Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורבט או קמארו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב מבין השניים עדיף מבחינת התנהגות כביש ונוחות נהיגה בתוך העיר בנהיגה "רגועה"?

באיזה רכב מבין שניהם הסביבה של הנהג יותר מרווחת ונוחה לנהיגה?

אגב מדובר על רכבים מתחילת שנות ה90

תודה ויום טוב לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אם אני לא טועה, כבר שאלת את אותה שאלה גם עם פיירבירד, וקיבלת תשובה די מפורטת.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

כבר היה שירשור שלם על כך!!!

ההבדלים בין הקאמרו ל פיירברד וקורבט....

בשנות ה90.

זה כבר ממש מצחיק לפתוח עוד שירשור

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אין לי מושג בקשר לקמרו אבל בקשר לקורבט אני מאמין שאני יוכל לענות לך על כמה שאלות.

לי יש קורבט שנת 94' טארגה ואם אתה שואל בקשר לנוחות נסיעה בכל העיר אתה לא בנוי לאוטו הזה.

הרי שהרכב הזה לא יכול להיות רכב עיקרי... זה אוטו שני לסופי שבוע ולנסיעות כיף, אם אתה מתכנן לרכוש כזה רכב לנסיעות יומיומיות אתה לא יודע על מה אתה מדבר, לדוגמא באמפרים בתוך העיר אני צריך לעבור במהירות הליכה אם לא פחות מזה אלא אם כן אני אוהב את הרעש של ה'כחחח שעושה הפלסטיק שמתחת לטמבון שנוגע בבאמפר.

בקשר לנוחות נסיעה עצמה... אתה מרגיש כל אבן בכביש אודות לצמיגים הרכבים והמתלים אם אפשר לקרוא להם ככה שהם מאוד אבל מאוד קשים.

נסיעה חלקה תוכל לחוות רק בכביש 6, במיוחד במהירויות שהשתיקה יפה להם.

האוטו כאשר הגג מפורק אם אתה מתכנן על טארגה, מעל מהירות של 100 קמ'ש אתה פשוט מרגיש כאילו אתה נוסע על 200 מהרעשים של הרוח והמנוע והתנוחת ישיבה של הקרטינג.

הכיסאות מאוד תומכים ונוחים עם אפשרות לכיוונון חשמלי וניפוח של כל מיני כריות בתוך הכרית להתאמה לסוג הנהיגה אם תרצה.

בקשר למרווח אל תצפה לקאדילק אבל לא נורא כל כך בהתחשב שזה אוטו ספורט 2 מקומות.

בקשר להתנהגות... אם היו בבעלותך רכבים עם הנעה אחורית עם קצת כח אתה אמור לדעת שגוף מפיברגלאס ומנוע 5700 וכפתור לניתוק בקרת המשיכה יכולים להביא איתם המון כיף לנהג שיודע מה הוא עושה.

אם יש לך עוד שאלות...

ד"א הנה האוטו המדובר :

attachment.php?attachmentid=66515&stc=1

תמונה041.jpg

פורסם
ביטוח זה בקטנה הרוב עושים צד ג' וחובה.

כמה יוצא ביטוח חובה+צד ג? יותר יקר ממשפחתית רגילה 1600 אוטומט?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יותר זול, ככל שנפח המנוע גדול יותר, החובה זול יותר, אל תשאל למה או מה ההגיון כי אין.

פורסם

כל חברת ביטוח תהיה מוכנה לבטח אותי חובה +צג ג או שיש חברת ביטוח מסוימת שמתעסקת עם

הרכבים האלה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש חברות שלא רוצות, פשוט לא מתעסקות עם רכבים ייבוא אישי.

אבל לא חסר חברות שכן מוכנות.

פורסם
יש חברות שלא רוצות, פשוט לא מתעסקות עם רכבים ייבוא אישי.

אבל לא חסר חברות שכן מוכנות.

תן בבקשה כמה שמות של חברות ביטוח שאתה יודע בוודאות שהם אכן מוכנות לבטח רכבים כאלה

ידוע לך במקרה על תנאים מיוחדים שהחברת ביטוח דורשת כדיי לבטח רכב כזה שלא חל על רכב

משפחתי רגיל?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

דלק... 420 שקל זה פול ואם תרצה מאוד תוכל לגמור אותם בשלוש שעות בכיף. :wink:

בקשר לביטוח אין לי מושג כי זה אבא שלי סגר לי את כל העיניינים האלו.

• תוכן חדש...