Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש צבע דהוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודש התעקמה לי הכנף כתוצאה מתאונה. ישרו לי אותה וצבעו בצבע של הרכב (לבן "שנהב") - הבעיה רמרגישים בהבדל בין הצבע הלבן הבוהק של הכנף לבן הצבע הלבן

הדהוי של שאר הרכב.

אני מפחד לעשות פוליש כי 1. אני לא יודע איך עושים 2. זה מקלף שכבה של צבע ויש מקומות באוטו ששכבת הצבע שנשארה דקה ואני מפחד שלא ישאר לי צבע על האוטו (יש מקומות שבהם הצבע המקורי התקלף מעט ויש הרבה נקודות קטנות בלי צבע)

מה אפשר לעשות ע"מ להחזיר את הברק לכל שאר האוטו (לתקופה ארוכה).

בתודה מראש.

פורסם

1) לעשות צבע לכל האוטו.. :?

2) או להתמיד בווקסים, לווקסס את האוטו בצורה שיטטית כך שהאוטו יהיה מבריק כל הזמן... :p

פורסם

ההיתי מציע לך ללכת לפחח ולבקש שיעשה לך פוליש עדין על הכנף החדשה ובכלל על כל האוטו זה יבריק לך את האוטו ובכנף החדשה יכהה אל תדאג עם הזמן היא תדהה........

• תוכן חדש...