Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד משהו?

איך הגעת למצב שהוא החתים אותך בכנס יציאה מהחוזה של 2000 שקל???

הוא אמור להיות לחוץ למכור הוא סוחר .

אתה אמור להתמכח היית יכול להחתים אותו על כנס יציאה של 100 שקל אם היית עומד על שלך.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בא במטרה למעוך אותו . הסוחר הזה נוכל ורצוי שידע להבא להמנע מנוכלים וסוחרים בכלל

אם היה מדובר ברכב עם דרישה מטורפת ונדיר מאוד שאם הוא היה לוקח יומיים לחשוב על זה הוא היה נחטף אז עוד מילה אבל לדרוש שיחתום על חוזה של 2000 שקל?

זה גניבה ..שוד לאור יום

הרי הוא ידע שברגע שהוא יתייעץ עם מישהו שקצת מבין הוא יגיד לו לברוח מהאוטו כמו מקן צרעות.

ולכן הוא החתים את הבחור על סכום כזה ש1)לא ישתלם לו לצאת מהעיסקה

2)שבמידה והוא יצא מהעיסקה הנוכל שלנו עשה 2000 שקל קלים מאוד

לדעתי פרסם את שמו של הסוחר שידעו אנשים להזהר ממנו

פורסם

היה בכולבוטק לפני כחודשיים ימים, דנו על זיופי קילומטראג, הלכו לכמה מגרשים,ובכולם באופן מפתיע מצאו רכבים דווקא מסוג דייהטסו סיריון, שהיו בעבר ליסינג והשכרה ששיחקו להם בקילומטראג, מצאו היסטוריה של טיפולים ובכולם התגלתה הזנחה פושעת , הסטיות בקילומטראג הגיעו לסדרי גודל של 70-100 אלף ק"מ.

היו גם כמה פרטיים שעברו תאונות והוחזרו לכביש = את זה בחיים לא יגלו לך.

אני אומר, אל תיגע ברכב מסוחר.

אין ארוחות חינם.

פורסם

תשמעו, בארץ לפחות סוחרים זה מילה נרדפת לנוכלים.

אנחנו קנינו כבר 3 רכבים מסוחרים שונים ומסתבר שהעין שלנו קלטה רכבים טובים וסוחרים טובים.

כמובן שאתה צריך לזהות ולדעת אם האיש הוא סוחר או נוכל.

אם אומרים לך מראש שלאוטו יש "קצה שאסי" והנוכל לא מחשיב את זה כשלדה או WHATEVER,

זה רק יוצר פתח לבעיות וזה כבר מראה שהרכב עבר תאונה.

בכל מקרה רכב כזה הייתי מחפש מידיים פרטיות, לא חסרים אקזמפלרים כאלה שמורים.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

זה לא שרוב הסוחרים הם נוכלים, זה רוב הישראלים נוכלים. בין עם זה סוחר או מוסכניק או סוכן נדל''ן.

זה לא משנה, יש לאנשים האלה חוש לזהות אנשים תמימים שלא מבינים עיניין ולפתות אותם לעסקאות שאחרי זה הם לא מבינים לאן הם נכנסו.

הבעיה מתחילה במנטליות .

אני מאמין שיש סוחרי רכב אמינים רק קשה מאוד למצוא אותם כמו שקשה למצוא מוסך אמין אבל אם מחפסים טוב אפשר למצוא.

פורסם

ממש לא ברוב בכל אחד מאיתנו תמון יצר הקומבינה רק יש כאלה שמנצלים אותו לרעה לצערי רוב האנשים שנמצאים במעמד שהם יכולים לצל את זה עושים את זה דוג' 1)סוחרי רכב שמוכרים ללקוח תמים שלא מבין

דוג' 2)מוסכניקים שדוחפים לך בעיות שלא קיימות דוג' 3)תכנאים של מחשב שממציאים לך וירוסים ולך תתוכח אם כל אחד מבעלי המקצוע כי מה אתה מבין.

לעומט זאת יש אנשים ישרים אבל ממש מעט. וזה חבל אבל זאת המציאות.

אני לא מכיר כמעט אנשים שלא עבד עליהם בעל מקצוע זה או אחר.ולא בהכרך בעל מקצוע.

אפילו עלי שהייתי צעיר יותר עשו קומבינות. עכשיו אני מסתכל וצוחק כי למדתי מזה לקח.

ועדיף להחכים מוקדם ממאוחר.

