Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמר, פשוט אין מילים וכתובים.

:mm_yeah: פגעת בול!

שלום.

***קללות אילו לא מופעות בחתימה לכן נמחקו*** איזה בול ואיזה נעלים?

היה הכול! כול הכלים, ידע ,הוראות יצרן, ברגי ראש נימתחים והכול.

מה לו היה מכונאים שלמדו היו מעט ואלה כן עבדו נכון.

שסטומים תמיד כיונו אים פיילר חוץ מחורנים ממוצע המושבים בע"מ.

ראש חיזקו אם ידית מומנט היו בהתחלה שתי סוגים האחד אם סקלה ומחוג והיותר מיתקדם היה אם פתקאות שהיה כותב גרף של החיזוק.

ברגים נימתחים היו בפיאט רנו פזו' וסיטרואן.

אמנם לגרים היהנו יוצקים לבד [אגב אני לפעמים יוצק גם היום] רינגים הינו מלטשים ומתאימים אחד אחד

אגב דיוק מירבי וגם את המיסבים הינו מתאימים ביד אחד אחד [אם זה טוב לכול מכונות היוקרה

כגון רולס-רויס וכאלה זה טוב לכולם רק צריך לדעת נסיון רבותי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אל תתרגש סגרת תתקדם הלאה אם אתה צריך לפתוח פולי קמשפט השתמש במפתח פילטרים בקוטר עדיף מסוג שרשרת

לגבי הכוסית והדסקית שיצאו ,שום דבר תחזיר למקום שממנו הם באו

אל תפתח את הראש בחזרה אם פתחת החלף אטם ראש

הסגירה כמו שהחברה למעלה ציינו מהמרכז החוצה בתנועה מעגלית 60 פאונד מספיק

שם את רצועת התיזמון לפי הסימנים ותקפיד שאתה בנמ"ע פולי קמשפט שם לב שני הפיקות מעל צילינדר 1 מופנות כלפי מעלה פיקות צילינדר 4 כלפי מטה חפיפה (סוף פליטה תחילת יניקה) מתח אותה סובב את פולי המנוע שתי סיבובים בעזרת ידית ובוקסה

אל תשכח סדר סגירת הברגים תופס גם לגבי הקמשפט !22 פאונד

תן כמה סטרטרים כאשר התקע לכויל ההצתה מנותק (החוט הירוק לא חוט ההצתה!)תן למורת השמן לכבות ואז חבר את החוט לכויל ותניע חיזוק ראש אחרי 500 קמ

יגאל

פורסם
אל תתרגש סגרת תתקדם הלאה אם אתה צריך לפתוח פולי קמשפט השתמש במפתח פילטרים בקוטר עדיף מסוג שרשרת

לגבי הכוסית והדסקית שיצאו ,שום דבר תחזיר למקום שממנו הם באו

אל תפתח את הראש בחזרה אם פתחת החלף אטם ראש

הסגירה כמו שהחברה למעלה ציינו מהמרכז החוצה בתנועה מעגלית 60 פאונד מספיק

שם את רצועת התיזמון לפי הסימנים ותקפיד שאתה בנמ"ע פולי קמשפט שם לב שני הפיקות מעל צילינדר 1 מופנות כלפי מעלה פיקות צילינדר 4 כלפי מטה חפיפה (סוף פליטה תחילת יניקה) מתח אותה סובב את פולי המנוע שתי סיבובים בעזרת ידית ובוקסה

אל תשכח סדר סגירת הברגים תופס גם לגבי הקמשפט !22 פאונד

תן כמה סטרטרים כאשר התקע לכויל ההצתה מנותק (החוט הירוק לא חוט ההצתה!)תן למורת השמן לכבות ואז חבר את החוט לכויל ותניע חיזוק ראש אחרי 500 קמ

יגאל

עד כאן תודה רבה..

מה זה פיקות?

שאלה על המפתח מומנט מצוייר לי פאונד וסימני 140 120 100.. איזה מספר שעל הגלגלת ( 0 2 4 6 8 ) אני צריך להביא לאן..?

פורסם
שלום.

***קללות אילו לא מופעות בחתימה לכן נמחקו*** איזה בול ואיזה נעלים?

היה הכול! כול הכלים, ידע ,הוראות יצרן, ברגי ראש נימתחים והכול.

מה לו היה מכונאים שלמדו היו מעט ואלה כן עבדו נכון.

שסטומים תמיד כיונו אים פיילר חוץ מחורנים ממוצע המושבים בע"מ.

