Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב אין צמיגים טובים למיאטה.

אין F1, אין SP9000 ואין טויו.

כיוון שאני נוסע על זוג צמיגים אחוריים לא חוקיים (צמיגים שירדו מהכביש ונמכרו לי כמשומשים - לא ראויים לנסיעה ואלולים להתפוצץ כל שניה) אני חייב לקנות משהו פשוט בינתיים.

האפשרויות שאני רואה לאחר מספר רב של צלצולים זה:

Kumho Ecsta Supra 712 Tires - מידה 205/40/16

http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebrand=Kumho&tiremodel=Ecsta+Supra+712&pc=K712%2D7602

הצמיגים הנ"ל נותנים לי יתרון בשל היותם בעלי חתך קטן יותר - יותר כוח בגלגלים וזריזות בפניות.

מולם יש את Hankook Ventus R-S2 Z212 במידה 205/45/16 בני שנה וחצי כמעט ...

http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebrand=Hankook&tiremodel=Ventus+R%2DS2+%28Z212%29&pc=1005368

שניהם משמשים כצמיג באייכות ביינונית, עולים אותו הדבר, וישמשו אותי לגימקנה הקרובה ועד שאמצע משהו אייכותי. אבל אני עדיין רוצה לדעת מה יהיה עדיף בתחום הדינמי.

הצמיגאי שלי בעד קומהו, אני חושב שאולי ההנקוק יהיו בעלי אחיזה טובה יותר עקב המבחן שפירסמתי כבר בפורום:

http://www.caranddriver.com/features/10252/tire-test-the-quick-and-the-tread-page9.html

מה שבטוח שהקומוהו גם יתנו יתרון כוח מסויים (ויפתרו את הבעיה שאני נתקע בסל"ד נמוך בהילוך שני ... ) בשל הקוטר הקטן יותר .

עצת המבינים בבקשה ...

ההחלטה חייבת ליפול עד יום חמישי . אז תזדרזו ;-)

לאחר הבדיקה ראיתי שההפרש יהיה בקושי 3.5 אחוז. לא משהו רציני ...

פורסם

בדקת מול היבואן (קמור) שאין Sp9000 במידה שלך ?

שלשום ביררתי מחיר לצמיג הנ"ל במידה מעט שונה ולא הייתה כל בעייה של חוסר.

Veni Vidi Vici

פורסם

דבר אחד אני יכול להבטיח לך, האקסטה 712 קשים כמו אבן, נראה לי שילך מנוע לפני שיגמרו הצמיגים :shock:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

בדקתי מול שני צמיגאים שהם פנו ליבואן ושניהם טענו שאין את הצמיגים הנ"ל במידה שלי.

קשים כמו אבן זה טוב, מה רמת האחיזה שלהם ?? זה יותר מעניין.

לפי המבחן שצירפתי ההנקוק היו רחוקים רק 0.2 שניות מהגודייר F1 במסלול של שליש מייל, הקומוהו פיגרו ב 0.65 שניות :!: ואלו צמיגים שונים Kumho Ecsta MX. הקומוהו שנבחנו אמורים להיות טובים יותר, הם עולים 50% יותר, הם בעלי טריידוור במוך הרבה יותר אבל גם באתר הם מקבלים ציון ממש לא טוב אז אני לא יודע מה הקשר בניהם ...

http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebrand=Kumho&tiremodel=Ecsta+MX+%28KU15%29

בכל מקרה הפרש של 0.65 שניות לשליש מייל זה הפרש ענק :!: אם הצמיגים הם בכזה הפרש מההנקוק אז אין סיכוי שאקנה אותם.

עוד מישהו שמכיר את אחד או שניים מהצמיגים :?:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תברר אם יש קונטיננטל ספורט קונטקט 2 במידה שלך

הוא לקח מקום 2 במבחן שפורסם (אחרי ה F1) ואני מאד מרוצה מרביעיה כזו שיש לי (205\55 על 16)

ברשד התכוון קשה = מחזיק המון זמן = TW גבוה = פחות אחיזה !!!

ככל שהTW נמוך יותר, הגומי רך יותר, נגמר מהר יותר, והאחיזה משופרת יותר.

ככלל, TW של פחות מ300 נחשב ספורטיבי, האקסטה MX מצטיירים בתור כישלון חרוץ במבחנים, למרות TW טוב, מראה קרבי, והאיכויות של קומהו ... כנראה התפספס להם ...

אלו היו 30 שניות על .... צמיגים.

אם אתה מחפש צמיגים לג'ימקאנה, אף אחד מהם לא בשבילך, במיוחד לא צמיג עם תאריך יצור ישן (אני בכל מקרה לא אקנה את הצמיג הכי טוב בעולם, אם תאריך היצור שלו הוא יותר מ 5-6 חודשים)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני יודע מה זה TW אבל לצערי זה מדע מאוד לא מדוייק.

ההנקוק עם TW של 200 ואוחז פחות מהגודייר עם TW 280

הקמהו גם מגיע עם TW 280 ועדיין נחשב פחות טוב ברמות מהגודייר.

