Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

רכבי מסוג פיאט מולטיפלה לאחרונה מרטה סימני חוסר בסחיבה בהילוכים הראשונים הרכב הוא 1900 טורבו דיזל . עבר טיפול לפני שבועיים וללא סימני שיפור. נבדק המחשב לשגיאות חיישנים ולא נראה כי יש חיישן לא תקין יש הרגשה כי לרכב לא חסר כוח אך לא מעלה סל"ד מהר.

מה אתה ממליצים לבדוק??

פורסם

שלום דניאל !

ככה הרכב לאחר טיפול מלא כולל החלפת רצועה ותזמון מחדש. הבעיה נגרמה בשלבים ולא בבת אחת לאחר שיחה עם רפי נאמר לי כי יתכן והבעיה היא החיישן כמות האוויר . לא יצא לי לבדוק אך יתכן כי פה קבור הכלב. השאלה היא היא יש דרך לוודא תקינות חיישן כזה ולא ע"י החלפתו (הימור יקר ) גם במוסך (אצלי) לא מוכנים לבצע את הבדיקה ללא קניה של החיישן (כלומר ההימור עלי) ואני לא נוטה להימורים אני צריך לגשת למוסך שרפי המליץ לי עליו ויתכן כי שם תפתר הבעיה אך אני איש של ידע ואשמח לדעת אם תתכן בדיקה( של מעבר למתח יציאה של החיישן) אשר תעיד על תקינותו .

בתודה עמית

..

פורסם

...במוסך (אצלי) לא מוכנים לבצע את הבדיקה ללא קניה של החיישן (כלומר ההימור עלי)...

...אני צריך לגשת למוסך שרפי המליץ לי עליו ויתכן כי שם תפתר הבעיה...

אין ספק שהתנתקות מהמוסך שלך היא צעד הכרחי בשרשרת הצעדים שעליך לנקוט.

פורסם

מכיוון שאני מבין קצת באלקטרוניקה חשבתי לבצע בדיקה קטנה אשר יכולה לשפר מעט את נתוני החיישן .אבקש הקשבה של מיטב המוחות ללא שלילה מיידית של הרעיון . אז ככה תחום מתח היציאה של החיישן הוא 11-14 (לפי אוטו דאטה) מכיוון שאין שגיאה במחשב הרכב יש להניח כי החיישן מראה נתון בתוך האפיצות המותרת ולכן חשבתי עיי מחלק מתח חיצוני ליצור מפל מתח משתנה ולחבר אותו לרגל היציאה של החיישן ובכך לגרום לחיישן להוציא תוספת של חצי וולט (או להחסיר חצי וולט) ובכך לראות אם קיים שינוי בתאוצת הרכב (התיישנות חיישנים בדרך כלל גורם לשגיאה גדולה או לזמן תגובה איטי יותר דבר אשר יכול להפתר ע"י הוספת מתח או החסרתו (כמובן בצורה מבוקרת ללא חשש לנזק למחשב ) באופן כזה יקבל המחשב נתון חדש ה"משקר" על כמות האוויר שנכנסת ובכך להזריק יותר או פחות ביחס לכמות האוויר ולפי תגובת המנוע אני אסיק מסקנות ...

תגובות?

פורסם

קראתי מה המסקנה כדאי לנסות? או פשוט לנסות להחליף את החיישנים אני לא מתכוון לחזק את המנוע אלא פשוט להחזירו למצב קודם .

• תוכן חדש...