Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שוב אני מהרוקפורד,

לאבא שלי כבר נמאס מהרדיו דיסק, הוא לא מאמין שעכשיו זה לא קולט דיסקים. הוא ספיר לי שהמכשיר הזה עושה בעיות מהרגע הראשון.

המוכר לא אמין,

הוא מספר שקרים שהרדיו דיסק היה טוב. הוא האשים את הרכב (מולטיפלה) שהדיסקים קופצים בגלל תכנון לקוי של פיאט וכו'.

אבא שלי החליט על לקנות משהו חדש למה גם אם יתקנו לו דיסקים בפורמט רגיל ימשיכו לקפוץ.

יש ברכב 4 רמקולים (1 בכל דלת) ומגבר נראה לי.

אבא שלי מחפש רדיו דיסק, קורא אמפי3 בתקציב של עד 1100 ש"ח. שיהיה איכות סאונד טובה, מוניטין טוב ושלא יקפוץ משטויות כמו הדרעק הקודם.

יש הצעות?

חשבתי בינתיים על CDE9845 Alpine

הסתכלתי באתר זאפ והמכשיר נראה לי משהו משובח ביותר.

ואני צריך גם מקום שאפשר לקנותו כולל התקנה, בעצם מעבדת רדיו-דיסק מומלצת

באיזור המשולש (כפר סבא-רעננה-הוד השרון)

בתודה,

אדיר

פורסם

תחפש בזאפ מכשירי MP3 זולים וטובים של פיוניר. יתנו תמורה טובה ביותר לכסף.

לא תשים לב להבדל באיכות בין מכשיר ב 900 למכשיר ב 1100 שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תחפש בזאפ מכשירי MP3 זולים וטובים של פיוניר. יתנו תמורה טובה ביותר לכסף.

לא תשים לב להבדל באיכות בין מכשיר ב 900 למכשיר ב 1100 שקלים.

איתמר.

החו"ד במכשירים במחירים האלה אמרו שהאלפיין מצוין בעוד שבכל הפיונירים נתנו פה ושם חסרונות...

חוצמיזה, אני בעד האלפיין כי יש לו כפתור ווליום מסתובב כזה כמו ברוקפורד שזה אחלה דבר...

פורסם

גם בפיוניר זה כפתור של ווליום מסתובב ויש לו אפילו תקטע שהכפתור יוצא החוצה בחלק מהדגמים.. וואלה אם אתה רוצה דגם טוב ב1100 ככה זה 5750 או 5800 אם אני לא טועה בדגם השני.. את הראשון יש לחבר שלי מכשיר בין היפיםםם לדעתי לפחות והוא אחלה מכשיר, והשני יש לאבא שלי מכשיר חמוד ביותר הוא מהסדרה החדשה אם אני לא טועה.. אבא שלי הביא אותו מארה"ב..

רותם

פורסם
החו"ד במכשירים במחירים האלה אמרו שהאלפיין מצוין בעוד שבכל הפיונירים נתנו פה ושם חסרונות...

ממתי מאמינים לביקורות בזאפ?

אלפיין נתפס כמותג יוקרתי יותר מפיוניר. זאת הסיבה שמי שקונה אלפיין משוכנע שהוא עשה את עסקת חייו.

בטווח מחירים הזה ולצרכים שלך - הפיוניר נותן תמורה יותר טובה לכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני הייתי קונה אצל רמי קרדי מהוד השרון.

קוראים לחנות תומקאר והיא קרובה לרחוב הבנים.

הוא נותן מחירים קצת יותר גבוהים אבל זה משתלם כי לא משנה איזו בעיה תהיה לך הוא יסדר אותה בליל שלם(אם זה יהיה בקשר למוצר שקנית ממנו), משתלם, הוא בנאדם טוב ולא ימציא לך תירוצים כמו המוכר ההוא.

במקרה שיש בעיה עם המכשיר הוא ישר יחליף לך בלי לשאול אפילו איך הוא נשרף \ למה זה קרה לו..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

זה המכשיר שיתאים לך:-D

http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4762

ועל תבלבל את המוח:wink:

זה אחלה מכשיר במחיר כזה :lol:

והוא יותר טוב מהאלפיין 9845:lol:

ה9845 הוא הדגם אכי פשוט וזה לא שווה את הכסף:lol:

הצליל הוא אותו צליל:lol:

וגם אם לא אתה לא תבדיל אותו:lol:

יאללה תתחדש:-D

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללא ספק על הסוני 7815 מכשיר עם 24 ביט רשום כך במפרט באתר סוני הוא עולה בארץ 1200 שקלים ונותן תמורה מלאה לכסף

דאבל קיקר

פורסם

למה בדיוק הוא צריך מכשירים כמו ה5800 או ה4800??

לפי הצרכים שלו, גם קלריון 356/456/556 יעשו את העבודה פרפקט, אמינים,נוחים לשימוש,לא מצועצעים ו3 שנים אחריות מSG אלקטרוניקה.

under construction..

פורסם

לכל העונים תודה אבה,

נראה לי שבסופו של דבר אלך על הפיוניר 5750 שבזאפ נאמר שהוא נמכר בחנות תומקאר הזאתי ובתכל'ס הוא נראה סקסי וגם מגיע עם שלט (שאני לא מבין מה אני ממש אעשה איתו...). ואף הקנייה סווגה כקנייה חכמה.

אבל אני דואג מכל התגובות שנכתבו שם על מחסור בפונקציות ובעיה בקליטת רדיו...

פורסם

לא יהיה לך איתו אף בעיה אחי. מכשיר מדהים. כמו שאמרתי יש אותו לחבר שלי ומבחינת חיצוניות לדעתי הוא לוקח עד כל הדגמים של הפיוניר עד סידרה 8..

רותם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יכול לתת לי את הכתובת המדויקת של אותו רמי קרדי?

תודה.

התקציב לצערי ירד ל700-800 שקל. אני אנסה להוציא יותר מ"אבא" אבל אני אצטרך להתייעץ במקום אם כבר...

• תוכן חדש...