האמת שלפי המבחן שקראתי וההפרשים הגדולים בין האקסטה שם והגודייר/ההנקוק, עם ההנחה שהאקסטה אמור להיות טוב יותר מה 712, גם לפי TW וגם לפי ביקורת וגם לפי מחירים.

אז נראה לי שאוותר על התוספת הקטנה בכוח ואלך על ההנקוק.

אבל קודם כל אני מקווה לשמוע מאנשים שמכירים את הצמיגים ואולי גם מוטי יקפוץ להמליץ מניסיונו והכרותו...

פורסם

לגבי הדאנלופ, אם אתה רוצה להיות בטוח, תבדוק מול היבואן, קמור אביזרי תנועה בע"מ - 04-6276333

במערכת ניתוב שיחות תבחר את המכירות.

הם היו מאוד נחמדים סבלניים ומועילים במקרה שלי.

ניר

פורסם
[]

האמת שלפי המבחן שקראתי וההפרשים הגדולים בין האקסטה שם והגודייר/ההנקוק, עם ההנחה שהאקסטה אמור להיות טוב יותר מה 712, גם לפי TW וגם לפי ביקורת וגם לפי מחירים.

אז נראה לי שאוותר על התוספת הקטנה בכוח ואלך על ההנקוק.

לפי המבחן של קאר אנד דרייבר דווקא ההנקוק מהירים מהגודייר ב 0.2 שניות. הקומהו MX איטיים מהגודייר ב0.4 שניות, והקונטיננטל זהים לגודייר. (זמן הקפה כ 30 שניות).

דבר שני, אתה לא מוותר פה על שום תוספת בכוח. ההבדל של 3.5% בקוטר, אמנם עוזר בהילוך ראשון, אבל אתה תאלץ להעביר לשני מוקדם יותר, בזמן שמיאטה עם היקף גלגל גדול יותר עדיין מאיצה בראשון. כמו כן אתה תיסע על טורים גבוהים יותר בכביש הראשי והרכב שלך יצבור קילומטרז' יותר מהר (אבל גם ייראה לך כאילו צריכת הדלק השתפרה, כי הספידומטר סופר עכשיו יותר קילומטרים ממה שבאמת נסעת...)

פורסם

הייתי נותן צ'אנס להנקוק.

ה-712 צמיג בינוני מינוס ובטוח בהרבה פחות טוב מה-MX שיש לי ניסיון לא רע בכלל איתו... תוסיף על זה את תאריך הייצור הפרה-היסטורי ויש לך מתכון מצוין להימנעות.

מוטי

פורסם

זה בדיוק העניין, ההנקוק הם בני שנה וחצי. זוהי הסיבה העיקרית לא לבחור בהם.

עדיין לא קיבלתי את תאריך הייצור של הקומהו ...

פורסם

הדיון נגמר. הקומהו משנת 2004 :!:

גודייר לא יודעים בדיוק מתי יגיע, אמרו לי לפני שלושה שבועות עוד שבועיים, אתמול גם אמרו עוד שבועיים, לפחות הם אמינים ולא משנים את דעתם :-)

דנלופ - אין במלאי ואין צפי ל SP9000

החלטתי שאם אין את הטובים ביותר אני מעדיף לקנות את מה שיש ואחר כך לארגן עוד סט.

הזמנתי רבעיית הנקוק ונראה איך הם מתנהגים...

פורסם

מי שמוכר צמיגים בני שנה וחצי זו עבירה פלילית !!!

אני לא הייתי קונה אותם גם לא בחצי מחיר

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ההנקוק מה 12/05 כלומר בני שנה וקצת. בפועל הם נראים טוב ואחרי חימום אוחזים לא רע בכלל.

והכי חשוב שסך הכל פשוט לא היה לי הרבה ברירה מהצמיגים בארץ ...

מקווה שלסט הבא אני אכין את עצמי מספיק זמן מראש כדי להיות מוכן בזמן עם צמיגים טריים ...

פורסם

קצת באיחור: הגולף שלי נועלת את הקומו האלה במידה 225/40/18.

לטעמי אוחזים לא רע. לא יצא לי לבחון את המגבלות יותר מדי פעמים.

עם זאת, לרכב אין יותר מדי "כח מתפרץ" :-D

נ.ב.הצמיגים אכן קשים כמו אבן.

מה שדיי הפריע לי כאן היא כותרת השרשור: צמיגים מחורבנים זה כל הג'אנק הסיני שנמכר , הצמיגים המדוברים כאן הם מאמצע הסקאלה של יצרנים יחסית טובים ומוכרים.

לא יודע אם זה מה שהייתי קונה אם לא הייתי מקבל אותם עם הרכב, אבל הם רחוקים מלהיות מחורבנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מתנצל על הכותרת הפוגעת.

בעניי, שאני מחפש לרכב את הטוב ביותר ואין להשיג אז ההתפשרות היא הרע במיעוטו. כמובן שאני מודע שאלו צמיגי מרכז ולא גרועים כמו הסינים האנומיניים ...

• תוכן חדש...