Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.יש לי 306 98 1600 ידני.

אני מעוניין לקבל חוות דעת על גיר אוטומט ,האים יש שינויים, איך הבצועים שלא ,עד כמה הוא שותה דלק לאומת הגיר הרגיל ועוד....

פשוט אישתי צריכה לעבור למישרה חדשה והנסיעה שלה נהיית הרבה יותר ארוכה אז היא רוצה להתפנק עים אוטומט.

תודה מראש,שרון.

פורסם

עדיף להישאר עם הידני. האוטו' מסרס את המנוע באופן שקשה לפספס, צריכת הדלק תעלה, ובאופן כללי הרכב מרגיש פחות טוב עם גיר אוטו'. אם כבר רוצים אוטו', הייתי ממליץ על משהו אחר, ולא 306.

האם הנסיעה הארוכה יותר כוללת נסיעה שרובה עירונית?

פורסם

אני מעוניין ברכב בערך ב30.000.

אני מאוד אוהב את הצורה של הרכב שלי הוא גם קטן מבחוץ אבל רחב מאוד מבפנים, אז אני רוצה מרחב פנימי ושהרכב לא יהיה גדול מבחוץ.כמובן שכולם רוצים גם נוחות גם יופי גם תאוצה גם חוזק וגם חסכוני

אבל אין דבר כזה.

בסך הכול נראה לי שאני ילך על אותו הרכב רק אוטומט כי זה רכב מאוד נוח.

תודה שרון.

נ.ב אבל אים יש לך משהוא אחר להציע לי בבקשה.

לשאלתך לגבי הנסיעה, כרגע אנחנו נוסעים לרוב בדרך עירונית אבל בקרוב זה השתנה.

פורסם

שלום,

בבעלותי 306 שנת 99 1800 גיר אוטומט.

לדעתי הגיר האוטומט בדגם הזה מסרס את המנוע, שגם ככה לא חדיש במיוחד.

בנוסף צריכת הדלק דיי גבוהה.

אם אתה רוצה 306 אוטומט אולי תבדוק את הדגמים החדשים יותר משנת 2000 עם מנוע 1600.

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...