Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מגיע מלוס אנג'לס ואני רוצה שיביא לי הד יוניט חדש למה שלי ממש מעפן וישן ( יש לי קנווד 2020)

קיצר אני לא רוצה משהו מעל 200 דולר אפשר טיפה טיפה לחרוג

אני מעדיף ביצועים על יופי

ואני כמובן רוצה חברת מותג ולא משהו לא מוכר

פורסם

סליחה על ההקפצה , רציתי לערוך אבל משום מה זה לא מראה לי את הכפתור עריכה......

חשבתי על המודלים האלה מה אתם חושבים על אלה או דגמים אחרים?

Pioneer DEH-P6800MP

Panasonic CQ-C8301U

Pioneer DEH-P7700MP

זה די דחוף למה זו הודעה מידית שפתאום נפלה עלי ואני חייב להודיע לאבא שלי במהרה איזה דגם

פורסם

קח בחשבון שרדיו יהיה לך בעיה לשמוע במכשירים האלה. כי הRDS שלהם לא קופץ כמו ברדיו שמכוייל לתרדי רדיו של ישראל.

אבל בגדול 200$ אתה יכול להביא משהו נחמד בארץ עם הבדל של כמה שקלים וזה ההבדל שיעלה לך לכייל את המערכת בשביל הרדיו.

אם רדיו לא מעניין אותך אז אתה יכול לקחת כל סדרה של פיוניר מעל 5 ואתה תיהיה מרוצה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

ממממממממ....... זה קצת בעיה למה אמא שלי גם משתמשת ברכב והיא אכן שומעת רדיו...

מה בנוגע לפנסוניקים למינהם?

פורסם

זה תופס לגבי הכל .

רדיו דיסקים שמיוצרים בשביל השוק האמריקאי מכויילים בשביל השוק האמריקאי ולכייל אום זה סיפור שעולה כסף לא יודע כמה אבל נראה לי שבגלל שזה מצריך מצדך כיול זה הופך את העסק ללא שווה ומסובך במחיוד שמדובר על רדיו של 200$ תביא את הכסף לארץ ותקנה פה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

כן אבל שמעתי שזה רק בפיוניר יש את הבעיה הזו

חוץ מזה שמה שאני קונה שמה ב1000 שקל פה יכול לעלות 1400 פלוס.... 400 שקל לא הולך ברגל

תודה על העזרה

פורסם

אכן יש בעיה עם הדגמים מארה"ב.

אני לדוגמה בחרתי לקנות JVC כי מצאתי שבמדריך שלהם רשום במפורש איך עוברים לרדיו אירופאי.

אני מאמין שאם תחקור תגלה עוד דגמים (אלפיין קנווד וכו') שיש להם את היכולת המבורכת הנ"ל.

אני אישית הייתי ממליץ לא לעבור את ה-200$ אלא אם כן מתכוונים ל300$+ כי בשביל 50$ לא שווה להתעסק עם המכס :evilbat: .

WUKA

Sheep Happens

• תוכן חדש...