Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה נעול על פונטו - קנה פונטו , בחירה לא רעה .

בתקציב שלך לא תוכל להשיג את דגמי ה 60 וגם לא XTZ , כי הם קיימים בשנתונים היותר מאוחרים (החל מ98). מה שכן תוכל להשיג ,זה 55 או 75 מודל 95 - 96 . מנוע 75 עדיף בכל מצב, בעיר ההבדל פחות משמעותי . אם פורד פיאסטה נריאת לך , היא עדיפה על כולן מבחינת אמינות .

***כל יום נשאלת כאן שאלה על מכונית ב 10 אלף שקל , עם צריכת דלק נמוכה , אמינה , נוחה , חזקה ויפה . חיה כזאות לא קיימת , ולא צריך להינעל על דגם אחד , אלא פשוט לחפש אחרי מכונית במצב טוב , עם כמה שפחות ידיים וקילומטרים , מהקבוצה , בה אתה מתעניין ( סופר מיני).

בתקציב כזה , לא ממש משנה , מה אתה קונה , אלא ממי ואיך טיפלו ברכב , ועד כמה הוא קרוע . קנה רכב ממישהו , שיודע מה פיורוש המושגים "טיפול 10 אלף" , "טיימינג" , "מיים ירוקים " , "בולמי זעזועים " ...

וגם מחזיק ברכב תקופה ארוכה , כמה שנים לפחות .

חיפשתי , לפני כמה חודשים , רכב לידידה שלי בתקציב הזה , בדקתי לא מעט מכוניות , וברוב המקרים , בעלי המכוניות האלו לא עושים טיפולים בכלל , אין להם מושג , מתי החליפו לאחרונה טימינג , נוזל בלמים , מים ברדיאטור או אפילו שמן מנוע . הם ניגשים למוסך , רק כשהרכב מפסיק לנסוע, והמכוניות פשוט גמורות , גם כאלו שלא עברו הרבה קילומטרים . בן אדם רגיל , לא ממבקרי הפורום הזה- שזה 99.9% מהאוכלוסיה - שמחזיק רכב ב 10 אלף ש"ח , לא משקיע בו כלום , מעבר לדברים הבאמת הכרחיים להמשך הנסיעה , והרכב נראה ומתפקד בהתאם , כלומר הוא לרוב במצב סופני. ***

פורסם

אני הייתי הולך על הטווינגו.

מבחינת צריכת דלק ומבחינת אחזקה

אך בתקציב הזה קניתי את רכבי פיאט טמפרה ליברטי 1996 שמורה כי אני לא יכול להתפשר על נוחות ועל צורת הסדאן, אך מהקטנות הייתי לוקח טוינגו ללא שום ספק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ראיתי בכפר סבא כולה איזה 4 טווינגו בערך והם נראות פשוט הרוסות...

למרות שדגמי 3 דלתות קורצים לי כי אני לא ממלא בד"כ מאחורה.

אני נעול על פונטו כי בינתיים אני נוהג על המולטיפלה של המשפחה ולמרות שהיא הייתה מהשכרה וכל יום מתקלקל משהו חדש - האתהבתי בפיאט. פשוט רכב עם אופי.

ומכל הרכבים בשנתון הזה העיצוב והמרחב פנים של הפונטו לא רואה את האחרות בכלללללל

אני נוסע בעיר, אין עליות רציניות אבל אולי פעם ב... אני אצטרך קצת כוח למנוע וה55 הזה ידפוק אותי.

ב75 וה55 בגרסאות הבסיסיות.

מה מהדברים הבאים יש?

הגה כוח, חלונות חשמל (קדמיים), מזגן ואיזה כרית אוויר אחת לרפואה?

אני לא שוקל בכלל פיאסטה, חשבתי הרכב הזה הוא משנות ה90 המוקדמות. אם כבר משהו מיושן אני עדיף את ה205/106...

פורסם

אם מדברים על השנתונים המוקדמים של הפונטו - 95- 96 , אז הגה כוח נמצא רק בגירסת 75 HSD ,וב 90 1600 . כרית אוויר לנהג - רק בHSD . חלונות חשמל ונעילה מרכזית - ברמת גימור SX ו- HSD . רמת גימור SX קיימת עם מנוע 55 ו 75 , אך רוב ה 55 הן S .

