Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לבנאדם מבוגר שכרגע נוהג במרצדס סי קלאס דיזל

הדרישות- מנוע חזק ,נוחות ,אבזור טוב ומרווח מכובד מאחור (לפי סדר החשיבויות)

אשמח לשמוע חוות דעת ובעיקר על הפיגו שאין לנו שום ניסיון איתה (על הפאסאט הוא עשה נסיעת מבחן)

תודה מראש

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

הפאסאט, היא הדור החדש? ז"א 2006-7, או הדור הקודם?

אם זה הדור החדש, אז בוודאי שהיא עדיפה, מנוע יותר חזק, תיבת הילוכים מעולה (DSG). וגם ניראלי שהיא יותר מאובזרת ונוחה.

ה407 תהיה יותר זללנית בדלק, והכח יורגש פחות.

והדרך הכי הכי טובה לבחור, היא כמו שאמרת, לעשות נסיעת מבחן בשני הרכבים, ולבחור את מה שאתה מתחבר אליו יותר.

כמובן ששני המכוניות מעולות לכשעצמן, וההבדלים ביניהם יהיו זניחים. כך שהכי טוב ללכת ע"פ הטעם האישי.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מה אתה מקשקש? מנוע יותר חזק לפאסאט? נראה לך שהיא יותר נוחה? נראה לך שהיא יותר מאובזרת?

תפסיק לדבר שטויות!

הגיר של של הפאסאט לא יפצה על מחסור הכוח מול המנוע של הפיז'ו.

נתחיל בזה שה-407 היא מכונית יותר נוחה מהפאסאט (שלפי מבחני דרכים שקראתי היא מכונית עם נוחות נסיעה לא מצטיינת). המנוע של ה-407 יותר חזק, נכון שלפאסאט יש קצת יותר מומנט אבל הוא לא שווה ערך ל-V6 3 ליטר.

לגבי האבזור הם בערך אותו הדבר.

המרווח מאחור בפאסאט יהיה טוב יותר.

פורסם
ה407 תהיה יותר זללנית בדלק, והכח יורגש פחות.

מן הסתם, מנוע V6 בנפח 3 ליטר בנזין מול 2 ליטר דיזל יצרוך יותר דלק, נכון ?

ולמרות שלפאסאט יש יותר מומנט - עדיין יש הבדלים בין 140 כ"ס ל 212 כ"ס - ולכן גם על-פי הנתונים היבשים ה 407 מ-ע-ט יותר מהירות במיאוץ הקלאסי מ 0 ל 100 קמ"ש.

לפחות לפי הנתונים ברשת, ל 407 בגרסתה 3 ליטר יש 8 כריות אויר (בפאסאט 6) ושתיהן קיבלו ציון ריסוק מעולה (5 כוכבים). לא לשכוח שה 407 בגרסה זו מאוד יקרה (כ 250K שח).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הנהג הנוכחי מה שכולם שוכחים נוסע על מרצדס, משמע רכב צרפתי לא בהכרח מתאים לו, אולי במקום לשלול או לקבוע ש 407 טובה יותר (לא לטעמי) הקליינט צריך לנסוע קודם הרכב ולבדוק האם הנוחות הצרפתית מתאימה לו או הנוחות הגרמנית.

בכל מקרה המחיר של הפאסאט 230 אלף שקל בערך זה המון כסף אני בספק אם הייתי קונה פאסאט במחיר הזה.

מגזין אנגלי מקצועי שהבנת שיש לו הרבה קרדיט באירופה עשה בחינה על הרכב לא כל כך התרשם ממנו:

http://www.autocar.co.uk/RoadTest_Summary.asp?RT=216040 (פאסאט)

פיז'ו

http://www.autocar.co.uk/RoadTest_Summary.asp?RT=210455

יש עוד גרסאות של הדגם

שניהם זכו לאותו דרוג אבל המיכלולים להגעת הדירוג שונים , קרא את הכתבות ותבדוק את הגרסא שיותר דומה למה שאתם מעוניין 2.2 כייון אין שם בחינה של ה 3 ליטר.

