Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רמזור במפגש רכבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר ביציאה מרמלה לכיוון צריפין חשכו עיני,אחרי שהיה שם פקח מטעם הרכבת,2 ניידות סמויות אחד לפני המפגש שמדווח לזה שאחרי,עכשיו ישנה התקדמות בדמות מצלמת רמזור בשני הכיוונים,מכיוון רמלה ומכיוון צריפין.

האם זה מהנחיות מופז?

מנהלים במידה וזה לא הפורום המתאים תעבירו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

חשכו עיניך?

אם אתה נוהג כמו שצריך, ולא חושב לחצות מסילת רכבת בעת שרכבת עוברת ,ובעת שהמחסום יורד, אין לך כל חשש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני משתדל לנהוג כמו שצריך,אך לפעמים קורה שאני צמוד למחסום ואז הרמזורים והפעמון מתחילים,ואצלנו יש רכבת כמעט כל הזמן,אז אני לא חושב שאדם שאינו יכול לבלום עקב הקרבה למפגש,צריך להיצטלם בעל כורחו ועוד בלי להיסתרק,ולהיסתכן אח"כ בשלילה.

פורסם

אה, טוב, אז אל תבלום ותגיד לנהג קטר בוקר טוב.

מה קרה לך, אתה נזהר מרכבות מחשש לשלילה או מחשש שהמסה האדירה הזאת תעלה עליך ותהפוך אותך לנייר?

ניר

פורסם

רן, סמוך על מי שהתקין את המצלמה שהוא מתחשב באלה שלא מספיקים מסיבה זו או אחרת, לרוב אחרת.

מעבר לזה, מי שמצטלם, סימן שהיה במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון.

זה עובד נורא פשוט, ממש ממש פשוט, אל תחצה כשהמחסום למטה, המצלמה לא תתחיל לצלם בשניה שבה הרמזור התחיל להבהב.

פורסם

אורות מהבהבים וצלצולים , לא להיכנס למפגש , להישאר מאחורי הקו הלבן , נקודה.

במידה התחילו האורות והצלצולים כשאתה כבר חוצה/על המפגש , נחש מה... תן גז והמשך בחציה.

אין פה מקום להתבלבל יותר מדי.

GOT סחוג?

פורסם

אין מה לדאוג, זה בידיוק כמו לעבור באור אדום ברמזור- אין סיבה שאם אתה נוהג במהירות המותרת לא תספיק לעצור/לעבור.

המסילה נימצאת באיזור עירוני, אם תסע 50 קמ"ש ויתחיל הפעמון אין סיבה שלא תספיק לעצור, או לעבור אם אתה נימצא כבר על הפסי רכבת עצמם.

הגיע הזמן שישימו שם מצלמות. כבר יצא לי לראות לא פעם ולא פעמיים שכשעוברת רכבת יש איזה גאון שעוקף את כולם על הנתיב הנגדי ועובר ממש שניה לפני שהמחסום יורד עליו בשביל לא לעמוד

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אז זהו שהמחסום בדרך בן עירונית,אחרי צומת הקרח ישנו תמרור שמסמן יציאה מהעיר,משמע מותר לנסוע 80,אלא אם כן יורידו אותו בגלל המפגש וישימו אותו אחרי.

פורסם

א... שם...

אז זהו, שהתמרור שמורה על כך שניגמר השטח העירוני אם אני זוכר נכון נימצא אחרי הפסי רכבת. סתכל טוב. אסור לנסוע 80 ישר אחרי הרמזור. תשים לב שאחרי פסי הרכבת יש תמרור שמורה על כך שניגמר שטח עירוני

פורסם

אני אסביר בפשטות,זה כביש של 80 קמ"ש בנתיים [כנראה ישנו].

והאם המצלמה תיכנס לפעולה ברגע שהרמזור יהבהב או 3 שניות אחרי כמו ברמזור בן עירוני רגיל?

כי כשהמשטרה שם הם עוצרים מהשניה הראשונה ולא תמיד יש הזדמנות לבלום כי כבר קרובים מידי.

פורסם

אולי זה רק אני - אבל כשאני מתקרב למסילת רכבת אני מאט כמעט לעצירה מלאה, פותח קצת חלון ומשתיק את הרדיו כדי לשמוע, מחכה שהרכבים שלפני יתקדמו מספיק שאני אהיה בטוח שיש לי מקום פנוי אחרי המסילה, ואז נוסע בזהירות אך בזריזות...

(ולא, אני לא נהג אוטובוס...)

אולי אני מגזים, אבל כגודל האיום גודל התגובה. מצטער. רכבת מפחידה אותי. הרבה מידי מסה נעה מהר מידי בכיוון שלי - וזה עושה לי רע... :shock:

ניר

פורסם
אולי זה רק אני - אבל כשאני מתקרב למסילת רכבת אני מאט כמעט לעצירה מלאה, פותח קצת חלון ומשתיק את הרדיו כדי לשמוע, מחכה שהרכבים שלפני יתקדמו מספיק שאני אהיה בטוח שיש לי מקום פנוי אחרי המסילה, ואז נוסע בזהירות אך בזריזות...

לא מאמין לך :twisted:

RAN, אני יודע על מה אתה מדבר. פעם הבאה שתעבור שם תשים לב שהשלט שאומר שהכביש העירוני ניגמר מופיע רק אחרי פסי הרכבת

פורסם

זה רק אתה

שמע אני מאמין שאני נוסע יותר לאט ממך כי הרכב שלי נמוך אבל בשום פנים ואופן לא אנמיך את המוזיקה בגלל זה אם יש פעמון ואורות אני יראה וישמע אבל לא להגזים

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...