Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש צורך להחליף את צינורות נוזל הבלמים הקדמים ברכבי (205 1.4).

בעת החלפת אחד צינורות, שמתי לב שההברגה שמחברת את הצינור לבוכנה של הקליפר. הרוסה לחלוטין(מרכז תמונה).

האם ניתן לקנות צינור בעל הברגה גדולה יותר(אולי של רכב אחר מתאימה).

או שאין מנוס ואליי להחליף את כל הבוכנה.

אולי להבריז הברגה גדולה יותר ולחבר מתאם?

הרכב מושבת לשישי שבת ללא פיתרון עולה באופק(אנ חיפאי , אם למישהו יש רעיון איך אוכל להשמיש את הרכב בסוף שבוע אז, אחלה)

דבר נוסף...

ראיתי שהברגים שמחזיקים את הקליפר לתושבת הרפידות הן מחומשים ולא משושים:shock: (תמונה).

מה ההגיון הדבילי בזה ?? אני צריך לקנות בוקסה שלעולם לא השתמש בה שוב? צרפתים :| .

.

CIMG1647.JPG

CIMG1648.JPG

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

לגבי הצינור - אני לא ממליץ להבריז ולחבר צינור בקוטר גדול יותר גם משום שבעת ההברזה ייפלו חתיכות נסורת ברזל לתור הקליפר...

כמו כן לא ממליץ להשתמש במתאם - עם בלמים לא משחקים.

לפי דעתי הפתרון המומלץ הוא להחליף את הקליפר.

לגבי הבוקסה עם 5 פינות...נסה להשתמש במפתח שוודי או במפתח פתוח בעל מידה מתאימה לפני שאתה רץ לקנות בוקסה כזאת ובספק אם תוכל בכלל למצוא.

פורסם

^ או פלייר פטנט.

ההיגיון הוא שרק מכונאים של מוסך יוכלו להתעסק עם הדבר הזה כי זה דבר חשוב ברכב.בנוסף אני חושב שזה אחד מהחלקים שצריך לסגור במומנט מסויים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

או ואבוי לכם , שבדי לא יתאים (פאות אינן מקבילות) ופלייר פטנט הוא בבחינת הזמנה להרס הבורג.

ההגיון הצרפתי אומר שלא כדאי שכל חאפר יתעסק בחצר ביתו עם הרכיבים הללו , ומי שלא מוכן להשקיע 30-40 שקל בבוקסה מיוחדת - מוטב שלא יתעסק עם המערכת.

לגבי ההברגה - נדמה לי שהיא יותר בפנים , בחלק שהצילום לא מראה. בטוח שהיא הרוסה? אם כן - חוס על חייך ושאר המשתמשים בדרכים ציבוריות , ותן לבעל מקצוע לעשות את זה , או החלף את החלק באחר.

פורסם

מהחלפת הברקסים האחרונה ברכבי [גם כן 205] - אין מנוס. אתה חייב לקנות בוקסה כזו.

כל כלי אחר לא יפתח או רק יהרוס את הבורג.

אבל.. לא הבנתי למה אתה רוצה לפתוח את הבורג הזה...

הוא לא מחזיק את הרפידות ולא את הצלחת...

לרפידות צרך לדחוף קצת את הבוכנה פנימה, לשחרר את הפין נעילה ואת הברזל מלמעלה ולפתוח את 2 הקליפסים מלמטה...

הבורג הזה, אם אני זוכר נכון, מחלק את הקליפר ל2 חלקים - חלק אחד של הבוכנה וחלק שני של הרפידות.

ולגבי ההברגה, כן - היא הרוסה...

ועוד טיפ קטן.. שאתה מנקז אוויר מהמערכת, תיזהר עם הניפלים של הניקוז כי הם כל כך חלשים ויכולים להישבר מהר...

בהצלחה.

פורסם

הבוקסה - כדי שלא כל אחד יוכל "להתעסק" עם הבלמים. ג"א אני בספק אם תצליח למצוא את הבוקסה בחנות כלי עבודה. זה כלי מיוחד של החברה. עבור כל רכב יש רשימה של כלים מיוחדים.

לגבי ההברגה, ניתן לעשות הליקוייל. אין איתו שום בעיה. גש למוסך ותבקש שייבצעו השתלת הליקוייל.

לא שווה לקנות סט הליקוייל בשביל הברזה אחת. בד"כ גובים עבור זה כ 50 ש"ח. אם הקליפר כבר בידיים שלך, תשקיע בקיט שיפוץ. תחליף גומיות ובוכנה לקליפר. קיט כזה הוא לא יקר במיוחד. לדעתי באזור ה 200 ש"ח.

פורסם
אני בספק אם תצליח למצוא את הבוקסה בחנות כלי עבודה. זה כלי מיוחד של החברה. עבור כל רכב יש רשימה של כלים מיוחדים.

גם כלים ספציפיים של יצרן מסויים ניתן מצוא בשוק החופשי.

לגבי ההברגה, ניתן לעשות הליקוייל. אין איתו שום בעיה. גש למוסך ותבקש שייבצעו השתלת הליקוייל.

נפלת על הראש?..! הליקוויל להברגת צינור בלם לקליפר? זוהי הברגה קונית NF מיוחדת ואני בספק אם יש הליקוייל כזה.

דבר שני, חייבת להיות אטימות מלאה לקליפר, דבר שהליקוייל לא מספק.

עצות כאלו עדיף ולגנוז.

המלצתי בנושא, למצוא קליפר חדש או מפירוק או לשלוח את הנוכחי למפעל שמשפץ בלמים כגון המדביק או דיסקל.

פורסם

שלום.

בו נקרא לילד בשמו!

פשוט הרסתה את ההברגה כי הלכתה בכוח.

אין מנוס חובה להחליף את הקליפר! אסור בתחלית האיסור לעשות הברגת אליקויל מי שכתב את זה צריך לקבל עונש .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני בוחר להקשיב ל בני ל.

כרגיל כל מילה בסלע.

ועדיף מילה ולא אני אם הרכב,.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...