Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה חברים

יש לי אסקורט 95 1.6 16v. כשאני מנסה להניע ונותן סטארטר הממסר של הזרקת הדלק\טיימינג הצתה.

עושה רעשים של תיקתוקים{אני שם את האצבע ומרגיש} והרכב לא מניע. יש לציין שהחלפתי את הפלגים חוטי ההצתה וטיפול גדול. משאבת הדלק נכנסת לפעולה בעת הפעלת הסויץ וגם בעת סטארטר. הוצאתי 1 מכלי ההצת מהפלג והרגשתי ניצוץ אבל נורא חלש. ידוע שיש לרכב הזה בעיות חשמל לא קטנות. י . שמעתי שקופסת הפיוזים עושה בעיות ואכן פירקתי אותה לגורמים וריתכתי כמה חיבורים שהיו קצת רופפים וראיתי קצת קורוזיה על המעגלים החשמלייםץ ריססתי קצת ספריי מגעים וחיברתי בחזרהץ אך עדיין אין הנעה. האם יכול להיות שקויל ההצתה פגום?? כמו כן סידרתי כמה חוטים שנמסו בתא המנוע.

זקוק לעזרה בבקשה

פורסם

היתה לי את הבעיה שאתה מתאר בדיוק שלשום באסקורט אר אס שלי ופתרתי את הבעיה באמצעות זה שנתקתי את המצבר ניקיתי טוב טוב את המגעים עם ספרי מגעים ומברשת ברזל חברתי הכל ונפתרה הבעיה וחלוטין תנסה אין לך מה להפסיד במידה ולא עוזר כנראה זה בעיה בטעינה של המצבר תבדוק ..

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

המצבר נקי מקורוזיה והוא טעון ועובד טוב. כמו כן החלפתי אלטרנטור לפני 5 חודשים. יש בעיה של ניצוץ חלש שמגיע מהכוהל. היום יגיע חבר עם אותו הרכב ונחליף כוהל.

מקווה שזה הבעיה

פורסם

מה הקשר טיימיניג?

ושאלה קצת פאטתית.. ניסית להניע עם כבלים?! יש אור במחוונים כשהמפתח מסובב בפנים?

אם הרכב מניע עם כבלים זה כנראה או מצבר או אלטרנטור.

אם לא תבדוק אפשרות לקצר..

• תוכן חדש...