Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשירי ניווט לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמצא בתהליך למידה של הנושא לקראת רכישה של צעצוע כזה.יש בשוק הרבה מכשירים ותוכנות עבור מכשירי הניווט. על מנת לא ליפול בגלל חוסר נסיון וידע , מבקש לקבל יעוץ והסברים מהמנוסים בתחום , תר'ד שכנראה יעניין רבים.

פורסם
הייתה בידי כל תוכנה אפשרית וכל מיני פאלמים ו IPAQ וMIOאים

היום ובמשך כמה טיולים בחול מיו 168RS עם תוכנת IGO לא אכזב אף פעם

כמה פשוט ככה אמין

מיו 168RS עם nav-n-go או עם דסטינייטור (הדסטינייטור עדיף בעיני).

מעולה.

פורסם

המכשירים הנמכרים בארץ מטבעם נותנים מידע מקומי ותפריטים בעברית. האם כל מכשיר גי פי אס שירכש בארץ מאפשר טעינה של תוכנת ניווט של מדינה אחרת.

שאלה נוספת , האם תוכנות ניווט מכסות בדרך כלל מדינה שלמה כמו הולנד, גרמניה וכו או שכל מדינה מגודל מסוים מחולקת לאזורים כך שלכל אזור תוכנת ניווט משלה.

מהן שיטות הטעינה של תוכנות ניווט, לדוגמא באמצעות הורדה ממחשב - סידי, או מכרטיס זכרון כמו של מצלמות דיגיטליות והמשמעות ברורה.

פורסם

אז ככה:

מה התקציב? האם זה כולל את התוכנת ניווט או שעם זה תסתדר לבד? (איך זו כבר בעיה שלך)

האם חשוב לך שהמכשיר יתפקד גם כמחשב כף יד לכל דבר או ניווט ופעולות בסיסיות? (צפייה בתמונות וכו')

ה-168RS כבר לא נמכר, במקומו יש מכשירים אחרים (יותר טובים מן הסתם)

לדעתי ה-Nav N Go יותר נוחה מה-Destinator, אבל לא התנסיתי עם ה-Destinator בגירסה 6 אלא רק 5, טוענים שגירסה 6 נוחה יותר מ-5.

לגבי מפות, ב-Nav N Go לא אפשרי עד כמה שבדקתי (כלומר תוכנה שלמה לכל מדינה)

ב-Destinator יש את התוכנה, ועליה אתה יכול להלביש קולות בשפות שונות (ומשונות), ומפות של מדינות

המפות מגיעות לפי מדינות (גם אם הגודל שלהם מצריך כרטיס זיכרון חיצוני, שזה בכל מקרה דבר שרצוי שתקנה עם ה-Mioים, כי אחרת כשהבטריה נגמרת כל המידע נמחק, עם כרטיס זיכרון אתה יכול לשחזר ב-5 דקות הכל מהכרטיס)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעונין במכשיר ניווט נטו. לא בטוח שהבנתי לגבי החסרונות של NAV&GO , במיוחד בעניין המפות של חול.

במילים אחרונות מבקש המלצה למכשיר ניווט נטו שיאפשר הטענת מפות בחול, בהתאם להמלצה אפנה לאתר היתרן להבנה יותר רצינית.

אגב מעדיף מכשיר שאפשר לקנות עבורו "מפות" של חו"ל.

פורסם

הIGO תוכנה חדש מבית NAV AND GO

כל מדינה היא מפה וכאשר אתה מטעין כמה מדינות שכנות למשל ,אתה יכול לנווט בין שתי המדינות אוטומטית ,כלומר לחבר כביש מגרמניה לאוסטריה בלי להחליף מפה

בDESTINATOR ההורים שלי הסתובבו באמריקה

בNAV AND GO חברים טובים הסתובבו בכל אירופה

ובIGO ההורים נסעו לצרפת

בכולם השביעות רצון היתה 100 אחוז

בIGO פחות פיספסו פניות והניווט היה מהיר יותר

אגב המיואים למינהם סיפקו ניווט הרבה יותר מדויק בהוספת אנטנה חיצונית (שמתחברת לאנטנה המקורית)

פורסם
הIGO תוכנה חדש מבית NAV AND GO

כל מדינה היא מפה וכאשר אתה מטעין כמה מדינות שכנות למשל ,אתה יכול לנווט בין שתי המדינות אוטומטית ,כלומר לחבר כביש מגרמניה לאוסטריה בלי להחליף מפה

בDESTINATOR ההורים שלי הסתובבו באמריקה

בNAV AND GO חברים טובים הסתובבו בכל אירופה

ובIGO ההורים נסעו לצרפת

בכולם השביעות רצון היתה 100 אחוז

בIGO פחות פיספסו פניות והניווט היה מהיר יותר

אגב המיואים למינהם סיפקו ניווט הרבה יותר מדויק בהוספת אנטנה חיצונית (שמתחברת לאנטנה המקורית)

כל יום לומדים משהו חדש

לא ראיתי אופציה של הוספת מפות ב-Nav N Go, איך זה מתבצע?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

מבקש ייעוץ מקצועי.

האם ניתן לשדרג תוכנת ניווט למכשיר ייעודי בחינם באמצעות האינטרנט או שנדרש לרכוש כל הזמן תוכנות מעודכנו.

כמו כן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר ניווט ייעודי ולא יקר (עד 800 ש"ח).

פורסם
כל יום לומדים משהו חדש

לא ראיתי אופציה של הוספת מפות ב-Nav N Go, איך זה מתבצע?

אם שאלתה לגבי IGO 8 התלת מימדי אתה צריך להעביר את המפות אל תקיית CONTENT שעל כרטיס הזכרון.

בצורה הבאה:

לתקייה MAP אתה מעביר קובץ עם סיומת FBL,

לתקייה DEM אתה מעביר את הקובץ עם סיומת DEM,

לתיקייה building אתה מעביר קבצים עם סיומת 3DL ,3DC.

כדי לבחור את המפה הרצויה בתוכנה, אתה מנווט ל:

הגדרות>אודות>לוחץ על האיקון בתחתית המסך של כדור הארץ ובוחר את המפה שהוספתה.

פורסם
שלום.

מבקש ייעוץ מקצועי.

האם ניתן לשדרג תוכנת ניווט למכשיר ייעודי בחינם באמצעות האינטרנט או שנדרש לרכוש כל הזמן תוכנות מעודכנו.

כמו כן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר ניווט ייעודי ולא יקר (עד 800 ש"ח).

בעקרון, למכשירים יעודיים, מערכת ההפעלה "סגורה" (כלומר צריך לרכוש מפות). אבל למכשירי כף יד וטלפונים סלולריים עם GPS יש תוכנה שנקראת WAZE בה המפות מתעדכנות ע"י המשתמשים. לי אין מכשיר כזה (לא סלולרי עם GPS וגם לא מחשב כף יד) ואת כל האינפורמציה קראתי באתר שלהם.

http://www.waze.co.il/

• תוכן חדש...