Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן לי לנחש.

מערכת הקירור הייתה מלא במי ברז. נכון? נתקלתי במשאבות במצב כזה במספר רכבים, והמשותף לכולם היה שימוש במי ברז במערכת הקירור.

הנה התוצאה.

לכל אלו שמתקמצנים על מי קירור איכותיים: זה מה שיקרה למשאבת המים שלכם, ואח"כ הנזק מתפשט ועולה המון כסף!

אגב, דוד, האם מצאת את שאריות הכנפיים של המשאבה הישנה?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלקס, "מערכת הקירור הייתה מלא במי ברז. נכון?" לא, המוסך ביפו הכניס מים ירוקים.

לא מצאתי בבית המשאבה את שאריות הכנפיים של המשאבה הישנה.אפילו הכנסתי מגנט.

סביר להניח שהם התפוררו או יושבים אי שם בבלוק.

צביקה,החלפתי עשרות משאבות בחיי אם לא מאות. לא גיליתי את אמריקה,אבל הפעם גיליתי לאחר שנים רבות של עבודה במקצוע, שאי אפשר להביט על סירקול המים, ולקבוע את מצב המשאבה.

זה למעשה מה שהטעה אותי ואני משער שגם את בעל המוסך.רק עכשיו אני מבין מדוע הבחור רץ

אחריי להחליף את הפיג'ו עם האפלוייז שהיתה לי. הוא אפילו זרק שבעל המוסך אמר לו "אין מה לעשות

המכוניות האלה עובדים ככה" הכוונה לחום המנוע.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שי, קיבלתי כמה בקשות בה"פ מחברים בפורום.ביקשו שאפרסם את שם המוסך שעשה לך את הבעיות

כדי שיזהרו.

אני מעדיף שישמעו ממך את הסיפור.

בברכה

דוד

פורסם

לכל החברים בפורום שלום.

שמי שי וולדמן .

לפני 4 חודשים נכנסתי למוסך כדורי שבהנהלת רובין כדורי בגלל שהאוטו התחמם.

לאחר בדיקה קצרה ע"י חיים שהוא למעשה המנהל בפועל הוא אמר שאני צריך להשאיר את האוטו למשך שלושה ימים.

לאחר שלושה ימים הגעתי למוסך וחיים אמר לי שהוא החליף את כל מערכת הקירור.

נסעתי ולאחר 10 דקות האוטו התחמם שוב ונאלצתי להחזיר את האוטו לעוד יומיים.

בקיצור ולעיניין חיים גבה ממני 4500 ש"ח לקירוב ולא עשה כניראה כלום .

את כל זה אני יודע בזכות דוד שבאמת הוא מקצוען אמיתי ואמר לי את כל מה שהיה באוטו.

אנא הזהרו ממוסך כדורי שנמצא ביפו ברחוב שניצלר 4 אל תיפלו למבוך הזה כי משם אין יציאה.

בברכה.

שי וולדמן.

:cry:
פורסם

כן, שי וולדמן הוא הבעלים הקודם של ה- 106 המתחממת ?

נרשם לפורום בהמלצתי.

דוד

פורסם

אז אני חושב שיש לו קייס די טוב לפנות לאיגוד המוסכים ו\או לבית משפט ולתבוע כיד הדמיון הטובה עליו (עלות תיקון מיותר + השחתת זמן לריק + עוגמת נפש בשל כך שנאלץ להיפטר מרכב עם תקלה חמורה שאינה באה על פתרונה + הפסד שנגרם ממכירה שלא במחיר מחירון).

וגם הייתי מחפש דרך יצירתית לאלץ את המוסכניק לשלם על השקר "החלפתי את כל מערכת הקירור" כשלא טרח לבדוק את מצב משאבת המים...

במחשבה שניה, אולי בחשבונית על החלפת "כל מערכת הקירור" חייבו אותו גם על משאבה ? כי אם כן, מדובר בהונאה, מה שעושה את כל העניין הרבה יותר מעניין.

פורסם

ארנון שלום ונעים מאוד.

כשהמוסכניק חיים אמר לי שהוא החליף את מערכת הקירור הוא פרט ואמר שהוא

החליך מ.מים,רדיאטור, יונית ,צינורות גומי,אטמים,רצועת טיימינג, פקק לרדיאטור,

ועוד דברים שאני לא זוכר.

פניתי לעורך דיני והוא ישלח מכתב למוסך בדבר הונאה.

אני צריך להפגש עם מהנדס רכב לפי המלצת העו"ד.