בכל מיקרה בכסף כזה יש סידרה 3 ב 275 אלף, תוכל למצוא יד שנייה במחיר של 230 אלף ולקבל אחלה חבילה לטעמי.

בכל אופן סתם זרקתי נקודה למחשבה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

ל 407 כבר אין נוחות צרפתית. עם זאת היא מעט נעימה יותר ופחות נוקשה בהשוואה לפאסאט.

לגבי המנוע , אני חושב שדי ברור ש 3 ליטר בנזין מגיבים הרבה יותר טוב מהדיזל, עם תגובות מהירות יותר וכוח שלא מתחיל להחנק מ3000 ומעלה אלא ממשיך וממשיך עד 6000+.

תיבת ההילוכים ב407 לזכרוני היא 6 הילוכים, כלומר אין פה סירוס של המנוע.

המושבים ב407 לדעתי נוחים יותר בהפרש קטן.

ה407 לא מרווחת כמו הפאסאט.

איכות ההרכבה והשקט של ה407 טובים מאוד, ובהחלט מזכירים יותר רכב גרמני מאשר צרפתי.

ל 407 יש היגוי חד מאוד והרכב מאוד מאוד יציב ועם אחיזת כביש גבוהה מאוד.

הפאסאט טובה מאוד אבל לדעתי האישית, כשאתה נוהג ברכב עם 210 כ"ס ויכולת מצוינת להכנס לסיבוב כמעט בכל מהירות, אתה מרגיש על מה שילמת בכל שניה שאתה נוהג.

פורסם

לדעתי בסכומי כסף של סדר גודל של 250K גם הפאסאט וגם ה407 יהיו קנייה לא טובה. לפאסאט יש תדמית טובה (מקדם פוזה), היא מרווחת מאוד, נותנת תחושת איכות גבוהה ובעלת מנוע טוב. אולם היא ממש לא מהנה לנהיגה, רמת הנוחות שלה לא גבוהה, לזכותה עומדת תדמית אמינות בעייתית ובסכומי כסף כאלו, אתה מצפה למצוא גם רמת איבזור גבוהה יותר מזו שהיא מגיעה.

ה407 נוחה יותר מהפאסאט ובעלת שילדה עדיפה רמת האיבזור שלה גבוהה ומרשימה, לא נסעתי על גרסת ה3,0 (נסעתי על ה2,2) אולם אני מאמין שהיא לא סובלת ממחסור בכוח. הבעיות שלה נעוצות בכך שהיא מאוד צפופה מאחור, בעלת תא מטען קטן מאוד (בעיקר צר) ושדה הראיה שלה מקדימה ומאחור (מקדימה,בגלל מכסה מנוע אינסופי) לא טוב. בנוסף אין ערך מוסף שאתה מקבל כאשר אתה רוכש מכונית במחיר כזה.

אופציות אחרות שהייתי חושב עליהן זה הC5 שהיא מכונית מאוד מרווחת, מפוארת מאוד, בעלת רמת נוחות ללא תחרות ובזכות דלת חמישית סופר שימושית אתה מקבל רכב פרקטי מאוד.

אופ' אחרת היא הB4 3,0 מבין הרשימה הזו, הB4 היא בעלת המנוע החזק והמתקדם ביותר, היא מהנה לנהיגה ובעלת אחיזת כביש גבוהה מאוד, היא מפוארת מאוד (הפיזו והסיטרואן יותר), מציגה רמת נוחות גבוהה מאוד (בעיקר בגרסת ה3.0R) ובסך הכול נותנת חבילה שונה ומיוחדת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מהנהיגה שלי על ה407, גירסאת השתי ליטר, זה אוטו מדהים.

אחיזהת כביש מעולה, יציבות ברמה של מכונית ספורט.

מאחורה רכב מאוד צפוף ואדם גדול לא יכול לשבת בנוח.

סך הכל בפיג'ו מושבים מאוד נוחים, דיי חובקים, וגם בנהיגה על המגבלות חובקים את הגוף טוב למושב.

