Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי מחשב ישן, בעל מערכת הפעלה Windows 98 וכרטיס מסך של Voodoo 3 3000.

שאני מוריד סרטים/ סדרות למחשב אני יכול לצפות בהם ע"י מסך המחשב בלבד.

מעל המחשב תלוייה טלוויזיה (על זרוע..) 21". אם אני רוצה לצפות בסרטים ע"י הטלוויזיה (יש חיבור AV) איזה כבל אני צריך לקנות?

מצורפת תמונה של החיבור על גבי הכרטיס מסך.

1001909ka0.jpg

תודה מראש..

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבל S-VIDEO.

אני לא בטוח שיש S VIDEO עם צד שני של RCA, אז אתה יכול לקנות כבל S VIDEO קצר שיתחבר אליו כבל "ממיר" עם כניסה לS VIDEO ויציאה לRCA.

פורסם

בכרטיס מסך כמו שנאמר, יש חיבור מסוג S-VIDEO

סביר להניח שלטלוויזיה שלך אין כזה חיבור(אבל שווה לבדוק).

יש מתאם מ S-VIDEO ל RCA... תלך לחנות כלשהיא (אייס, הומסנטר, או כל חנות אלקטרוניקה, אפילו בקוסמוס ראיתי פעם...)

ותבקש מתאם כזה.

לי באופן אישי יש מתאם שהוא כבר באורך 20 ס"מ, מצד אחד כניסת S-VIDEO ומצד שני יציאת RCA (צהוב, רגיל)

אף פעם לא בדקתי אם הוא עובד אבל יש גם כאלה.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אם בחיבור בין המחשב לטלויזיה עסקינן.

יש לי בעייה קטנה שאני לא מצליח להתגבר עליה כבר זמן רב.

בעת חיבור המחשב לטלויזיה אני לא רואה כלום כלומר יש כאלה פסים של "הרצים" (HRz) , ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך לשווא.

ברשותי כרטיס מסך מסך Ati Radeon 9550Rx 256MB ,בנוסף יש לי ATi Catalist Center ,אם מישהו יודע איך להגדיר את התוכנה שתעבוד בתיאום עם הטלויזיה זה יהיה נפלא.

תודה.

פורסם
אם בחיבור בין המחשב לטלויזיה עסקינן.

יש לי בעייה קטנה שאני לא מצליח להתגבר עליה כבר זמן רב.

בעת חיבור המחשב לטלויזיה אני לא רואה כלום כלומר יש כאלה פסים של "הרצים" (HRz) , ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך לשווא.

ברשותי כרטיס מסך מסך Ati Radeon 9550Rx 256MB ,בנוסף יש לי ATi Catalist Center ,אם מישהו יודע איך להגדיר את התוכנה שתעבוד בתיאום עם הטלויזיה זה יהיה נפלא.

תודה.

בדקת שאתה ב"ערוץ" הנכון בטלוויזיה?

דרך איזה חיבור אתה מתחבר?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

לפותח השירשור; איזה סוג חיבורים יש לך בטלויזיה חוץ מ AV? אני פעם גם פירקתי וחיברתי svideo ל AV, העניין הוא שבכל מקרה אתה גם צריך כבל מכרטיס הקול לטלויזיה, אחרת תשמע את הסאונד מהמחשב.

בריאות לכולם!

פורסם

אופל אסטרה - ממש לא נכון

סרטים יראו מצויין על הטלויזיה!

לפותח השרשור: צלם גם את האחוריים של הטיוי אם לא איכפת לך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אז לחבר לטלוויזית LCD
אני מת על המתלהבים.

קנית טלויזית LCD חדשה ורוצה להראות לכולם?

מלבד העובדה שאני לא אוהב את הטלויזיות הדקות (מסכים למחשב כן, טלויזיה מבחינתי - מקרן אחורי), לא לכולם יש - ועל טלויזיה רגילה זה נראה מספיק טוב.

ולמען ההגינות - הייתה בביתי 42" LCD של טושיבה, אחרי שבוע היא נמכרה כחדשה. אין על מקרן אחורי (לדעתי).

פורסם
בדקת שאתה ב"ערוץ" הנכון בטלוויזיה?

דרך איזה חיבור אתה מתחבר?

יש רק ערוץ אחד של AV ושמה אני מזהה את "הפסים של הרצים" אני מתחבר דרך S-VIDEO , כבל כזה שבצד אחד S-VIDEO ובצד השני יש חיבור נקבה בצבע צהוב (ברח לי השם של זה). ומשם אני מחבר את הזכר לזכר בטלויזיה .

פורסם
אופל אסטרה - ממש לא נכון

סרטים יראו מצויין על הטלויזיה!

לפותח השרשור: צלם גם את האחוריים של הטיוי אם לא איכפת לך.

מה לעשות שאופל אסטרה צודק? הייתנ לי 34 אינץ רגילה ועכשיו 37 LCD ואין מה להשוות בכלל.

רואים את המחשב ברור לחלוטין.

אם משתמשים רק לסרטים זה נסבל אבל לעבודה וגלישה לא כל כך.

STI 2004

פורסם
יש רק ערוץ אחד של AV ושמה אני מזהה את "הפסים של הרצים" אני מתחבר דרך S-VIDEO , כבל כזה שבצד אחד S-VIDEO ובצד השני יש חיבור נקבה בצבע צהוב (ברח לי השם של זה). ומשם אני מחבר את הזכר לזכר בטלויזיה .

תנסה לחבר את המחשב ל TV אחרת לראות אם הבעייה היא בTV או בכבל, מחשב, דרבירים וכו'.

פורסם

גיא, יש לי כבל כזה עבורך, S VIDEO בצד אחד ו RCA נקבה בצידו השני. פנה אלי בה"פ ובוא לקחת אותו בשמחה :-D!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...