Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אצל חברי ברכבו מזדה לאנטיס 323 שנת 98.

ישנה אנטנת רדיו ענקית כזאת על הקורה ליד השמשה. עם השנים האנטנה הזאת החלידה.

יש אפשרות להחליף אותה כך שיהיה אפשר להוריד אותה(להכניסאותה בפנים), או אם אפשר להוריד אותה לצמיתות כי הוא בכלל לא שומע רדיו?

תודה!

פורסם

ברמת העיקרון אין בעיה להחליף את האנטנה באנטנה חדשה או להסיר אותה לגמרי. אם מסירים את האנטנה לגמרי ישארו חורים שפחח רכב יוכל ליסתום אותם.

 

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

 

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

 

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

את האנטנה מחזיקה פלסטיק, אפשר להסיר רק את האנטנה ולהחזיר את הפלסטיק?

 

או שאפשר לרכוש אנטנה חדשה שתיכנס בפנים?

 

ברמת העיקרון אין בעיה להחליף את האנטנה באנטנה חדשה או להסיר אותה לגמרי. אם מסירים את האנטנה לגמרי ישארו חורים שפחח רכב יוכל ליסתום אותם.

 

שלו.

×
×
  • תוכן חדש...