Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית אלטרנטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה באוטו !

כשאני מניע את הרכב (סקודה פיבוריט 94 קרבורטור) המנורה של המצבר לא נכבת עד שאני נותן גז!

בדקתי את מתח המצבר 12 וולט כשהמנורה דולקת עד שנותנים גז!

ו אחרי שנותנים פעם אחד גז הכל מסתדר והאלטרנטור מתחיל להטעין והמתח מתייצב על 14.4

ומשהו נןסף שסמתי לב כשהוונטה של הרדיאטור מתחיל לעבוד המתח יורד ל 14

ועוד רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מודדים זרם של המצבר בעזרת רב מודד רגיל ! הרב מודד עד 200A

:-x

כל מי שחושב שסקודה פיבוריט אוטו חרה טועה בגדול עם מטפלים בו יפה האוטו מצויין

FAVORIT LX לא מה שחשבתם.:king:

פורסם

אין לך שום בעייה ברכב,המצב תקין, סע לשלום.

בשביל למדוד זרם אתה צריך לנתק כבל מצבר ולשים את הרב מודד בין אותו כבל מנותק להדק המצבר.

פורסם
:twisted: עוד מה שסמתי לב: כשהרכב עומד הרבה זמן בסרק האורות והתאורה בלוח השעונים נהיים מהומהמים וכשנותנים גז התאורה חוזרת למצבה הרגיל !

פורסם

ביחס לאורות והתאורה בלוח השעונים המתעמעמים,בדוק מצבר בעומס.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תקין שעד שאתה לא לוחץ על הגז הנורית של המצבר (אלטרנטור) אינה כבית.

לגבי אורות שמתעמעמים, המצב סביר עד לגבול מסויים, אם אין בעיות הנעה, הרי שאין הבעיה נובעת מכשל בעומס המצבר,

אם האוטו מניע כל יום כשורה, אתה יכול בינתיים להתעלם מהתופעה, אך רצוי לבדוק טעינה - כיסוי זרם ולא רק מתח , בעת סיבובי סרק, ואם אינו "מכסה" , יש לבדוק שב1000-1200 סלד' יש כיסוי לכל הצרכנים {(אורות, מזגן(אם יש) ועוד}

יש לי הרושם שהכל כשורה, לפחות סביר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש לי בעיה באוטו !

כשאני מניע את הרכב (סקודה פיבוריט 94 קרבורטור) המנורה של המצבר לא נכבת עד שאני נותן גז!

לחבר הייתה אותה בעיה בג'אסטי, ולבסוף היתברר כי היה לו קורזיה בקוטב של המינוס במצבר- בדוק את העיניין

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

תודה על התגובות אני ינסה למדוד מתח וזרם בעומס עם מזגן אורות ומערכת

מישהו יודע כמה אמפר צריך להוציא האלטרנטור?

וכמה צריך להיות במצבר כתוב אליו 320ש זה לא נראה לי הגיוני!!

ב 1200 סל"ד אין בעייה! ומי שכניתיממנו את האוטו אמר שהמצבר יכול להיות חלש כי הוא כבר בן 3 שנים!

פורסם

הייתה לי בעיה כזאת ,התעלמתי. סחבתי אותה במשך כשנה, עד שהצטרכתי להחליף אלטנטור. בכל אופן אצלי זה העיד על אלטנטור בסוף ימיו.

הייתי בודק גם את הרצועה אולי היא משוחררת

• תוכן חדש...