Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב המיועד צמח מעט בעזרת ההורים ל10-15k

הדרישות הם:

1) צריכת דלק נמוכה ביותר

2) נוחות

שיקולים משניים:

3) תאוצת ביניים סבירה

4) קונסולת נהג ידידותית למשתמש

בגלל שאני בעצם לא יכול להסיע יותר מ2 אנשים אני כמובן מכוון על סופר מיני,

מצטער, כמה שתהיה אמינה אני לא מחפש סובארו למינהם אפילו לא ג'אסטי...

שמעתי שמבחינת השיקולים שלי הפונטו S60 מתאימה לי כמו כפפה ליד, אבל מחיפוש שעשיתי עליה בפורום בynet רובם עברו השכרה והתעללות בלתי פוסקת.

גרסת ה75 כ"ס חזקה מדי לצרכים שלי (גם זה מעלעול בהסטורית הפורום) ומתאימה יותר לנסיעה באיזור הררי.

עכשיו 3 המתמודדות שלי הם: פונטו, איביזה ו205.

הפונטו עונה על צרכיי אך הבנתי שקשה למצוא אחת במצב טוב ואני עדיין לא סגור עלה גרסה המתאימה לי, הרבה תקלות חשמל כמו שאני רגיל במולטיפלה.

האיביזה נראית ספורטיבית ולא תפדח אותי מול החבר'ה כמו שהפונטו תעשה והייתי רוצה לדעת ממכם איך היא עונה על דרישותיי...

ה205 מאוד אמינה אם היא לא הייתה מהשכרה/צבא ככה התרשמתי מהסטורית הפורום גם. וגם הייתי רוצה לדעת איך היא עונה על דרישותיי (מחפש גרסת 1400 בלבד)...

לסיכום,

הייתי רוצה פונטו, אך לא יודע איזה מהגרסאות מתאימה לי, שוקל את ה205 והאיביזה ולא יודע איך הם עונות על שיקוליי.

חושש לגבי ה205 בגלל המראה המיושן שלה ולדעתי היא נוחלת כישלון חרוץ בסעיף 4 שלי אך זה שיקול משני כמובן.

ונא לא להציע סקסו, מלרות מחירה מבחני הריסוק שלה מפחידים אותי.

*יש לציין שהקנייה מיועדת לחודשיים-שלוש מעכשיו אבל אני רוצה לדעת כבר על מה לכוון בערך.

בתודה,

אדיר

*ההודעה הועתקה מהפורום בynet כדי לקבל כמה שיותר חו"ד,

עמכם הסליחה

פורסם

אני מזדהה איתך בקלות, בדיוק הסיפור שהיה לי,

גם אני חסכתי כסף לרכב (15000) והייתי בתלבטות ענקית בין הפונטו לבין האיביזה.

גם אני בן 18 וההכנסה החודשית שלי היא לא בשמיים וחיפשתי רכב עם הוצאות קטנות.

בסוף נעצרתי על פונטו שנת 1996 מנוע 1100 55 כוח סוס, האוטו פשוט זול לתחזוק, הוצאות הדלק שלי ממש נמוכות ושלא נדבר על חלקי חילוף לפונטו שהם ממש זולים.

אני בהחלט מרוצה מהפונטו. הרבה כוח אין לה, אך אני מגיע בקלות ל-140 קמ"ש עם אוטו מלא.

אני בהחלט ממליץ לך על פונטו ואם אתה מחפש כוח לך על המנוע 1.4

FIATPUNTO1996

פיאט, החשק לנהוג

פורסם

ל - (~PUnTO~)

אני רוצה רכב שיסע בעיר כ90% מהנסיעות שלו. למרות שהוא הרבה פעמים ידיע ל90 קמ"ש.

כמובן שאני מחפש פה ושם טיפה ביצועים, אחרי הכל בלילה עם החבר'ה חייבים משהו...

איך הרכב בעקיפות? איך האיבזור? טוב יחסית לגרסת 60/75 כ"ס?

ל- Golf-Gti

אני לא רוצה סיטרואן AX בכלל, בתקציב הזה אני יכול להשיג כבר סקסו...

פורסם
מה רע בAX?.. נכנסת יופי ב10K אפשר למצוא גם אחת שהיתה אצל זקנים.

זה ממש רכב מיושן...

אני מעדיף כבר 106... לפחות יש בא משהו ספורטיבי איכשהו וצעיר, דינמי כזה...

