדיף שמישהו עם ניסיון ברכב יענה לך במקומי או כל מישהו אחר שהוא חסר ניסיון
מיסטר פולו, הריני להזהירך באופן רישמי -

אתה לא עוזר לאף אחד עם הניחושים הלא מלומדים שלך וחוסר הניסיון הבולט שלך.

די נשבר לי הזית לקרוא את בליל השטויות שאתה פורס בחצי מהשרשורים בפורום הייעוץ ולכן אתה מתבקש להפסיק לייעץ בפורום זה אלא אם מדובר ברכב שנמצא בבעלות שלך פרטית, שים לב, לא של אבא, לא של אמא, ולא של השכן של סבתא שלך.

הפורום הזה מיועד לתת ייעוץ לאנשים שהולכים להשקיע את מיטב כספם ברכב ואני לא אסבול יותר שטויות מצידך, ההודעה הבאה שאני קורא ולא נראית לי אתה פשוט טס מהפורום הזה - ראה הוזהרת!

מוטי

פורסם

טוב אז ככה.

בין שנת 95-98 הדגם הנפוץ בארץ הינה הגירסה של ה V6 .

המנוע הוא 3.8 המנוע אמין ללא בעיות מיוחדות וזולל כ 1 ל 8 דלק בממוצא (עשינו בדיקה אצל מספר חברים).

יש הבדל מהותי בין הגרסאות הללו לגירסאת ה GT המתלים שונים המייצבים שונים היגוי שונה נעילת דפרנצייל. שורה תחתונה מוסטאנג V6 אינה רכב ספורטבי במיוחד אבל נותנת המון FUN.

http://www.youtube.com/watch?v=1qfTqn6ipbM

עוד בעיה שהרכבים הללו לא מטופלים כראוי בארץ בגלל מחסור בחלקים ובמוסכים מקצועיים כמו כן הגירים שלהם התחילו להיחלש.

מדובר ב גיר AODE (שאינו נפוץ בכלל בארץ).

שורה תחתונה למי שחובב מוסטאנג הרכב לא רע בשביל התחלה.

2006-06-03_182144_Pic_114.jpg

2006-03-18_234114_DSC00043.jpg

2006-03-18_234152_DSC00046.jpg

2006-03-18_234204_DSC00047.jpg

2006-03-01_181541_DSC00022.jpg

2006-03-01_181524_DSC00021.jpg

2006-03-01_181605_DSC00024.jpg

2006-03-01_183327_DSC00044.jpg

2006-03-01_183400_DSC00046.jpg

2006-03-01_190655_DSC00069.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לא זכור לי שפותח השרשור שאל על תצרוכת הדלק של המוסטנג. השאלה היתה "למה מבקשים מחיר כפול מהמחירון על הרכב". אני לא מבין את הקטע האידיוטי הזה שבכל פעם שמישהו רק מזכיר מכונית אמריקאית עם מנוע גדול מ1,600 1,800 ו-2,000, הגדלים הסטנדרטיים, מיד מתחילים דיבורים על תחנות דלק צמודות ומנהל בנק שרודף אחריך עם נבוט ברחוב. כבעל מכונית אמריקאית עם מנוע 3 ליטר (2,972 סמ"ק, אבל מי סופר) אני יכול לומר לכם שהסטיגמה המטומטמת הזו של מכונית אמריקאית = מזללת דלק רחוק מן האמת, ועלויות של 3,000 שקל שהוזכרו כאן תלויות בנסועה, בסגנון הנהיגה, בתכנון המנוע ובגורמים נוספים אבל אי אפשר לתלות את זה בנפח המנוע בלבד. אני משלם כ-1,000 שקלים על דלק בכל חודש, כך התכניות לקנות תחנת דלק משלי ייאלצו להשאר במגירה. נוסף על כך, במשפחה שלי יש יונדאי ליסינג 1,500 שזוללת דלק בצורה מבישה על אף גודל המנוע הצנום, כך שכל רכב לגופו ובבקשה מספיק עם הסטיגמות.

פורסם
דניאל, אם היונדאי צורכת יותר דלק מאותה המכונית האמריקאית שיש לך היונדאי תקולה.

מוטי

היונדאי לא צורכת יותר דלק מהאמריקאית אך היא קרובה, והתקלה שלה היא מולדת. ב20,000 ק"מ אני מרשה לעצמי להניח שהיא עדיין תקינה (עברה שני טיפולים עד כה)

האוטו פשוט זולל

פורסם

חבר'ה אני אשאל שאלה:

הבנאדם אמר שהוא רוצה לקנות מוסטאנג, שנפח המנוע שלה 3+ ליטר, אתם חושבים שהוא לא לקח בחשבון את הוצאות הדלק? (ועוד ביחס לאופנועים שהוא היה רגיל לנהוג עליהם עד עכשיו?)

אנשים שקונים את המכוניות האלו מודעים לצריכת הדלק הגבוהה, הוצאות שונות ומגוונות עקב ייחודיות הרכב ועוד...

זה לא אדם שקונה רכב משפחתי בעל דרישה שהוא יהיה חסכן, נוח וכו'...

לסיכום, לפי דעתי, אלו רכבים לאנשים שלא מסתכלים כ"כ על הוצאות דלק (לרכב שלי - אמריקאי- יש מנוע 4.5 ליטר, אז אל תספרו לי על צריכת דלק גבוהה אלא אם כן מישהו מחזיק משאית/אוטובוס או בלייזר ישנה), כי זה חלק מהתחביב, והתחביב הזה אין מה לעשות קצת יקר. מי שאין באפשרותו להחזיק אוטו כזה, יקנה רכב סטנדרטי.

בקיצור אם אתה מחפש רכב כדי לנסוע לקניות, ולעשות מסע טרמפים לילדים ולאישה בעיר זה לא בשבילך.

אם אתה מחפש רכב, מתוך עניין של הגשמת חלום/תחביב/אהבה, תערוך מחקר קטן על איך זה להחזיק אוטו כזה, מה בעייתי יותר-בעייתי פחות, תיצור קשר עם כמה בעלי מכוניות כאלו דרך המועדונים למיניהם והפורומים השונים ותבקש חוו"ד,ולבסוף תערוך שיקלול כלכלי ואישי האם כדאי לך להחזיק את הרכב הנ"ל.

בקשר למחירון של הרכב, ידוע שאנשים בעלי רכבים ייחודים נוטים קצת להגזים בנוגע למחירון, אבל הכל תלוי במצב האוטו ובמצב השוק, ובעלות שאתה מוכן להשקיע.

לכן יש לבצע מחקרון לפני כל החלטה.

שבת שלום! :-)

ותנהגו בזהירות כי לא רק אתם על הכביש! :-)

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

• תוכן חדש...