Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים פגע רכב ברכבי כאשר חציתי צומת בירוק והוא עבר באדום. רכבי הועף למרחק רב ונגרם לו נזק בחלקו האחורי. למקום הגיע אמבולנס ופינה את הנהג הפוגע ואני התפנתי עצמאית לחדר מיון. מס' דקות אחרי התאונה הזמנתי ניידת אך זו הגיע רק אחרי שהתפננו מהמקום (40 דק').

מאוחר יותר התקשרו אליי מהמשטרה ואמרו שאם ברצוני לערבם עליי לגשת לתחנת משטרה מסויימת ולהגיש תלונה . שאלתי היא: האם לערב את המשטרה? האם זה חשוב מבחינת הביטוח או תביעות עתידיות ? והאם עליי והקדים את הנהג הפוגע אם זה החליט להגיש תביעה נגדי (למרות שהוא אשם)?

יש לי עדים לטובתי שנכחו בארוע.

תודה מראש

פורסם

צור קשר עם הנהג הפוגע.

דרוש ממנו הודאה באשמה בכתב, או לפחות שידבר עם הביטוח שלו ושהם ישלחו לך הודעה שהם יודעים על התאונה והם מצהירים שאכן המבוטח שלהם אשם.

אם הוא לא מסכים - תערב משטרה, זכותך המלאה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היו פצועים, והם פונו לבית החולים, המשטרה תהיה מעורבת.

הנהג חצה את הצומת באור אדום, מה שאומר שהליך משפטי יפתח נגדו.

בנובמבר הקרוב אני מוזמנת להעיד במשפט נגד נהג שחצה צומת באדום וגרם לפציעתו ולפציעתם.

חשוב שתיסע לתחנת המשטרה הקרובה, ולשלוח את העדים שנכחו בארוע על מנת למסור עדות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התפנית לבית חולים, אתה צריך אישור מהמשטרה בכל מקרה.

בלי כל קשר- אמבולנס נכח במקום ופינה פצוע+ אתה שהתפנת עצמאית לביה"ח זה כבר פצוע אחד יותר ממה שדרוש כדי שהמשטרה תהיה מעורבת.

פתחתי שרשור לא מזמן:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=110156&page=1

אני במקומך הייתי מזמין אמבולנס נוסף למקום כדי שיפנה אותך.

אם יש לך שאלות נוספות בקשר לטפסים שעליך למלא או שאלות בקשר למשטרה וכו' הכתובת היא סוכן הביטוח שעל זה מקבל כסף, תתקשר אליו ותשאל אותו מה הצעד הבא שאתה עושה וכו'.

• תוכן חדש...