Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הינו 306 1800 אוט' 1998.

אני בדרך להחליף שמן גיר והבנתי שיש גם פילטר שמן שנמצא בתוך הקרטר של הגיר.

חיפשתי ב- EPC של פגו', ב-HAYNES לא מוזכרת על כך מילה וב- AUTODATA ולא מצאתי שום מידע על הפילטר הזה, איך הוא נראה ואם הדבר הזה בכלל קיים.

מישהו יודע אם קיים בכלל פילטר כזה בגיר של 306? או כל מידע אחר?

מחר אני אתקשר לגא'ן לברר אבל אשמח לשמוע מידע נוסף.

יחיאל.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כמעט בטוח שיש פילטר לגיר.

לך לחנות חלקי חילוף עם עדיפות לחנות שמחזיקה חלקים לרכבים צרפתים ותבקש פילטר ואטם לקטר עבור רכבך...

פורסם

זה 4HP14, יש פילטר. תראה לפני יומיים שירשור של מישהו ששאל לגבי החלפת פילטר בקסנטיה מודל ישן, ועוד אחד נדמה לי לגבי 405 או 309. יש שם הסבר מפורט. מיד נאמני הפורום יתנו שירשור...

פורסם

זה 4HP14,

ספי אתה בטוח??

זה הגיר האוטומט הדפוק שיש לי ב BXשנת 1992

(לפני שנתיים החלפתי לו פילטר לבד)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תודה, אני אבצע חיפוש בתקווה שיש פירוט על אופן העבודה.

בפורום PSI נאמר לי שקיים פילטר כזה אבל מומלץ לא להתעסק איתו ולא עם החלפת שמן גיר.

ידוע על כך משהו?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
זה 4HP14,

ספי אתה בטוח??

זה הגיר האוטומט הדפוק שיש לי ב BXשנת 1992

(לפני שנתיים החלפתי לו פילטר לבד)

כן. ספי בטוח. וגם אני. 4HP14 מותקן ב BX, ZX, 306, 405 ובעוד רבות אחרות.

אבל, ב 1998 הוא הוחלף בהדרגה ב AL4, גם ב- 306. לפותח השרשור, מכיוון שמכוניתך ילידת 98, האם המסילה של מוט העברת ההילוכים ישרה או משוננת ? משוננת זה AL4. אם תרשום את מספר השלדה, יהיה קל לאמת את סוג הגיר שמותקן במכוניתך.

פורסם

תודה על התגובות,

המסילה, אתה בטח מתכון לפלסטיק חיפוי? אם כן אז הוא משונן.

מה ההבדל דרך אגב?

בקשר לקסארה מצאתי, אבל הפרויקט היחיד שראיתי הוא של איציק.נ ומתיחס לגיר שלו בלאגסי (למרות שזה ראה קצת דומה).

שמן גיר החליפו לפני 50,000 ק"מ. האוטו עומד כיום על 130,000 ולא החליפו אף פעם פילטר שמן גיר. הרכב אצלי משמלאו לו 66,000 ק"מ מיד ראשונה.

כפי שרשמתי אני "עובד" עם HAYNES מוזר ששם לא מוזכרת חצי מילה על הפילטר הזה מלבד החלפת שמן גיר ועוד כמה ירקות.

האם נכון שהפעולה הזאת של פתיחת הקרטר שמן גיר ופירוק הפילטר היא עדינה מסובכת ואולי מיותרת?

לצורך הענין, הספקתי לעשות ברכב את רוב הטיפולים הרגילים. כולל החלפת רפידות+צלחות, החלפת רדיאטור, פירוק אינגקטורים (והחזרתם :lol: ) התעסקות קלה עם החשמל של המערכת קרור (הוספת נגד) וכיום עומדים על הפרק דברים נוספים...

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ככל הנראה גיר AL4, ולכן כל ההפניות שקיבלת לדיונים קודמים אינן רלוונטיות. רשום את מספר השלדה של הרכב (העתק מהרשיון) כדי לקבוע בוודאות.

• תוכן חדש...