Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצבר דיי חדש..חיברתי אוטו לרכב פיאט 127, התנעתי תאוטו הוא היה במצד סרק על טורים בסרק ,מדדתי מתחים..במצבר הוא הראה לי 13.5 v ובאלטרנטור הוא הראה לי 14 v.

אחרי שאני נוסע עם האוטו שעתיים, מכבה את האוטו ,האוטו אינו מניע, אני מחכה 30 דקות בערך מיד אחד כך הוא מניע..מה הסיבה לכך?

פורסם

לא ברור משאלתך, האם כשהרכב חם המתנע (סטרטר) מסתובב מהר או לאט ונתקע.

מתנע שמסתובב לאט כשהמנוע חם ומהר וכשורה כשהוא קר זה בדרך כלל תקלה במתנע עצמו.

הפתרון הטוב ביותר זה להכנס לבדיקה אצל כל חשמלאי רכב כשמנוע הרכב חם ואז גם תקרה התקלה.

החשמלאי צריך לבדוק את המצבר עצמו, הארקת המנוע והמתנע (סטרטר) עצמו ואלו בדיקות קצרות ומהירות מאוד. האם מדובר בפיאט 127 עם מנוע 903 סמ"ק או 1050 סמ"ק ואיזה שנת ייצור?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא ברור משאלתך, האם כשהרכב חם המתנע (סטרטר) מסתובב מהר או לאט ונתקע.

מתנע שמסתובב לאט כשהמנוע חם ומהר וכשורה כשהוא קר זה בדרך כלל תקלה במתנע עצמו.

הפתרון הטוב ביותר זה להכנס לבדיקה אצל כל חשמלאי רכב כשמנוע הרכב חם ואז גם תקרה התקלה.

החשמלאי צריך לבדוק את המצבר עצמו, הארקת המנוע והמתנע (סטרטר) עצמו ואלו בדיקות קצרות ומהירות מאוד. האם מדובר בפיאט 127 עם מנוע 903 סמ"ק או 1050 סמ"ק ואיזה שנת ייצור?.

בברכה - רפי לין :-)השאלה שלי היא כזו רפי...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

יש לי פיאט 127 1050..

יש לי מצבר באוטו לא הכי מלא ...בפעם הראשונה שהנעתי תאוטו ***תאוטו = את האוטו *** הנעתי עם קבלים...נסעתי עם האוטו שלוש שעות...אחרי 3 שעות כיביתי תרכב.ומיד ניסיתי להתניע עוד פעם..הוא לא הצליח..המצבר היה חלש מידי..אבל לאחר כ 30 דקות הוא הניע חלק בלי בעיה כלל (בלי קבלים). השאלה שלי היא כזו למה אני לא מצליח להתניע מיד אחרי הכיבוי שוב?

היום עשיתי מדידה חשמלית לאלטרנטור ולמצבר..

המצבר הוציא מתח של 13 V והאלטרנטור 14 V

פורסם

השאלה שלי היא כזו..

יש לי פיאט 127 -1050.

יש לי מצבר לא הכי מלא..שמתי תמצבר הזה באוטו ,ובפעם הראשונה הנעתי עם קבלים.

לאחר ההנעה נסעתי עם הרכב 3 שעות. אחרי הנסיעה כיביתי תאוטו, אחרי הכיבוי ניסיתי להתניע עוד פעם , המצבר היה חלש מידי. לאחר 30 דקות ניסיתי עוד פעם להתניע , ולא היתה בעיה כלל הוא התניע.

השאלה למה זה קורה ? למה אני לא יכול להתניע מיד אחרי נסיעה של פרק זמן עוד פעם?

היום עשיתי מדידות של מתח באלטרנטור ובמצבר כשהאוטו מונע בסרק.

במצבר היה מתח של 13 V ובאלטרנטור 14V

פורסם

אם מדדת נכון, הרי שיש מפל מתח, ויש לבצע תיקון חיוט בסופיות, או תיגבור או הח' חיוט, סיפור ממש לא יקר.

יש לבדוק את מצב האלקטרוליט ומצב עמידות המצבר אל מול בדיקה במכשיר עומס על מנת לקבוע את מצבו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מעבר למה שרשמו לך רפי ודני .שווה בדגם לבדוק את קידום ההצתה. .

נתי:onfire:

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...