Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באיזו טלויזיה ראית רמקול אחד? :?

בכל טלויזיה כיום יש 2 רמקולים - ימין ושמאל.

אבל עדיין לא משנה את העובדה שלוקחים רמקול זוועתי באיכות מסמרת שיער ומרכיבים שניים ממנו, עדיין אין סטריאו, ועדיין אין איכות, ועדיין עדיף לשמוע מהמחשב תוך כדי אפשרות להפעיל אקולייזר גרוע ככל שיהיה, כל דבר עדיף על רמקולים של טלוויזיה.

אבל קטונטי, אם ברמקולים של טלוויזיה חשקה נפשך, אל תתן לאף אחד לעצור אותך!, כשתחבר את הממיר למערכת טובה, פתאם תגלה צלילים חדשים שמעולם לא שמעת בטלוויזיה, משנה לחלוטין את כל ה"חוויה" (לא שלצפות בטלוויזיה זאת חוויה כלשהי אבל ניחא, חוויה מנוונת מוח אם כבר)

פורסם

ארז, למען האמת אני צופה בסרטים מהמחשב במערכת של המחשב של פיליפס 5.1 עם שלט רחוק אלחוטי - עלתה לי לפני כמה שנים 200$.

אני מרוצה מאוד - חזקה ומדוייקת גם בעוצמות הגבוהות.

יש גם מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים, מגבר וDVD איכותיים. אבל זו לא הבעיה, פשוט שלדעתי הרמקולים של הטלויזיה עדיפים על של המחשב בדר"כ, יכול להיות שלא בכל המקרים - אני מדבר מניסיון עם טושיבה, אולי בטלויזיות אחרות זה אחרת.

פורסם
אני מדבר מניסיון עם טושיבה.

אבל דודו, אתה יודע שאנחנו לא מדברים פה על טושיבה, אלא על טובישי, אחותה הקטנה. והסינית משהו.

פורסם

ארז רוצה סיבה אמיתית?

דמיין את עצמך רואה סרט באמצע הלילה... הסרט מתחיל רגוע, יש שיחה נחמדה ושקטה בין שני כוכבי הסרט, ואז מתחילים עניינים ואז יש גניחות, - מה אתה עושה? כמו כל העולם - מחליש.

אבל כאשר הסאונד לא קשור לטלויזיה אתה יכול להמשיך ללחוץ על השלט כמה שבא לך, בכל מקרה תצטרך לקום! ולמי יש כח לקום תגיד לי?!@#

נ.ב.

בטלוויזיה שיש לי בסלון (טושיבה מלפני כ5 שנים +-) יש שני רמקולים בצדדים, אחד באמצע ו.. אני לא ממש סגור על עצמי, או שיש שם סאב, או שאחד מהרמקולים הצדדים הוא וופר!

מה אתה אומר על זה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דמיין את עצמך רואה סרט באמצע הלילה... הסרט מתחיל רגוע, יש שיחה נחמדה ושקטה בין שני כוכבי הסרט, ואז מתחילים עניינים ואז יש גניחות, - מה אתה עושה? כמו כל העולם - מחליש.

אבל כאשר הסאונד לא קשור לטלויזיה אתה יכול להמשיך ללחוץ על השלט כמה שבא לך, בכל מקרה תצטרך לקום! ולמי יש כח לקום תגיד לי?!@#

ישנה אפשרות להנמיך באמצעות הממיר.

בטלוויזיה שיש לי בסלון (טושיבה מלפני כ5 שנים +-) יש שני רמקולים בצדדים, אחד באמצע ו.. אני לא ממש סגור על עצמי, או שיש שם סאב, או שאחד מהרמקולים הצדדים הוא וופר!

מה אתה אומר על זה?

רסיבר וזוג רמקולים בינוניים בעלות של 2000 ש"ח להכל (בבעלותי מערכת כזו - רמקולים אחוריים של בוז ורסיבר פשוט של JVC) ישמיעו צליל יותר טוב מכך ואם יש לך כזו טלוויזיה, אין סיבה שלא תהיה לך "מערכת" כזו.

ע"מ שרמקולים של טלוויזיה ישמיעו צליל איכותי כמו של רמקולים של מערכת, הם צריכים דרייברים ותיבה גדולים. עוד לא ראיתי יצרן טלוויזיות שהכפיל את גודל הטלוויזיה ע"מ לספק להם מספיק מקום לכך.

פורסם

נסה את סוני. סדרת ה"קירארה באסו" שלהם הייתה בזמנו בעלת איכות סאונד שעמדה די בכבוד מול מערכות סטריאו (לא אלה המקצועיות , אבל מול כל מערכת מיני).

• תוכן חדש...