:cry:
פורסם

שיהיה בהצלחה. אם הרכב עבר ראש מנוע, מעניין אם הוא נזקק לזה בגלל אותה משאבה תקולה שלא אובחנה. וגם הרדיאטור החדש שלכאורה הוחלף לפני חודשים ספורים, ועכשיו מנקה הרדיאטורים של דוד מצא בתוכו שמן... :roll:

הערה לדוד: אולי לא כדאי לבנות על טענת המוסכניק לגבי החלפת רצועת טיימינג. אולי הוא החליף אותה כפי שהחליף את משאבת מים... אולי כדאי שתחליף שוב, ליתר בטחון.

ושי, תסביר לי דבר אחד. שילמת 4500 ש"ח לפתרון בעיית התחממות. הרכב, לכאורה, עבר טיפול מקיף. יצאת מהמוסך לאחר הטיפול, והרכב התחמם מייד. לא עשית עם זה כלום ? לא חזרת למוסך ? לא דרשת פתרון ?

פורסם

אני רוצה להגיד לכם היה לי יום קשה היום בעבודה, אפילו יום חרה.

אבל שום דבר לא העציב אותי כמו השרשור הזה.

לך תבנה מדינה ..

שיפוט טוב נובע מניסיון, והניסיון נובע משיפוט גרוע.

פורסם

אל תקפצו ואל תמהרו להספיד את המוסך או הלקוח, לכל מטבע יש שני צדדים ואנחנו ראינו בנתיים רק צד אחד.

מנסיון של שרשורי עבר בסגנון הזה, הם נגמרו בבקשת המתלונן למחוק את השרשור.

תקלה כזו של משאבת מים באמת קשה לאתר, ולא בכדי התקלה לא נפתרה בתיקון הראשון.

אגב דוד, קיים מכשיר המודד את קצב סירקולצייה המים וניתן לקבוע באמצעותו את מצב משאבת המים, אך לא ראיתי אף מוסך שרכש או משתמש במכשיר כזה.

ולצביקה,

ושלקוחות פרירים כמו זה שמכר לך את הרכב, לא נגמרים רק מתחלפים!

האם זה גילוי נאות?
פורסם

דניאל,

השרשור הזה מבטא באופן קיצוני נוהג נפסד, בזוי ורווח בלא מעט מוסכים. אין להם מושג מה הבעיה (פעמים רבות יש להם, אבל לא משתלם להם לספר ללקוח כמה שהתיקון טריוויאלי), ולכן הם פוצחים בתהליך ניסוי וטעיה ארוך ויקר, שתמיד - אבל תמיד- הלקוח מממן.

אני לא מכיר תחומים רבים אחרים בהם זה כך. כשיש לך סתימה בשרותים ואתה מזמין אינסטלטור, יש סיכוי שתסכים לדיאגנוזה שנשמעת כמו "הבעיה היתה כאן איפהשהוא בקומה השניה, אז הזמנתי קבלן הריסות, הורדנו את כל הקומה, ומחר נתחיל לבנות שוב. בינתיים לך למלון לחודשיים, וכשנסיים, תשלם לי 40,000$ על תיקון הסתימה" ?

נכון שלעתים מופיעים כאן בפורום כותבים מתלהמים שתוקפים בעלי מקצוע ומספרים סיפור חד צדדי ומוטה.

נדמה לי שזה ממש לא המקרה.

פותח השרשור רכש את הרכב אחרי שבעליו הקודם הרים ידיים. זו עובדה שאין עליה ויכוח.

הבעלים הקודם שילם (לפחות) 4500 ש"ח על נסיונות תיקון. נדמה לי שאין לו סיבה לשקר על כך.

המוסך שלו טען שהחליף משאבה מים. ראית את התמונות בעצמך. החליף או לא ?

ונניח שהלקוח טועה, והמוסך לא טען שהחליף משאבה. אז מה בדיוק הוא עשה תמורת 4500 השקלים החדשים שגבה ? הכניס 4 ליטר פרסטון ?!?

חוץ מזה, לאבחן משאבה הרוסה במידה שכזו זה ממש משחק ילדים למוסך מיומן. הרדיאטור נשאר קר ! אחרי שהמוסך גזר את הטרמוסטט :shock: והרדיאטור נותר קר, מה עוד זה יכול להיות ?

בקיצור, אני מתקשה לסנגר על המוסכניק המדובר. בנוסף לנזק הכספי ולעבודה העלובה, הוא גרם ללקוח המסכן למכור את המכונית שלו !!! ועוד הסביר לו ש"ככה זה במכוניות האלה"...

• תוכן חדש...