Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני בדילמה עצבנית ביותר ...

זה תקופה מה אני מחפש רכב קטן ואיכותי.

עד היום הייתי רק עם יפניות והחלטתי לשנות כוון ... ללכת על פולו 16V.

מה אתם אומרים ?

שווה או לשכוח מזה ?

תעזרו לי ...

תודה.

פורסם

כולנו אומרים לך לבצע חיפוש ואחר כך אם יש עוד שאלות אז תשאל

דובר על הרכב הזה המוווווווווון

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

על אהרונוביץ' עצמו היו אינסוף דיונים.

הכתבה הזאת לא מתייחסת למצבם של הרכבים הללו אחרי מעל 10 שנים על הכביש (כל הרכבים בכתבה בני 10 בקירוב) ואיך שרדו את השנים.

לטעמי היא טובה בלסייע לאדם שחזר אחורה בזמן, לבחור רכב חדש.

כיום בועת ה106 נפוחה יתר על המידה, מספר היחידות התקינות על הכביש אפסי(ואלו השמורות - בעליהן מנסים לייצר להן שוק באמצעות מיחזור כתבות :-D) והמחיר הנדרש עליהן אדיר וחסר פרופורציה.

וכל זאת , מבלי לדבר על ה RSI , על האיביזה ועל הפונטו טורבו, שרובן כבר ערכו היכרות אישית עם עמודים וכאלו במצב טוב , נדירות מאוד בנוף.

אני ממליץ בחום לבצע חיפוש, אני אישית כבר הגבתי באינספור שרשורים בנושא פולו 16V.

במידה ויש עוד שאלות, אתה מוזמן.

אם אתה רוצה תשובה קצרה בשתי מלים:

הרכב מומלץ !

הייתי בעלים של אחד כזה מעל 4 שנים.

לא תקבל כאן אמינות יפנית (למרות ששלי הראיתה כזאת), אבל גם לא תקבל אמינות צרפתית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...