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=347&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

תחפש כאן אולי תמצא אלטרנטיבה.

בעיר ההבדל בין ה55 ל75 אינו משמעותי במיוחד אבל לכל מקרה ממומלץ ה75 ...

אוטו נחמד עם צריכת דלק לא רעה ושם טוב.

נוחות סבירה ומשקפת את הצד הטוב של פיאט.

האמינות לא רעה והחלקים של הפונטו זולים במיוחד, במיוחד כשזה מוסך מורשה מטעם משרד החתחבורה ולא מהיבואן.

מה דעתך על הטמפרה ?

לא רעה בכלל...

מומלץ בחום.

אם אתה מוכן להתגמש לסביבות ה15000 הסכויים שלך למצוא את הרכב שואפים גבוה.

בהצלחה בחיפוש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הפונטו של היא הדגם הפשוט ביותר, בלי ה"כ ללא ח"ח.

בגדול זה לא ממש מפריע רק הה"כ מעצבן בחניות אבל בכביש ההגה נהיה רך ואתה לא מרגיש הבדל גדול.

אם אמרת שאתה צריך את הרכב כדי לנסוע לבית ספר ולרוב לנסוע בעיר לך על המנוע 1100 בגלל ההוצאות הנמוכות של הדלק, אם אתה רוצה יותר כוח ולעשות "פוזות" פה ושם לך על המנוע 1.4 שים אזוז לחץ ופילטר אוויר פתוח והנה פתרת לעצמך את בעיית הפוזות.

אם אתה מחפש ביצועים מרשימים אז הפונטו היא בכלל לא מתאימה, אולי רק ה-GT תביא לך ביצועים, אך הדגם אינו מוצלח ממש ותצטרך לבלות איתו לא קצת במוסך וגם להגדיל את התקציב משום שה-GT נמכרת בסביבות 30000, וגם רובן כבר "מתות".

FIATPUNTO1996

פיאט, החשק לנהוג

פורסם

תיקון לדברי ~PUnTO~ :

מנוע 75 כ"ס הוא העל נפח 1242 סמ"ק , לא 1400.

אם אתה מעוניין בפוזות , אפשר בכייף להרכיב "אגזוז לחץ" (מה זה ? ) ופילטר פתוח גם בפונטו 55 , תוספת הכוח תיהיה שווה לתוספת , שתיקבל בפונטו 75 ( בשני המקרים שווה ל - 0 ) וזה יראה מטופש וחסר טעם בדיוק באותה מידה .

פורסם

חוץ מההבדל ביחידות המנוע.

אפשר לקבל פרטים מבעלי הרכבים (גרסאות 55 ו75) על תאוצה של 0-100 (לא מחפש ביצועים, רק לדעת איך הרכב מגיב להאצות...)? תאוצות ביניים?

והשאלה הכי חשובה,

בעלי פונטו 55 ו75, מהי צריכת הדלק של רכביכם בעיר ומחוץ לעיר?

ובכך אסיים שאלותיי לשירשור זה,

תודה לכל העונים והיועצים!

פורסם

למה אתה חושב , שרכב משומש בן 10-11 שנים מאיץ עדיין לפי נתוני היצרן ?

זה היה משהו כמו 12.5 שניות ב-75 ו-15 שניות ב 55.

חסר משמעות היום .

צריכת דלק תלויה במצב התנועה, מצב הרכב , וצורת נהיגה .

נתון של מישהו אחר לא יהיה רלוונטי בשבילך . האוטו , אם הוא במצב טוב, די חסכוני ,בשתי הגירסאות , עם הבדל מאוד קטן לטובת ה 55 .

בהצלחה .

פורסם

לא דיברתי על נתוני יצרן? דיברתי על עובדות בשטח...

אתה ידוע מה עזוב מספרים, בתחושה אישית... הרכב איטי או בעל תאוצה סבירה?

ובקשר לצריכת דלק אני צריך לדעת אם מדובר על משהו כמו 1:12 בתוך העיר? יש חיה כזאת?

• תוכן חדש...