Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע עם זה נזילה או שסתם המנוע אוכל שמן

זה בא לי ממש בהפתעה מזל שאני בודק כול שבועיים שמן!

בדקתי היום ואני רואה שחסר לי במדיד חצי מהכמות!!

עם מנוע אוכל שמן... מה אני צריך לסדר, כלומר מזה יכול להיות מה הסיבה?

ועם זה נזילה מה צריך לסדר?

לא מבין איך דבר כזה קורא פתאום לא חסכתי שקל מהרכב תמיד טיפלתי בזמן ובהרבה אהבה...

ותמיד זה בא לי שאני לחוץ בכסף..

הרכב פולו 97 1.4 16V( עם זה משנה משהו)

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

צריך להרים את האוטו על ליפט בשביל זה...

םשוט שמתי לב לזה עכשיו

ורציתי לדעת

במקרה ונזילה מה עושים

ובמקרה והמנוע אוכל שמן אז מה עושים

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לא תמיד חייבים ליפט, אם זו נזילה רצינית אתה תראה סימנים על הכביש. תמצא לך מקום נקי, באיזור שבו אתה חונה, תבדוק בבוקר מה קורה אם יש סימנים של שמן. בכל מקרה ,לדעתי, תצתרך לגשת למוסך.

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם
בדקתי היום ואני רואה שחסר לי במדיד חצי מהכמות!!)
1) מה זה חצי מהכמות? אתה מתכוון שהשמן כרגע הוא בין MAX ל-MIN?

2) כמה ק''מ עברת מאז שפעם אחרונה החלפת שמן?

3) כמה ק''מ עשה המנוע שלך?

עם מנוע אוכל שמן... מה אני צריך לסדר, כלומר מזה יכול להיות מה הסיבה?

ועם זה נזילה מה צריך לסדר?

לא מבין איך דבר כזה קורא פתאום לא חסכתי שקל מהרכב תמיד טיפלתי בזמן ובהרבה אהבה...

ותמיד זה בא לי שאני לחוץ בכסף.

הרכב פולו 97 1.4 16V( עם זה משנה משהו)

אין לך מה להלחץ. באמת תבדוק היטב אם אין נזילה מאיזה שהוא מקום. כל מנוע באיזה שהוא שלב אוכל שמן, זה לא הנקודה, מצב קריטי זה כשהמנוע אוכל יותר מהמקובל ואפילו אז אפשר למשוך איתו עוד הרבה. אפילו מנועים חדשים אוכלים שמן וזה נורמלי, היצרן VW למשל כשמוריד רכב חדש מהמפעל אומר כי אכילת שמן של עד 1 ליטר ל-1000 ק''מ זה בגדר הרגיל. אז תחשוב אם היית קונה POLO חדשה וזה היה אוכל לך 10 ליטר בין הטיפול לטיפול זה היה נחשב עדיין נורמלי ולא מצריך פתיחת מנוע. אני מבין שזה ביאס אותך, אבל באמת אין לך מה להלחץ יותר מדי. תענה על 1,2,3 ונראה מה המצב שלך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

1. כן השמן בין המינימום למקסימום כמובן בחצי

2.הוספתי שמן לפי שבועיים היה חסר קצת (כפי שאמרתי אני בודק כול שבועיים על מנוע קר כמובן שהאוטו עומד לפחות 3 שעות) ומילאתי לפול והיום שמתי לב שכבר ירד חצי. זה הסיבה שאני נלחץ כי אני יודע שהוא היה מלא עד לפני שבועיים וקצת

3. האוטו עבר 135K

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תבדוק קודם אם יש נזילה.

בדרך כלל רכב שעבר 135K לא צריך לזלול שמן. אך הכל תלוי במצב המנוע וגם בצורת הנהיגה שלך.

משיכת טורים תגרום לשריפת שמן מוגברת.

תבדוק אם יש נזילה כמו שאחד מחברי הפורום הסביר לך.

האם הרכב מעשן??

פורסם

1/2 ליטר שמן ל-500 ק''מ נשמע מוגזם.

האם אתה מוסיף את אותו השמן שיש כבר במנוע? אותה חברה וצמיגות?

הסיפור נשמע יותר כמו נזילת שמן, כי אכילה בקצב כה מוגבר לא סבירה בפתאומיות אם הרכב מטופל.

נסה לאתר את הנזילה ותמשיך לנסוע, לבדוק שמן ולדווח לפורום. אם הרכב לא מעשן לא נראה לי שיש סיבה לדאגה עדיין, חכה ותראה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני כמעט בטוח שזה נזילה קצת קשה לראות כי היתה לי נזילה בעבר מהגיר דווקא אז ככה שכול החניה שלי מלאה

אבל יש כמה נקודות חדשות :-o

מה הסיפור של נזילה? כמה יכול לעלות ובמה זה תלוי

EAT SLEEP BOOST

פורסם

שים קרטון או משהו מתחת לאוטו כל הלילה ובבוקר תראה אם יש נזילה

• תוכן חדש...