סך הכל בגירסאת ה2 ליטר שאני נהגתי, המנוע היה חלש יחסית לשילדה וההגה המצוינים.

אני מאמין שמנוע השלוש ליטר יהיה רכב מדהים, כי סך הכל נהנהתי מאוד לנהוג ב407 הדבר היחיד שהיה חסר לי זה עוד קצת כח מנוע.

עוד משהו שאני חושב שכדי להוסיף, בגירסאת השתי ליטר בפיג'ו גם בנסיעה במהירות שלילה (לא לא 130 הרבה הרבה הרבההה יותר) היא מרגישה שקטה מאוד, ולא נחנקת, לפעמים אפילו הייתי פותח חלון מהרגשה של שקט מולחט וניתוק מהסביבה.

בפיג'ו יש הנדסת אנוש מעולה, הגל יושב חזק ובמקום, אין קירקושים(למרות שהרכב היה רכב ליסינג ועבר טרור ומספר קילומטרים עצום), שמר על אמינות(שוב אחרי טרור) סך הכל רכב טוב ואין הרבה מינוסים להגיד עליו מלבד המרווח מאחורה והמנוע שאנימאמין שבגרסת הוי 6 שלוש ליטר יהיה מעולה גם הוא.

פורסם

מצתרף לרועי בהחלט אני קראתי במס' מגזינים אירופאיים ש B4 3.0 זה רכב בעל התנהגות כביש טובה ונוחה משל סידרה 3 טובה בכל בפרמטרים חוץ ממראה חיצוני. (Autocar)

בקיצור יש על הרכב הזה הרבה שבחים בעיקר על SPEC B , זה רכב עשיר באיבזור התנהגות כביש חסרת תחרות והנאת נהיגה גבוה במיוחד, הייתי ממליץ לחכות לאחר מתיחת הפנים שתעשה את האוטו הרבה יותר קלאסי ואני מאמין ועוד מס' חידושים טכנולוגיים חדשים כמו מערכת של כיול מתלים ספורטיבי או נוחות ועוד.

בהחלט במחירים של 230-240 תוכל להביא רכבים כ-ח-ד-ש-י-ם יד שנייה עוד עם אחריות יצרן עם תדמית ואיכויות גבוהות יותר במחיר הזה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

בכל מקרה המחיר של הפאסאט 230 אלף שקל בערך זה המון כסף אני בספק אם הייתי קונה פאסאט במחיר הזה.

בכל מיקרה בכסף כזה יש סידרה 3 ב 275 אלף, תוכל למצוא יד שנייה במחיר של 230 אלף ולקבל אחלה חבילה לטעמי.

בכל אופן סתם זרקתי נקודה למחשבה.

זרקת נקודה מצויינת ואני מסכים איתך ב100% אבל לא מדובר פה עליי

הבנאדם מתעקש בטיפשות על רכב חדש מהסוכנות ככה שזה פוסל את האודי\מרצדס\במוו שלא רק שהם יקרות מאוד כחדשות אלא גם התמורה שהם נותנות לכסף בדגמים ההתחלתיים מחורבנת לגמרי

בקשר לסובארו מהמנוע וההתנהגות הוא התרשם מאוד אבל הנוחות לא מספיק טובה בשבילו

למישהו כאן יש ניסיון עם ה3 ליטר של פיגו\סיטרואן ?

תודה שוב

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
......חסרת תחרות והנאת נהיגה גבוה במיוחד, הייתי ממליץ לחכות לאחר מתיחת הפנים שתעשה את האוטו הרבה יותר קלאסי ואני מאמין ועוד מס' חידושים טכנולוגיים חדשים כמו מערכת של כיול מתלים ספורטיבי או נוחות ועוד.

בהחלט במחירים של 230-240 תוכל להביא רכבים כ-ח-ד-ש-י-ם יד שנייה עוד עם אחריות יצרן עם תדמית ואיכויות גבוהות יותר במחיר הזה.

מאיפה לך ? אין כזאת מערכת בסובארו...

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...