Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעשות תאורה קבועה בתא מנוע,מנורה + מפסק קבוע בתא מנוע, מינוס הארכה, ופלוס למצבר דרך פיוז או לחיבור תנין גם כן דרך פיוז ואז כשארצה להדליק ,פשוט אחבר את התנין ל + מצבר.

השאלה היא , עם איזו נורה הכי כדאי לי להשתמש.

האם נורה פלורוסנטית (כמו במוסכים), אור לבן, האם ניתן להתקין כזה דבר בתא מנוע?

באוטו דיפו ניתקלתי בנורה פלורוסנטית במקום 60 שקל רק 25, קניתי 2, אחת עשיתי תאורה בתא מטען (היות ואין לי תאורת תא מטען) , שיצא אגב פשוט מדהים, מיקמתי את הפלורוסנט מתחת למדף של הרמקולים,תפסתי אותו עם כמה אזיקונים, לא רואים אותו בכלל , אך בעת הדלקתו מתוך הרכב (ע"י מפסק) ,כשחשוך, כל תא המטען מואר באור לבן.

אם כך, לתא מנוע, עם מה הכי כדאי לי להשתמש.

אשמח אם למשהו יש איזה לינק לפרוייקט כזה של תאורת תא מנוע, או תמונות בעניין.

תודה.

פורסם

בסובארו DL שהיתה לי, היו מחוברות שתי מנורות במכסה המנוע, ומפסק בתא המנוע, המנורות היו של אורות איתות או בלמים, לא פלורוסנט.

היתה תאורה מצויינת, גם בטיולים היא שימשה אותי.

פורסם

בקשר לתאורה בתא-המטען,אתה יכול לחבר אותה למפסק קפיצי כמו שיש בדלתות ואז ברגע פתיחת תא המטען האור ידלק עצמאית.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני מעדיף מפסק פנימי , ורק בשעת צורך\לילה להדליק אותו.

לגבי תאורה בתא מנוע, איפה כדאי למקם את הפלורוסנט?

על מכסה המנוע מבפנים או על קיר האש בחלק העליון שלו(שלא ייראו אותו) או מעל הכנף בצד הנגדי של המצבר, כך אפשר לתפוס אותו עם שני אזיקונים עם הצינור של המזגן.

פורסם

תראו אתם יכולים לעזור לי בנושא הזה

יש לי מזדה 323 (2003) חשבתי על התקנת אור ניאון (כחול..)

בתא המטען עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע בכלל איך .. יש לי עכשיו מגבר מותקן ברכב האם אם אשתמש בפלוס שלו ובמינוס שלו למנורה אני אוכל להפעיל אותה?

ואיפה אני יכול להשיג מנורה זולה ?אני מעוניין שכאשר ייפתחו את תא המטען האור יידלק על הסאב שלי או באזור אבל שיידלק לפחות אני רוצה משהו יפה בבקשה..אני חשבתי על ניתוק המנורה הקטנטנה שברכב של הבגאז' ולחבר את החיבורים שלה למנורה שאקנה מה אתם אומרים.?

פורסם

לגבי תאורה בתא מנוע, איפה כדאי למקם את הפלורוסנט?

על מכסה המנוע מבפנים או על קיר האש בחלק העליון שלו(שלא ייראו אותו) או מעל הכנף בצד הנגדי של המצבר, כך אפשר לתפוס אותו עם שני אזיקונים עם הצינור של המזגן.

הכי נוח נראה לי בקיר הפנימי של המכסה מנוע, כמה שיותר קרוב לקצה הקדמי שלו

ככה התאורה תהיה הכי אחידה וטובה

מה שלא יקרה מעל הכנף או בצד ההנגדי של המצבר, או קרוב לשמשה

התאורה מלמעלה תהיה עדיפה בכל קנה מידה (אם הפלורוסנט מספיק חזק, וסביר להניח שכן)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...