Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום עשיתי טסט לאוטו ונכשלתי ב:

1.כיוון גלגלים קדמי

2.תפוח סרן פין מרכזי

מה שמטריד אותי זו חתימה בטופס שמפורטים כל הליקויים ,כתוב :"חייב אישור מוסך מורשה+"

האם משמעות החותמת שאצתרך לתקן את תפוח הסרן המוסך מורשה ?

ואיפה עושים כיוון פרונט ,גם במורשה? (אני יודע שיש מקומות מיוחדים שעושים כיוון פרונט,לא שמעתי שעושים כיוון פרונט במוסך מורשה)

אנא תבהירו לי את פשר החותמת

תודה מראש למגיבים

פורסם

מורשה משרד התחבורה, לא מורשה היבואן.

בקיצור - כל מוסך שיש לו תעודה ממשרד התחבורה על עצם היותו מוסך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על תגובה מהירה

הרכב שלי : מיצובישי לנסר שנת 93

הייתי במוסך אחד והם אמרו שהחלפת תפוח סרן בלבד ,בלתי אפשרית ,צריך להחליף את כל המשולש (מדובר רק בצד אחד -צד ימין )

החלפת תפוח בלבד עולה כ 200 ש"ח והחלפת משולש עולה כפול (מחירים לא כוללים מעמ)

האם זה נכון ,או שרצו לעבוד עלי?

פורסם

בשאלה הזאת תצטרך להמתין למומחים הגדולים.

אם אתה לא מאמין למוסך - גש למוסך אחר ובקש הצעת מחיר לתיקון. אם תרצה מוסכים מומלצים, בקר בפורום אוף-טופיק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקרתי ב שני מוסכים בראשון (שבו אמרו שצריך להחליף את כל המשולש ) הסכום עמד על 550 כולל מעמ

בשני 380 בלי מעמ ובשלישי שאלתי רק על החלפת תפוח סרן והמחיר שהוצע לי 200 ללא מעמ

אחכה למומחים :wink: מוזר שחלק קטן שעלותו קטנה פי שניים ,אי אפשר להחליף לעומת זאת חלק גדול ניתן להחליף ללא בעיה :evil:

פורסם

לגבי מחיר המשולש+עבודה /תקבל תשובה מחר (היבואן סגור בשעה 1800).ויש גם חלף תואם.

מה שכן לאחר החלפת המשולש חייב הרכב לעבור בדיקה ב"מכון פרונט"

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

אני ממש לא מעוניין לתקן במוסך מורשה של מיצובישי

הדבר היחיד שמעניין אותי ,זה האם אפשרית החלפה של תפוח סרן בלבד או שחייבים להחליף את כל המשולש

פורסם

ניתן להחליף במיצובישי תפוח פרונט בלבד, אין חובה להחליף משולש.

אך אליה וקוץ בה, לא כל בעל מקצוע ידע לבצע את החילוץ וההרכבה של התפוח ולעיתים קרובות מאד התפוח אינו "מתלבש" היטב במשולש ונותר חופש סיבובי/צירי ע"ג התושבת.

מכונאים חאפרים מנסים לתקן זאת ע"י הלחמת התפוח לתושבתו, הלחמה זו אסורה בהחלטת ומסוכנת.

לסיכום, הפתרון הטוב ביותר הוא הח' משולש.

גש מחר לאבי חמו במוסך "ימיני"(ליד הטאבון) א.ת. הישן וברר איתו מחירים.

כיוון גלגלים אינו חובה, לא כל הח' משולש פרונט דורשת כיוון גלגלים(כמובן שתמיד רצוי לבדוק ולכוון בהתאם).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...