Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה דיברתי עם חבר והוא אמר לי שאפשר לזייף מד קילומטר דיגיטלי אמרתי לא שאי אפשר הגיוני כזה דבר ואיך ?...

פורסם

אז אי אפשר לעלות על זה ?

והוא גם אמר לי שיכולים להוריד ק"מ אבל גם יכול לעות הק"מ כלומר לקפוץ ליותר? הגיוני?

פורסם

היי,

התוכנות המסחריות הפשוטות וגם היותר מתוחכמות לא מאפשרות שינוי של מספר הקילומטרים.

ברכבים מהשנתון האחרון היצרנים שיפרו את ההגנה כך שינוי במודול מסויים במחשב מתועד.

לדוגמא ביטול כריות אוויר וגם שינוי מד אוץ.

הכוונה לשינויים שלא בוצעו על ידי יצרן הרכב ולא הייבואן, לידיעתך הרבה אופציות סגורות גם בפני המחשב של הייבואן.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה כ"כ להוט להוריד קילומטרז'?

אומרים לך שבשנים האחרונות שמו הגנה, ובכל זאת אם רוצים זה לא הידניים של פעם, שכל חננה קטן יכול לעשות את זה, אלא צריך תוכנה וחיבורים מתאימים.

פורסם

להוט להוריד בטוח שלא כי אני לא צריך...

אבל היית לי התערבות קטנה עם חבר אם זה אפשרי או לא?

אז התשובה פה היא שזה אפשרי עם תוכנה שצריכה לעקוף הגנה מסיומת?

פורסם

הבנת הנקרא חביבי.

אפשרי בחלק, בחלק לא. אין תשובה חד משמעית.

בכל מקרה, באלו שאפשר - צריך תוכנה וכבל מתאימים, ע"מ להתחבר למחשב ברכב. לא הייתי קורא לזה לעקוף הגנה, יותר תכנות מחדש.

פורסם

אפסיים? ואם תיפול על האחוז האפסי?

בכל רכב צריך לבצע הצלבת מידע - המצב המכאני, והפנימי - אל מול הקילומטרז' הנתון.

רכב בעל ק"מ נמוך לרוב (לא באופן מוחלט, אבל יחסית) יהיה בעל פנים שמור, נקי ושמור - יותר מאשר של רכב עם ק"מ גבוה.

פורסם
יש לי שאלה דיברתי עם חבר והוא אמר לי שאפשר לזייף מד קילומטר דיגיטלי אמרתי לא שאי אפשר הגיוני כזה דבר ואיך ?...
אתה מתבקש לרענן את ידיעותיך בנושאי דקדוק איות ופיסוק, וכמו כן במדע הגרעין של שלוש הנקודות.

לאחר שתעשה כן, כולנו נוכל לקרוא את הודעותיך בנחת ובנועם, וכאשר אנחנו חוסים בצילו של המזגן ולא חשים כאילו אנו ישובים על הברזלים בצ'חונה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שמר

בגולף דור 5 מנגנון ההגנה הינו מתחוכם מאוד מכיוון שצריך גם קוד מיוחד שניתן לייבואן לביצוע שינויים מסויימים שלא הפרט אותם כאן.

איזה כייף לי :)

פורסם

ניתן גם ניתן לזייף ק"מ בלוח שעונים דיגי' באמצעות מכשיר מיוחד ומתאם חשמלי שמתחבר ישירות ללוח השעונים.

קיים אצל רוב בעלי המקצועי בתחום הספידומטרים, והם ירשמו לך גם בדפוס "כמו חדש" במד האוץ אם תבקש ותשלם.

וזה לא חוקי כמובן!

פורסם
שמר

בגולף דור 5 מנגנון ההגנה הינו מתחוכם מאוד מכיוון שצריך גם קוד מיוחד שניתן לייבואן לביצוע שינויים מסויימים שלא הפרט אותם כאן.

לכל תחכום יש תחכום נגד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...