Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי צמיגים יחסית חדשים כבני כמה חודשים(וככה אני חושב היה גם בקודמים) פירלי P3000.

זה לא ממש משנה... מה שמעניין זה שאני בודק לחץ אוויר עם מודד שקניתי בACE והוא מורה על כך שיש אפילו טיפה יותר ממה שצריך אויר. אחרי זה נסעתי לבחור שממנו קניתי צמיגים בשביל שינפח וגם הוא לא ניפח. אני משתגע, מצד אחד לפי ההוראות יצרן הרכב יש מספיק אויר, מצד שני לפי מבט על הצמיג רואים שחסר אוויר. הצמיג ממש שטוח למטה. ואני חושב שאני גם מרגיש את זה בכך שלרכב יותר קשה להאיץ וגם בפניות הרכב נסחף יותר. אני לא יודע, איך לנפח את הצמיגים! מצד אחד לפי ההוראות נראה כי יש מספיק, לפי העיין זה נראה כאילו חסר הרבה האוויר. איך לנפח?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

באמת אביחי?

פעם הבאה , תבוא לראות איך נראים הצמיגים הקדמיים שלי ( 195/50R15) עם לחץ אוויר 37.

ואין צורך להחליף שום מד אוויר.

לפעמים מראה עיניים מטעה

איזה רכב זה?

מה מידת הצמיגים ?

מה רוחב הג'אנט?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני בודק לחץ אוויר עם מודד שקניתי בACE ?

ליביו, אני דיברתי באופן כללי.. :wink:

יש לי ניסיון עם יותר מ-3 מדי אוויר, שכל אחד היה טוב מהשני, וכולם נזרקו לפח. (לא הסכמתי אפילו למסור מתנה.)

הנוכחי מעולה, מודד של פאנצ'ארמעכרים.

אביחי

פורסם

ניסיתי עכשיו בתחנת דלק לשים 45 לא יודע עד כמה זה באמת 45(אמא!) ועכשיו זה נראה יותר נורמלי. ניסיתי לנסוע ככה רק מרחק קטן מהתחנה הבייתה ועכשיו אני שואל אתכם מה לעשות.

אחרי שניפחתי, הסתכלתי על הצמיגים ורואים שהסולייה יושבת טוב על האדמה(כל הסולייה על האדמה) ודופן הצמיג עלה.

הפניות השתפרו מאוד מאוד מאוד מאוד. הרכב עכשיו לא ניסחף כמו קודם! עכשיו הרכב תופס קו הרבה יותר טוב בפניות!

מה לעשות? להשאיר את זה ככה?

פורסם

אם ה-45 PSI אמיתים, זה הרבה יותר מדי ליפי דעתי. (המידה ב-GSI היא 15\50\205 אם אני לא טועה)

עשיתי ניסוי דומה בעבר (על מידה אחרת לגמרי), וזה די מסוכן לנפח יותר מידי. קשה לשלוט הרבה יותר בהיגוי יתר,

והוא מגיע הרבה יותר מפעם.

בדוק את העניין.

אביחי

פורסם

אני לא יודע, כל המודדים האלה שווים לתחת. לי זה לא נראה כמו 45 אמיתיים...

במה שיש לי לא בדקתי כי זה בטח גם חרטה.

לא יודע בקשר להיגוי יתר, אבל מה שכן, הפניות עכשיו הרבה יותר הדוקות.

כשהיה לי בסביבות 35 לפי המד שלי החלקתי בדרך לשדה תעופה(שעת בוקר מוקדמת, וזה לא היה כזה מהר. ועוד נסעתי שילשום לטבריה אז נשאר פחות אויר). כבר בשבוע האחרון זה הפך לבלתי ניסבל, פניות שהייתי לוקח בקלות, עכשיו האוטו ניסחב הרבה יותר. עתה, לאחר שניפחתי, שוב הפניות חזרו להיות הרבה יותר טובות ועכשיו שוב הרכב לוקח אותן הרבה יותר הדוק. אבל אני מפחד להשאיר את זה ככה שלא יתפוץ הצמיג.

תוספת קטנה, ניפחתי רק את הקידמיים, האחוריים נראים לי די בסדר ולא נגעתי בהם בשביל שלא יזרק התחת בכל פניה.

איפה משיגים מודד אויר נורמלי?

פורסם

לפעמים רוחב הג'נט (כן, יש הבדלים) גורם לדופן הצמיג להראות "רפויה" כתוצאה מצרות יתר.

קח ג'אנט זהה בקוטרו אך רחב יותרסביר להניח שהצמיג יראה לך "מתוח" ולא "שמנמן"\"רפוי" במבט צידי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...