Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי סאב וופר ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי את הסאב וופר ומה שהיה כתוב על המדבקה שנמצאת על המגנט w12-04

ואחריו עוד מספר ארוך שלא הצלחתי לזכור ולא הצלחתי לכתוב כי היה לי רמקול ששוקל המון בידיים .

ים long time no

פורסם

זה אתר הבית של החברה, החברה מייצרת רק דרייברים, הארגזים לא שלהם

http://www.elektro-akustik-labor.de/

קוראים לחברה אגב HKM / WESTRA והיא גרמנית.

מוכרים באי ביי כמה כאלה וזהו.

אבל לא מצאתי מידע לגבי נתונים טכניים.

אגב יש לי במחסן רמקולים שלהם מלפני 15 שנה.

פורסם

הבנתי שהמרקולים שהם היו מייצרים פעם היו ממש ממש טובים , יש לי בבית שני טוויטרים ושני קרוסים שהוצאתי מרמקולים ישנים שלהם והם ממש ממש טובים .

ים long time no

פורסם

נכון.

ווסטרה הייתה חברה גרמנית שייצרה רמקולים מצויינים. אני לא יודע מה עלה בגורלה היום.

כמו שרשמו לך קודם - נתון המציין את יכולת התזוזה (במ"מ) הפיזית של הממברנה הוא נתון ה XMAX.

אבל באמת שזה לא אמור לעניין אותך.

ברגע שתשמע חירוחרים מהסאב והוא פתאום לא ישמע נקי ומדוייק כמו תמיד - אז הוא נמצא ב"קליפינג" - עיוות בסאונד. תוריד את הווליום או את רמת הבאס מהסאב עד שישמעו טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז בעיקרון הממברנה יכולה לזוז עד שאחד הגורמים מגביל את התנועה שלה , או העכביש או הטבעת או אורך הסליל והמגנט ?

כלומר הממברנה יכולה לזוז בלי חשש עד מצב קליפינג ?

בשביל להגיע למצב כזה צריך ליהיות דיי דפוק בשכל כי הסאב הזה ממש ממש חזק ואפשר להגיד שבווליום סביר - הארון פה רועד למוות .

ים long time no

פורסם
אז בעיקרון הממברנה יכולה לזוז עד שאחד הגורמים מגביל את התנועה שלה , או העכביש או הטבעת או אורך הסליל והמגנט ?

כלומר הממברנה יכולה לזוז בלי חשש עד מצב קליפינג ?

בשביל להגיע למצב כזה צריך ליהיות דיי דפוק בשכל כי הסאב הזה ממש ממש חזק ואפשר להגיד שבווליום סביר - הארון פה רועד למוות .

לא צריך להסחף, 150 וואט זה לא סאב אימתני, קל מאוד להגיע לדיסטורשן.

תחזק את הארון, ושים ספוגים משקופים, סאב גורם לעצים להרעיש (דההה)

פורסם
לא צריך להסחף, 150 וואט זה לא סאב אימתני, קל מאוד להגיע לדיסטורשן.

תחזק את הארון, ושים ספוגים משקופים, סאב גורם לעצים להרעיש (דההה)

אני ואבא חושבים לדפן את כל קירות החדר התקרה והדלת בקלקר .

רעיון טוב ?

לגבי הארון , זה פשוט מכה , אמא שלי לא מוותרת על הארון הזה למרות שהוא של אח שלי ואח שלי כבר 10 שנים לא גר איתנו :roll:

ים long time no

פורסם

מה כל כך חשוב לך לדעת את מרחק התזוזה של הסאב?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מה כל כך חשוב לך לדעת את מרחק התזוזה של הסאב?
אז ככה , לפעמים גודל הטבעת מטעה ואפשר לחשוב שהממברנה יכולה לזוז עד שהטבעת תעצור את התנועה שלה , לא תמיד זה נכון ועפשר לפרק את האמאמא של הרמקול בחלקיו היותר פנימיים .

ים long time no

פורסם

אם אתה רוצה להכנס לקטע של סאונד ואקוסטיקה, אז יש הרבה מה לעשות, כל דבר שימנע החזרת צליל מהקירות או תקרה יעזור, אם אתה מדבר על מניעת רעשי ויברציות של עצים, אז תטפל נקודתית.

• תוכן חדש...