Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה לך יש אפשרות ל SVIDEO בלבד, אז אתה צריך ממיר אמיתי ולא החוטים האלה שמעבירים כיוון שהם לא עושים מעבר בין SVIDEO ל RCA אלא בכרטיס יש יותר פינים וה SVIDEO מתחבר לפינים שלו והכבל RCA שמקבלים מתחבר לפינים האחרים ביציאה.

כל זה אני שמעתי לפני כמה זמן, לא בטוח לגבי האמינות אשמח אם מישהו יאמת זאת.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין עם זה שום בעייה. לא רואים באיכות DVD אך ניתן לצפות במסך המחשב באיכות לא רעה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שים לב בכל מקרה שבכל פעם שתרצה להחליף לצפייה בטלויזיה תצטרך לנתק את כבלי הממיר (לפי הנראה - הממיר מחובר בAV).

או - שתקנה מפצל RCA (חפש שרשור ישן שלי בנושא - ענה על כל התשובות).

פורסם

או - שתקנה מפצל RCA (חפש שרשור ישן שלי בנושא - ענה על כל התשובות).

הישר מהחנות של שמר.

אם יש לך ממיר של יס, ישנה אפשרות לחבר את המחשב לממיר ואת הממיר כרגיל לטלוויזיה.

ברגע שהממיר מזהה אות וידאו שנכנס אליו, הוא מפסיק את העברת שידור הלווין לטלוויזיה ומעביר את שידור המחשב במקום.

פורסם
יש רק ערוץ אחד של AV ושמה אני מזהה את "הפסים של הרצים" אני מתחבר דרך S-VIDEO , כבל כזה שבצד אחד S-VIDEO ובצד השני יש חיבור נקבה בצבע צהוב (ברח לי השם של זה). ומשם אני מחבר את הזכר לזכר בטלויזיה .

נשמע כאילו הטלויזיה לא תומכת בקצב הריענון.

תלך להגדרות של הכרטיס מסך, למתקדם... ותחפש תחת טאב ששמו "צג" קצב ריענון

תוריד אותו ל60 ככה אם זאת הבעיה, זה יפתר.

אם לא, יכול ליהיות אותו דבר עם רזולוציה או עם איכות הצבעים אבל לא סביר.

תבדוק ותחזור עם תוצאות.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

הממיר הדיגיטלי של YES עף משם בחודש הבא ובמקומו מותקן ממיר אנלוגי של תבל, כך שכל כניסות ה- AV יתפנו.

אם אני לא טועה, החיבור הצהוב נועד להראות תמונה, ואילו החיבור הלבן זה האודיו.

נאמר כאן שאני צריך כבל מהכרטיס הקול לטלוויזיה. מצורפת תמונה של החיבורים לכרטיס קול. איזה כבל אודיו אני צריך לרכוש בנוסף לזה של התמונה?

1729lb3.jpg

פורסם

תודה על ההסבר.

בכרטיס הקול יש 3 חיבורים כאלו:

ירוק- מתחבר (ותפוס) לרמקולים חיצוניים.

ורוד- זהו חיבור למקרופון.

כחול- לא יודע מה זה.

לאיזה חיבור אני צריך לחבר את הכבל הנ"ל? האם יש אפשרות לחברו ליציאת האוזניות של הרמקולים של המחשב וזה יתפוס?

תודה מראש

פורסם

אתה אמור לחבר ליציאת אוזניות.

כנראה שבמחשב שלך אין יציאה נוספת של אוזניות - אזי יש מפצל שניתן להרכיב (מפצל PL), ואפשר לחבר בו זמנית את שניהם.

כחול ד"א זה LINE IN.

פורסם

אפשר לדעת למה אתה מעדיף לשמוע ברמקול זוועתי של טלוויזיה מאשר ברמקולים סטריאו של מחשב? שממילא נמצא מתחת לטלוויזיה!

פורסם

אם היית רואה איזה רמקולים יש למחשב, היית מעדיף לשמוע דרך הטלוויזיה..

מדובר ברמקולים פשוטים ביותר מלפני 6 וחצי שנים.

אם זה ככה אני יכול לחבר את כבל האודיו ליציאת האוזניות של הרמקולים עצמם, הסאונד בהם ישתתק (כמו שקורה אם אני מחבר אוזניות אמיתיות) ואז ישמעו את הסאונד בטלוויזיה.

תודה על התשובות.

פורסם
אם היית רואה איזה רמקולים יש למחשב, היית מעדיף לשמוע דרך הטלוויזיה..

מדובר ברמקולים פשוטים ביותר מלפני 6 וחצי שנים.

רמקולים שיעלו באיכות על הרמקול של הטלוויזיה עולים כ50 שקל.

פורסם

ארז, לא תמיד.

מרבית הרמקולים ב50 ש"ח הם זבל סיני שמתעוות בווליום בינוני.

יש אופציות זולות של ואיכותיות בסביבות 150-200 שקל של קריאטיב וATP.

פורסם
ארז, לא תמיד.

מרבית הרמקולים ב50 ש"ח הם זבל סיני שמתעוות בווליום בינוני.

יש אופציות זולות של ואיכותיות בסביבות 150-200 שקל של קריאטיב וATP.

תגיד אתה רציני? ורמקול בטלוויזיה לא מתעוות? מישהו ממכם פעם פרק טלוויזיה? יש פה תמונה אחת גדולה מאוד של הטלוויזיה שלו, ורשום עליה ארץ ייצור: סין, שנת ייצור:2000, איך בדיוק הרמקול חצי וואט מקרטון שיש בה יעלה באיכות על רמקולים חדשים אפילו תוצרת סין...

ולהזכירכם: רמקול אחד - מונו, שני רמקולים - אפשרות לסטריאו

ועכשיו על מנת להסדיר את העניין, כולכם מתבקשים לפרק טלוויזיה אחת רגילה בבית ולהווכח לזוועות.

• תוכן חדש...