Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התשובה המהירה . נכון שהצריכה נמוכה כי המנוע קטן אבל רציתי קצת יותר פרוט וחיפשתי המון באתרים שונים ולא מצאתי מפרט טכני בשום מקום אז אם אפשר אשמח לאחד כזה

תודה

פורסם

מפרט טכני אני לא יכול לתת לך, אבל אני בהחלט יכול לומר שבגדול הצריכה לרכב הזה צריכה להיות טובה מ-1:10 בתוך העיר, גם בפקקים, ובאזור ה-1:13-1:15 בבין עירוני. כמובן שזה תלוי מאוד באופי הנהיגה שלך וביחס בין הנסיעה בעיר ומחוצה לה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מנסיון שלי - 1:15 בנסיעה משולבת רגועה, עם מזגן.

אם יש יותר נסיעות עירוניות או לחילופין נסיעות בין-עירוניות מהירות (ועבור המנוע הזה מעל 100 קמ"ש זה "מהיר") הצריכה יורדת, אבל עוד לא קרה לי שזה ירד מתחת ל13.

• תוכן חדש...