Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לתומי פתחתי את מכסה המנוע לאחר נסיעה ולתדהמתי הרבה גיליתי חומר מוזר כמו גריז בכל מיני מקומות בתחתית הרכב מיד ראיתי שנקרעה לי גומיה שהיא חלק מההגה כוח גומיה שנראית כמו אקורדיון כזה היא קרועה ויצא ממנה החומר הזה . הגומיה נמצאית על הציר של אחד הגלגלים שמחבר אותו למסרק ההגה

מה זה החומר הזה?

מה זו הגומיה הזו?

והאם אפשר לסוע ברכב?

וכמה עולה לתקן את הנזק?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יופי של שאלה

הגומיה תפקידה לשמור על סביבת עבודה נוחה למסרק ההגה כלומר ללא מיים או מליחות שגורמים לקורוזיה וחלודה .וכמובן שמירה על רמת שימון סבירה לעבודת המסרק (שימון = גירוז )

גומיה נקרעה חיבים להליף בהקדם זה שומר על תקינות ההגה .

זה לא ממש מסובך להחליף תלוי בסוג הרכב .

מחירים של גומייה נעים בין 30 ל 250 ש"ח .

והחלפה גם זה תלוי בסוג הרכב נע בין 150 ל 980 ש"ח

בהצלחה

ממני

אורי

• ספונסר פורום
פורסם

או שהגומייה שנקרעה היא גומיית צירייה והגריז עף, או שבאמת נקרעה גומייה להגה בגלל נזילה מהמסרק לתוך הגומיה.

אני מהמר על האפשרות הראשונה.

פורסם

נקרעו לי שלוש גומיות של ההגה:

המרכזית

אחת של גלגל ימין

ואחת של גלגל שמאל

נזק 500 ש"ח

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

במחיר הזה אני קונה מסרק הגה קומפלט כולל זרועות ותפוחי הגה, לא?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תלוי באיזה רכב מדובר צביקה.

הוא עוד לא אמר את סוג הרכב, בכל אופן גומיית הגה או ציריה עולה בסביבות ה 20 שקלים לאחת, להחליף גומיות הגה עולה 150-200 שקל כולל עבודה וגומיות, עוד גומייה אחת זה עוד 20 שקל.

איך לקחו לך 500 שקל על כזה דבר - בטח חייבו אותך על 4 שעות עבודה ,גם על הבנדים בנפרד וגם על הגריז בנפרד, והינה לך 500 שקל.

אני מאוד מקווה שעשו לך כיוון גלגלים אחרי כל זה, אם לא,אתה בבעיה.

אגב,כיוון הגלגלים אמור להיות כלול במחיר (150-200 שקל כולל הכל ).

פורסם

GL 10 מדובר בסובארו 1800 שנת יצור 87, בתור מומחה לסובארו, מה דעתך כעת על המחיר?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דעתי על המחיר:

אני אומר ,בסובארו, לפני שבוע ימים אני החלפתי 2 גומיות הגה כי היו סדוקות,לא קרועות,במוסך לא רצה להחליף לי אך אני התעקשתי ועל הדרך החלפתי גם 2 גומיות סדוקות של צירייה בצד אחד,הורדנו צירייה וכבר בדקנו את תקינותה,שמנו גריז חדש,בנדים מתכת חדשים,אח"כ כיוון גלגלים על המכשיר,לא סתאם עם מטר כמו שלרוב מבצעים,אלה עם המכשיר המדוייק, הכל כולל הכל,כולל מע"מ, 300 שקל.

גומיות הגה לבד ,עולות לכל לקוח בין 150-200 שקלים כולל.

שיפוץ צירייה עולה בין 150-200 שקלים, שיפוץ צירייה יכול להיות החלפת הגומיות וגריז וכו, או החלפת כל הציריה במקרה שהיא פגומה, באחרת משופצת.

ב 500 שקלים,אתה משפץ 2 ציריות ומחליף גם גומיות הגה.

• תוכן חדש...