Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחברי הפורום, ערב טוב.

מאוד נהניתי מהמפגש הנוכחי. יצא לי לשמוע מספר מערכות שאהבתי יותר ואת חלקן אהבתי פחות. שמחתי לראות פרצופים מוכרים שהגיעו למרות מזג האוויר הרטוב (וזה לא היה גשם...:) ) שהיה היום במהלך המפגש.

אסף - אולי בגלל שאתה ממיר את עצמך ל- SQ המפגש נהפך לך למשעמם ? :) SPL זה מדידת עוצמה, ואילו SQ זה עולם ומלואו. כמו שאמרת בעצמך, ישנם אנשים "נותני הרצאות" המגיעים באופן קבוע למפגש. תעמוד לידם. תקשיב. תלמד. ותנסה ליישם. תאמין לי שמשעמם לבטח לא יהיה לך. אני מברך על השינוי הגדול שבחרת לעשות. אל תשכח - אתה הוא הנהנה היחיד מהתוצאה שתשיג, ואתה תשיג תוצאה גבוהה יותר ברגע שתדע מה לעשות, איך לעשות ותיישם את זה. מעכשיו כבר לא יהיה לך משעמם.

לעופר היקר -

מאוד שמחתי "לארח" אותך אצלי באוטו ולשמוע את חוות דעתך, וגם טעית כשאמרת שאתה תמיד מבאס אותי. זה לא נכון, כי אני אדם שמאוד פתוח לקבל ביקורת, ותמיד מנסה לשפר. אני לא אחד שעומד במקום, אלא תמיד שואף ליותר. הביקורת שלך ושל ניר לעולם לא מבאסות אותי, מאחר וכל שיפור שהסט-אפ אצלי באוטו עבר היה בעקבות המלצותיכם וההערות ששמעתי מיכם. כל שינוי שעשיתי הרגשתי שאני לומד עוד ועוד, וכל שינוי שיפר והעלה את המערכת אצלי ברכב מדרגה נוספת.

טועה אדם שאומר שאצלו באוטו קיימת מערכת מושלמת, כי אז, לדעתי, יהיה לו משעמם מאוד (ע"ע אספי...:) ). למה ? כי לא יהיה לו למה לשאוף. לא יהיה לו יותר מה ללמוד. הוא יעמוד במקום - לא ינסה, לא יבדוק ולא יהיה מסוגל לקבל הערות של אחרים, שייתכן שמבינים יותר ממנו, ובטוח חושבים אחרת ממנו.

לדעתי, השאיפה של כולנו היא תמיד להתקדם, וזאת באמצעות הקשבה ולמידה להערות בונות של הסובבים אותך, וזה נכון במיוחד בתחום הסאונד והסאונד לרכב בפרט.

בשבועות האחרונים התעסקתי המון עם הסט=אפ. פירקתי, חיברתי, כיוונתי, הוספתי והחלפתי. כרגע הגעתי בזכותך ובעיקר בזכות ניר לסט-אפ הטוב ביותר שהיה לי באוטו.

ישנם מספר דברים שמפריעים לי ועקב השעה המאוחרת שעזבנו את המפגש לא הצלחתי להגיע אליהם ולשאול אותך. הדברים האלו כולם זניחים מלבד דבר אחד. הטוויטרים. הטוויטרים לדעתי מפורטים, מדוייקים, חדים וחזקים מידי. וזה היה לאורך כל הדרך שלי עם הסט הנוכחי שלי. כרגע הם אומנם פחות צווחים אבל עדיין הם חזקים מידי. והעוצמה הזו שלהם זה הדבר שכרגע הורס את כל הסאונד אצלי ברכב, וזה גם הדבר שאתה מיד שמת לב אליו.

לפני שעזבת את הרכב, זרקת משהו לאוויר (נגד...).

האם תוכל לעזור לי כאן, ואני מאמין לעוד רבים אחרים שיש להם בעיה זהה והיא - איך להוריד את עוצמתו של הטוויטר ? איך "לרסן" אותו מבלי לפגוע בדיוקו ובאיכותו ?

אשמח לשמוע את עצותיך ולהמשיך להיעזר בך ובניר בהמשך ולאורך כל הדרך.

שיהיה אחלה שבוע לכולם.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
כפיר,אין התאהבתי ב106 XS MKII אחרי הסיבוב היום,אני במצוד אחר אחת כזו [לא לשכוח לעזור שנת 97-98 ידנית כמובן 1.4 בעדיפות ל3 דל' שמורה כמובן יד נמוכה ק"מ סביר במחיר הוגן]:-D

מבטיח שאחפש לך כלה ראויה !

