Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת וולפיפר ל-ALPIN - CDA9835 ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח !!

איני מצליח להוריד וול פייפר למכשיר הנ"ל מאתר i-personalize.alpine למרות שבמדריך הכתוב של המכשיר רשום שהדבר אפשרי.

אני פועל עפ"י הפרוצדורה וצורב לדיסק אך המכשיר לא מזהה את המדיה על הדיסק כאשר אני מנסה להוריד את המידע !

אם מישהו עשה זאת פעם במכשיר הנ"ל או מכשיר דומה לו עזרה והדרכה תתקבל בברכה.

שנה טובה.

פורסם

אתה לא מצליח להוריד וולפייפר למכשיר כי המכשיר לא תומך בזה

המכשיר תומך רק בהורדת קונפיגורציה לאקולייזר \ תיקון זמן של הרמקולים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוקיי הבנתי, תודה.

שאלה נוספת: עפ"י המדריך המכשיר תומך ב-MOBILEHUB LINK כלומר אני יכול לקבל שיחות טלפון דרך המכשיר.

הבנתי לפי המדריך שצריך איזשהוא קונקטור של נוקייה, למישהו יש מושג מהו אותו קונקטור והיכן ניתן להשיגו ?? האם כדי שהפונקציה תעבוד דרושות תכונות מסוימות מן המכשיר הסלולרי שלי ? (כגון bluetooth וכו') ?

פורסם

אתה בטח מתכוון לכזה דבר

http://www.radiomancaraudio.com/detail.asp?PRODUCT_ID=alpine-cxab200nk

תחסוך מעצמך ותתקין דיבורית נורמלית

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

את האמת התכוונתי לאפשרות שקיימת במכשירי הפיוניר החדשים שהם מזהים את הטלפון הסלולרי בעל פונ' הבלוטות' והמכשיר מתפקד כדיבורית בעת שיחה כלומר אתה שומע את השיחה מהמערכת.

אתה בטח מתכוון לכזה דבר

http://www.radiomancaraudio.com/detail.asp?PRODUCT_ID=alpine-cxab200nk

תחסוך מעצמך ותתקין דיבורית נורמלית

פורסם

wtf

אתה מתחיל נושא על אלפיין

עובר לפיוניר

מה נסגר, כן

רדיודיסקים מסדרת ה BT של פיוניר מזהים קישוריות בלוטות' וניתן להשתמש בהם כבדיבורית

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

התכוונתי שעם המכשיר - קונקטור עליו רשמתי לעיל, האם האלפיין יכול לתפקד או האם קיימת גם לו האופציה לזהות מכשירי בלוטות' כמו הפיוניר !

פורסם
התכוונתי שעם המכשיר - קונקטור עליו רשמתי לעיל, האם האלפיין יכול לתפקד או האם קיימת גם לו האופציה לזהות מכשירי בלוטות' כמו הפיוניר !

אם רשום שיש לו בלוטוט' אז הוא יתמוך באופציה, אם לא רשום שהוא תומך בלוטוט' אז לא יהיה לו

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...