Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

לחבר הנמצא לידי נקרע (כנראה) הכבל קלאצ', כאשר הרכב נמצא בחניון של קניון חולון. הרכב הוא רנו 9. בממסי (שם יש לו ביטוח) נאמר לו שאין להם פתרון - הגרר לא יכול להכנס לחניון.

חשבנו לדחוף את הרכב בכוחות עצמינו (3 אנשים) אך זה עלול להיות בעייתי בגלל העליה הרצינית מחוץ לקניון.

רעיון נוסף הוא לגרור את הרכב עם רצועת גרירה אך גם זה בעייתי כי אין לנו וו גרירה וגם לא רצועה בהישג יד.

אשמח לקבל רעיונות מעשיים לפתרון הבעיה.

תודה

פורסם

בקש עזרה בגרירה בפורום ג'יפטריפ.

אמנם זה לא מסוג הדברים שהם עושים בד"כ, אבל יש סיכוי גבוה שאחד מחברי הפורום שגם באיזור יקפוץ לחילוץ עירוני קצר.

פורסם

מה שאני הייתי עושה במצב כזה ( יאכלו אותי כאן כל החבר'ה)

מיכוון שהרכב כבר ישן.

משלב להילוך ראשון ומניע .

הרכב יתחיל לנוע ולנסוע. יש לטפס עד סוף העליה.

לא לשכוח לפני העצירה יש להוציא מהילוך על מנת שתוכל לעצור .

(דחיפת ידית ההילוכים עם מעט גז ).

לפני המון המון שנים דבר כזה קרה לי עם סובארו .

היצלחתי להגיע מהרצליה לכפר סבא תוך כדי נסיעה נסיעה מבוקרת על מנת לתפוס את כל הרמזורים הירוקים.

ניתן לעשות את זה אבל לא מישתלם .

ירון מאיר

פורסם

את/ה יכולה לנסות גם אצלנו, בג'יפולוג, אבל קח/י את העיצה של ירון מאיר קודם. נסה/י למצוא מישהו שקצת מתמצא וזו לא צריכה להיות שום בעייה בשבילו לנסוע ללא דוושת מצמד. נסעתי ככה הרבה מאוד אלפים של קילומטרים, בנסיעות עירוניות, בינעירוניות ובשטח.

פורסם

קנו כבל חדש ותחליפו לבד. זה מאוד פשוט ברנו. אם לא אז דברו עם שגריר שאתם תקנו את הכבל ואיש השירות שלהם יחליף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לחבר שלי קרה משהו דומה לפני כמה זמן..

הוא קשר חוט רגיל לנקודה שאליה מתחבר הכבל קלאץ', הכניס את החוט מהחלון והשתמש בו בתור הקלאץ' עד היציאה מהמקום שבו הוא נתקע...

חאפריות :twisted:

פורסם

חשבתי על זה לא מזמן היות ובמזן האחרון יוצא לי לחנות את הרכב בחניון תת קרקעי פעמיים בשבוע.

אם יש תקלה רצינית כמו טיימינג, הרכב לא מניע (כבלים לא עוזרים) ?

האם בכתב שרות של חברות הגרירה כתוב מפורשות שהם לא גוררים מחניונים ?

הרי קיימים בארץ גגרים נמוכים (GMC חד קבינה למשל) ככה שכן ניתן לגרור. השאלה היא האם לחברת הגרירה יש את הזכות לסרב במקרה כזה ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אני לא בטוח שניתן לצאת מכל החניונים האלה עם נגרר בגלל האורך ובחלק מהחניונים היציאה היא בסיבוב צר ביותר ולכן צריך מרווח בין המכוניות מה שלא קיים עם גרר.

כן אפשר לחבר כבל לוו גרירה שיש בגל רכב מקדימה ומאחורה

צד אחד לקדימה של הנתקע, צד שני לאחורה של הרכב שגורר וסוחבים ככה את התקוע החוצה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דובר על זה רבות. אם מדובר רק בכבל קרוע ,אין בעייה להניע ולנסוע. לוודא 3-4 מטרים פנויים לפני האוטו , ראשון , ולהניע. מכיוון שמדובר בחניון , אין אפילו צורך להעביר הילוכים (מה שאפשרי , אבל במקרה הזה מיותר).

פורסם

יש כמעט לכל רכב, מתחת לטמבון הקדמי והאחורי וו גרירה! מין "חצי עיגול" מתחת מובחא מתחת לטמבונים, לוקחים חבל עבה! ולוקחים את הטופסנים האלו שהמטפסי הרים משתמשים איתם,

שנפתחים ונסגרים בפתיחה עם אצבע אחד! וגוררים את הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עד שהוא יצא מהחניון החניה תעלה לו כמו אוטו חדש :)

חפש לקנות כבל כזה ותחליף במקום או שתעשה איזה קומבינה שתחזק את הכבל לכמה דקות.

אם אתה לא יכול להחליף סע בלי קלאצ' עד ליציאה רק תוודא שהדרך פנויה ושהשומר לא יסגור את המחסום

• תוכן חדש...