ואם אתה מדבר על זה שאני מכליל שאני אומר שרוב הישראלים נוכלים

אז תסתכל טוב טוב על הממשלה ותראה לי אחד שיושב שם ולא הוגש נגדו אי פעם איזה שהוא כתב אישום על שחתיתות כזאת או אחרת.

וזאת הממשלה אז מה זה אומר על שאר התשובים?

שהראש דפוק כל הגוף סובל.

פורסם

כולם כאן יודעים מה המחיר שהוצע לך לקנות את הרכב.

אני לא חושב שכולם כאן יודעים את מחיר המחירון של הרכב.

אנשים יוכלו לייעץ לך בצורה טובה יותר אם תשתף אותנו במידע הנ"ל, וכמו כן, אם תוכל להעלות את

טופס הבדיקה במכון, או רק את הסעיף בנוגע לשילדה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני חושב שתקח את האוטו וזהו, לנו יש סיריון שקנינו מהשכרה, רכב מצויין, גם חירבשו לנו כל מיני שטויות בבדיקה , שנה ו 8 חודשים ועשרות אלפי קילומטרים והרכב מצויין.

תקח, תסע, תמכור, תשדרג וכד', המכונית לא נשמעת נפילה. טיפלתי במספר סיריונים בחיי, לרוב היו נתוני פתיחה לא מוצלחים, כולן הפתיעו לטובה. וד"א החלקים זולים, אמנם לא כמו פונטו אבל זולים.

haters will hate

פורסם

פותח השרשור, שים לב שיש הבדל בין "פגיעה קלה בשאסי" לבין קצה שלדה.

אם הוא התחייב לפגיעת שאסי למעט קצת שילדה, אז מה שהבדיקה גילתה נכללת בפגיעת שאסי רגילה.

אין שום סיכוי שמהתהפכות תהיה קצה שלדה. אם כבר אז שילדה.

אם המנוע המשיך לעבוד כשהרכב היה הפוך, אז אתה תשלם על זה ביוקר. אני מאוד מקווה שלא.

בכל מקרה, להבא

א) לא לקנות מסוחרים. כל סוחר רכב הוא בבסיסו נוכל.

ב) לא לחתום על הסכמים ששמים אותך בעמדת נחיתות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני חושב שתקח את האוטו וזהו, לנו יש סיריון שקנינו מהשכרה, רכב מצויין, גם חירבשו לנו כל מיני שטויות בבדיקה , שנה ו 8 חודשים ועשרות אלפי קילומטרים והרכב מצויין.

תקח, תסע, תמכור, תשדרג וכד', המכונית לא נשמעת נפילה. טיפלתי במספר סיריונים בחיי, לרוב היו נתוני פתיחה לא מוצלחים, כולן הפתיעו לטובה. וד"א החלקים זולים, אמנם לא כמו פונטו אבל זולים.

אפשר גם לנהוג כמוך...בשיטת:

שים כספך על קרן הצבי.

לפעמים זה עובד, ברוב המקרים אתה נופל,ונופל חזק.

פורסם

קניתי המון רכבים, טיפלתי בהמון רכבים, אני שומע המון אנשים מדברים שטויות על רכבים וזה מעצבן, אני לא שם כסף על קרן הצבי, אני שם כסף על משהו שאני חושב ששווה את הסכום.

טיפלתי במוסך בהרבה סיריון, ובדקתי הרבה עד שרכשנו אחת.

בכמה כסף מדובר? להפסיד 2000 ש"ח? איך הוא הגיע למסקנה שהרכב התהפך, לסיריון יש פח מאוד מאוד עדין, אי אפשר שלא לשים לב, לנו יש עיקום ברכב כי ילד עם אופניים נכנס ברכב.

haters will hate

פורסם

מסכים עם GL

אולי הרכב ישרת אותו אבל מה יהיה בעתיד שירצה למכור אותו זה יהיה כמעט בלתי אפשרי למכור במחיר נורמלי .כי זה לא רכב נדיר תמיד יהיה עדיף לחפש כזה שמור יותר.

עדיף לו להפסיד את ה2000 שקל עכשיו מאשר להפסיד הרבה יותר בזמן המכירה.

פורסם

מה זה מחיר נורמלי? הוא קונה את האוטו (אם הוא יקנה) בפחות מ-20 אלף. את רוב ירידת הערך

של הרכב ספגו הבעלים הקודמים. לא נשאר לו הרבה לאבד.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...