Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2002

tomersegev
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות גולף יד שניה 2002 בערך...

השאלה שלי היא האם הגולף ידועה בבעיות מסוימות שמתחילות אחרי 4 שנים, או שיש סכנה ל"התקע" עם רכב כזה בשל סיבוכים מוקרים ?

אשמח לשמוע תגובות.

תודה

פורסם

תראה הרכב עם שוק מצויין וירידת ערך מאוד נמוכה. להתקע איתו אתה לא תתקע.

הרבה התלוננו על בעיות בחלונות חשמל...

בתור בעל גולף כבר כמעט שנה לא גיליתי איזה בעיות מיוחדות.

פורסם

היי,

היתה ברשותיי גולף 1.6L שנת 2000 גיר ידני, במידה ותמצא רכב מטופל כראוי קנה אותו.

הרכב המדובר פשוט שווה כול אגורה שחוקה.

רכב מצויין עם אפס תקלות גם לאחר 6 שנים.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

אני הבעלים של גולף GTI 2002 שנה וחצי ורק תקלה אחת בשעון סל"ד שנבעה מהתקנת אזעקה מקומית.

רכב מעולה,עכשיו אני מוכר...אני יעדכן איך הולך:-)

פורסם
כפי שציין קודמי התקלות שהופיעו הפ בדרך כלל עקב התקנות מקומיות לא מקצועיות.
כמו בכל מכונית, ענין של מזל. יש לא מעט בעלי גולפים שמקללים את הרגע בו החליטו לקנות ויש כאלו שלא יודעים על מה הקודמים מדברים. הרכב באופן בסיסי הוא מצוין ולכן שווה בדיקה. חשוב לבדוק הסטורית טיפולים. הסטוריה כזו תלמד את הרוכש הפוטנציאלי, הן את יחסו של הבעלים הקודם לרכב והן את ה "מזל" שליווה אותו. בהצלחה.
פורסם

לחבר שלי עם 2002 1.6 אוטומטית היו כמה בעיות בבית המצערת ובמערכת הדלק, שעלו לו כ- 12 K ש"ח. כנראה עניין של מזל (?). הוא יד ראשונה ומטפל באוטו במורשה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...