שמח שאהבת תאוטו (גם את המערכת נכון ? :lol: )

אסף איפה הימים עם מיקי, הנרגילות וVTI ...?

רז- שומעים מעולה ! מערכת SQ יוצאת מן הכלל ! כל הכבוד על העבודה התיכנון וההתקנה .

פורסם
איך להוריד את עוצמתו של הטוויטר ? איך "לרסן" אותו מבלי לפגוע בדיוקו ובאיכותו ?

רנזי לדעתי זה האופי צליל של הרץ, כלומר לא משהו בר שינוי. וזה מה שיפה בהם כל כך.

שמעתי את הסט שלך לפני חצי שנה בערך, לא שמעתי משהו שמגרד אותו מאז. סט שקולע בדיוק לטעם שלי.

בהצלחה, שי.

פורסם

רז,מדובר על נגד הספק.הנגד הזה מתחבר בטור ותפקידו "לגנוב" כמה וואטים מהספק הוואטים הכללי המגיעים לאלמנט,כמובן שחשוב פה הערך של אותו נגד אל מול כמה אתה רוצה בדיוק "להשקיט" את האלמנט.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
רז,מדובר על נגד הספק.הנגד הזה מתחבר בטור ותפקידו "לגנוב" כמה וואטים מהספק הוואטים הכללי המגיעים לאלמנט,כמובן שחשוב פה הערך של אותו נגד אל מול כמה אתה רוצה בדיוק "להשקיט" את האלמנט.

אסף, תודה על התגובה. :)

השאלה היא מה אותו ערך נגד שאני צריך לשים ? ומה הספקו?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
בהשוואה למפגשים קודמים במהלך השנה וחצי האחרונות ,המפגש היה די צולע וקר.
משום מה, לא נראה לי שהיה קר שם..

הייתי... גם אם לכמה דקות

מה לעשות שנפל המפגש עם PSI אז לא היה לי זמן לנשום...

Race Smart

פורסם

אני רואה דווקא שנהניתם

אני לא יכולתי להגיע מסיבות... רפואיות... הייתי צריך להמנע מהשמש לסוף שבוע הזה... ישנתי!

REISS - אני רואה שאתה טקטלס כמוני

אז עצה של ידידות - כשאתה רואה את הסמלון של סימון מהפורום - תשתוק...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מפגש אחד שאני נפקדת ממנו, ואין תמונות , מחדל:nono:

ל'

אם היית נשארת במפגש PSI, במקום להציץ ולברוח, זה לא היה קורה!

:neutral:

פורסם

אני גם מצטרף לדעה שהמפגש לא היה משהו - מפגש ראשון שלי, הגעתי מקרית גת וראיתי כמה חברה שדופקים פתיחות אחרי 20 דקות עזבנו את המקום לראות סרט בקניון, גם אחרי הסרט חזרתי לסיבוב נוסף ובכלל היה ריק.

ראיתי תמונות ממגפשים קודמים עם רכבים מעניינים ומערכות מעניינות הרבה יותר עם בניות, שיפורים, התייעצויות, תאורה ועוד... והפעם זה נראהממש חלש.

טוב נו אולי זה בגלל החום

פורסם

אני פשוט אמשיך לחכות למפגש הבא שיהיה באיזור באר שבע :(

מצטער אבל רחוק לי להגיע לרמת-גן.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם
אני רואה דווקא שנהניתם

אני לא יכולתי להגיע מסיבות... רפואיות... הייתי צריך להמנע מהשמש לסוף שבוע הזה... ישנתי!

REISS - אני רואה שאתה טקטלס כמוני

אז עצה של ידידות - כשאתה רואה את הסמלון של סימון מהפורום - תשתוק...

לא הבנתיי. אתה מדבר על סימוןLTZ או משו כזה? שיש לו סימלון של חברה שלו אנערף משהו כזה?

וד"א קוראים לי רותם.. לידע כללי..

רותם

פורסם

כבר אמרו לך פעם אחת, תרגיע את עצמך בבקשה ותשמור על צורת דיבור הולמת!

לא הבנתיי. אתה מדבר על סימוןLTZ או משו כזה? שיש לו סימלון של חברה שלו אנערף משהו כזה?

וד"א קוראים לי רותם.. לידע כללי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...