פורסם

מיושן!? ב10K מה אתה מצפה למצוא ? ריינג' רובר?! :roll: ... אמרת 205...! - זה רכב מיושן עם דשבורד חרא, והAX מאוד אמינה אם היא מטופלת טוב.

המזגן ממש ממש טוב..והדשבורד מחומרים מעולים , האוטו גם מאוד קל במשקלו העצמי כך שהוא מאוד זריז עם מנוע ה1.4 שהוא בדיוק אותו מנוע כמו ב205.

106 לא בתקציב שלך ואין בה שום דבר ספורטיבי, רק בגירסאות החמות יותר... שהם בוודאי לא בתקציב שלך.

חוץ מזה אתה חייב להסגר על עצמך מצד אחד אתה מחפש משהו חסכוני ויעיל מצד שני אתה זורק פה סממנים של ספורטיביות וכו'...

פורסם

רנו קליאו זה רכב רע , בלשון המעטה ים ים תיקונים לא אמין בכלל.

דיהטסו שרייד אמינה , אבל הוא יוכל לקנות רק רכב - מיושן - כהגדרתו (שנתונים נמוכים)

פורסם

לקליאו יש מחירון בשמיים...

ושמתי לב שמשהו כמו 80% מה106 כמעט משופרות ושחוטות לגמרי...

205 זה רכב חביב, אני לא אוהב סיטרואן... חוויתי התעללות מסיטרואן ויזה בילדותי הרחוקה וזה מעט מרתיע אותי.

נראה לי אני די סגור על פונטו 55/60/75 נראה כבר... אבל עם האיביזה גם חסכונית וגם נוחה אני אתפשר על הדשבורד המגעיל שלה ואקח אותה כי יש בה משהו צעיר כזה שיתן לי פוזה טיפה יותר בולטת מהפונטו.

אני עדיין סוגד לחיסכון ונוחות אבל פוזה לא מזיקה לאף אחד :-)

פורסם

מה לגבי מזדה 323F?(זו עם האורות הנפתחות כלפי מעלה)

שנת 92 נכנסת יופי לתקציב שלך, קרבורטור, מנוע 1.6 אולי טיפה עלויות דלק גבוהות אבל אם יש לך הכנסה נמוכה של 1000 שקל בחודש לדעתי, אתה יכול להחזיק את האוטו מבחינה כל דבר,

אלא אם מישהו פה יכול לתקן אותי, כי התקציב שלי הוא אותו תקציב, ואני חושב לקנות את המזדה הזו, אני אשמח מאד אם מישהו יתקן אותי או ימליץ לגבי האוטו הזה גם.

אוהד.

פורסם

אני נהג צעיר שמבצע 90% מנסיעותיו בעיר, לפי החוק אני יכול להסיע 2 אנשים בלבד.

וחוץ מתיק בית-ספר אין לי מטען מיוחד כלשהו.

אז איזה סיבה יש לי לקנות רכב בן 14? בכזה גודל? עם כזה מנוע?

זה לא עונה על הצרכים שלי בכלל.

ד"א

איזה איבזור כוללת גרסת הXTZ של הפונטו?

יקח לי הרבה זמן לחסוך לאחת כזאת, משהו כמו 21 אלף לשנת 98 שזה השנה הראשונה שהרכב הזה יובא ואני רוצה לדעת כמה זה כדאי לרכב ראשון?

האם גרסת הS60 היא חסרת כל איבזור בסיסי? מה עם ה"כ? ח"ח?

פורסם

הייתי ממליץ לך רנו טווינגו כמובן . מחיר זול 10000 לשנת 95 אוטו מדליק נראה מאוד מודרני לשנתון שלו ורק עם 4 מקומות אז ככה אצלך יש 1 ספייר. אגב האוטו לא נוגע בדלק ומאוד אמין

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

אני משוחד - ZX 1400, שנת 93, אולי אפילו 94' תיכנס יופי בתקציב.

נסה לחפש אחת שמורה ובדוק שמן ומצב מנוע.

רכב מרווח מבפנים, נעים לנהיגה. אמור להיות חסכוני מאד.

יש לי אחת עם 178,000 - אני מרוצה יחסית לכמה תקלות משניות, מאחר והרכב טרי אצלי ואני בעיצומו של יישור קו.

לחבר שלי מהעבודה יש כזו מודל 92' שמורה מאד - עם 226,000 ק"מ ואצטט משהו שהוא אמר לי היום:

"זה אוטו שאני פשוט לא מתככון למכור".

האמור מבוגר בעל משפחה, אגב - לא צעיר ופוחז :)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...