ראש חיזקו אם ידית מומנט היו בהתחלה שתי סוגים האחד אם סקלה ומחוג והיותר מיתקדם היה אם פתקאות שהיה כותב גרף של החיזוק.

ברגים נימתחים היו בפיאט רנו פזו' וסיטרואן.

אמנם לגרים היהנו יוצקים לבד [אגב אני לפעמים יוצק גם היום] רינגים הינו מלטשים ומתאימים אחד אחד

אגב דיוק מירבי וגם את המיסבים הינו מתאימים ביד אחד אחד [אם זה טוב לכול מכונות היוקרה

כגון רולס-רויס וכאלה זה טוב לכולם רק צריך לדעת נסיון רבותי.

בברכה בני ל.

התחלת לקשקש..?

מי דיבר על כלי עבודה ועל שיטת העבודה? שמר ציין שהמנועים הישנים היו סלחניים יותר לשטויות של המכונאים שעבדו עליהם. וזהו.

פורסם

פיקות הן הבליטות שעל גל הפיקות (או זיז בגל הזיזים)

שים לב

1.סגור את כולם 20nm ניוטון מטר

2. סגור את כולם 40nm ניוטון מטר

3.סגור 90 מעלות

4.סגור עוד 90 מעלות

וכל זה כתוב גם על סט האטמים שקנית

את כלי העבודה החשוב ביותר והזול ביותר אין לך והוא ספר של היינס או אחר.....החיים שלך יהיו כל כך קלים וכל עבודה תצליח בפעם הראשונה

יגאל

פורסם

על דבר אחד לא צריך להיות ויכוח פה בעניין המפתח מומנט .

1 אין ספק שסגירת ראש עם מפתח מומנט עדיפה והכרחית .

2 יש תמיד מעטים יחידי סגולה שיוכלו כן לסגור ולכוון ללא כלים מתאימים .יש אנשים שפשוט יש להם את זה . אבל נראה לי שגם להם יהיה עדיף להשתמש בכלים של היום. כי אחרי הכל הם הכי מדויקים חוסכים זמן ומצמצמים את ממד ההפתעה שדברים רעים יקרו למינימום .

פורסם
פיקות הן הבליטות שעל גל הפיקות (או זיז בגל הזיזים)

שים לב

1.סגור את כולם 20nm ניוטון מטר

2. סגור את כולם 40nm ניוטון מטר

3.סגור 90 מעלות

4.סגור עוד 90 מעלות

וכל זה כתוב גם על סט האטמים שקנית

את כלי העבודה החשוב ביותר והזול ביותר אין לך והוא ספר של היינס או אחר.....החיים שלך יהיו כל כך קלים וכל עבודה תצליח בפעם הראשונה

יגאל

תודה אני הבנתי אותך.. אבל איך לכוון את המפתח מומנט..?
פורסם
חוזק וסדר הסגירה.
לא הבנתם אותי.. אני הבנתי את המידות אבל לא הבנתי איך לכוון את זה על המפתח מומנט..

על המפתח מומנט מצוייר לי פאונד וסימני 140 120 100.. איזה מספר שעל הגלגלת ( 0 2 4 6 8 ) אני צריך להביא לאן..?

פורסם

אז ככה הורד הראש שוב והוחללף אטם וניסגר לפי יגאל.. עכשיו יצאו לי כמה כוסיות שוב והוחזרו למקום ובנוסף הסתובב הגלגל? צריך כיוון שסטומים?

או שסוף סוף זהו להרכיב טיימינג ולהניע.. ?

תודה דודי..

פורסם

לגבי בית גל הזיזים פרק, מרח סיליקון אדום,חזק עפ הוראות יצרן ולפי הסדר 8nm ניוטון

פולי מנוע הכנס מברג בחלון תאום מנוע על הגיר בחלק העליון ותפוס את שיניי גלגל התנופה או מלמטה פרק את המתנע ונסה משם השיטה הטובה ביתר היא פטיש אויר או חשמלי אם תוכל לארגן אחד גדול של 80 פאונד

לכיוון שסתומים תצטרך דיסקיות בעובי עפ מידה רד מזה תהליך מורכב עבור המשתמש הביתי

במתח המומנט יש סקאלה על הקוטר הידית מ 0 עד 10 אלה הן האחדות והסקאלה לאורך המכשיר הן העשרות מסובבים ימינה עד שקצה הידית מגיע לסקאלת העשרות הרצויה ואז מסובבים עד האחדות

יגאל

• תוכן חדש...