Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה באה לה עוד תקופה של האשמות ואינטריגות שעלולה

להפיל את ה"מגדל" שעומד בין כה וכה על קרעים , ליפול.

זוכרים את "אשקלון"? עדיף שתשכח הסערה, אחדו כוחות

תבלעו את הגלולה המרה(מאוד) של ה 10.6.06 ,ותמשיכו הלאה.

בהצלחה.

מוטי

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוך, יובל ,איתן!

בבקשה מכם די, את היצרים השאירו לפורקן כ"א בתחומו ,אם בנהיגה ואם בארגון

עוד לא יצא דף הפקת לקחים וכבר התלהמויות? בבקשה 8)"דברו חלש"

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
דובי,

אתה אומנם לא ביקרת במרוץ אבל...

צוות ההפקות של "אתר השטח הישראלי" היה ותיעד! (במיוחד בשבילך (-: )

סרטון - http://www.4x4.co.il/details.asp?np=&editid=4731

גלריה - http://www.4x4.co.il/details.asp?editid=4733

אתר השטח הישראלי

טוב לא הייתי בראלי סובארו איתוראן בשבת ולאחר צפייה בסרטון אני יכול להגיד קודם כל דבר אחד -

החבר'ה מ-4X4 מצלמים ברמה סוף הדרך !!!

סרטון מגניב , זורם ויופי של מוזיקה ( אגב , של מי השיר הראשון ? )

תראו , משבת אני שומע כל הזמן ויכוחים לגבי הראלי - היה טוב , היה חרא , ארגז חול וכו' .

מי שראה את הסרטון , כמוני , צריך לסכם את הארוע ממש כמו שניצן לוי סיכם אותו - צריך להנות ממה שיש קודם כל .

הדעות , לדעתי , מאד חלוקות בין המשתתפים באם היה טוב או לא .

השאלה היא מה היו הציפיות שלכם .

כולם ידעו מראש , יומיים לפני או יום לפני , שראלי זה לא יהיה , אולי ספרינט אולי ארוע ראווה וככה היו צריכים לקחת את זה , לא לצאת מפרופורציות .

אז נכון שרציתם יותר , אבל אל תשכחו שאנחנו בשלב ההתארגנות , שלבי למידה .

אני בטוח שגם מועדון מרוצי ישראל וברוך ורמי , רצו יותר , את תשכחו שהגבילו אותם מאד .

אולי כדאי לקחת פסק-זמן קטן מהאשמות ולחשוב משהו - האם הייתם עושים את זה יותר טוב ?

אני לא רואה תור של אמרגנים שרוצים לארגן מרוצים פה ....נכון לעכשיו רק משוגע אחד (במובן החיובי ) מנסה לעשות משהו .

במקום לכסח אותו כל הזמן , אולי תעשו את זה אתם ...

יש לי עוד הרבה מה לכתוב בנושא - זמן לתגובות עכשיו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שכולם יפסיקו ליבב ולהתלונן! אני הלכתי ומראש לא ציפיתי לאירוע ברמה של חו"ל! האירוע הזה נחשב לאירוע הראשון החוקי שנערך בישראל וצריכים להנות ממנו ולומר תודה למה שהיה ולמארגנים ולמשתתפים. אני בטוח שעוד ירבו אירועים כאלה והם רק ילכו וישתפרו ואף נתקרב לרמה שאליה אנו שואפים להגיע. זה רק אירוע ראשון ונושא הראלי בישראל עדיין ב"חיתולים" אז קצת קרדיט.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני מסכים שהג'וב הזה של לארגן אירועים כאלו הוא קשה מאוד וראיתי את זה בלייב איך שברוך מפזז ללא הפסקה ועובד מאוד מאוד קשה , אבל, איך יכול ליהיות מצב שבנאדם שמארגן אירועים לא פעם ראשונה ומכיר את המגבלות מארגן אירוע בסדר גודל כזה על מסלול מזעזע כמו שהיה . החול התובעני הזה דפק את כל האירוע , זאת לא הייתה תצוגה זה היה בושה לדעתי . אם תעבור על כל הפורומים תראה תגובות של קהל שרואה פעם ראשונה את רכבי הראלי הישראלים וטוען שהרמה מאוד נמוכה ושהנהגים לא יודעים לנהוג וכו'... וכל זה מכיון שזה היה נראה מאוד איטי ,מצחיק (או שלא!) , ולא מקצועי בכלל עקב תואי דרך גרוע מאוד!

אם התואי היה טוב ,אין ספק שהשואו היה הרבה הרבה יותר טוב ומקצועי ומעניין!

עובדה שכ 80% + מהקהל בחר ברגליו לעזוב את האירוע המשעמם הזה.

אני כולי ציפייה שהמארגנים למדו לקח ואני כמעט בטוח שלהבא האירועים יהיו יותר טובים כי מטעויות לומדים.

אני מבקש מהקהל שהתאכזב שייתן צ'אנס ואני מבטיח לו שייראה רמה אחרת ויופתע מאוד אחרי האירוע האחרון.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אם התואי היה טוב ,אין ספק שהשואו היה הרבה הרבה יותר טוב ומקצועי ומעניין!

אני כולי ציפייה שהמארגנים למדו לקח ואני כמעט בטוח שלהבא האירועים יהיו יותר טובים כי מטעויות לומדים.

עומר.

עומר שלום

אם תקרא את שכתבתי בעמודים קודמים על האירוע תבין איפה עמדנו, אני לא מגיב כאן על נושא זה כי התנאים בשטח כגון: שינוי האירוע, משטרה, קרקע, הכנת מסלול הם אלו שקבעו את פני הדברים, בשטח אף לא אחד מאלו שמעירים הערות וכולן נכונות מבין מול מה התמודדנו וכמה קשה היה הדבר אפילו להגיע לאירוע מבלי שהוא יבוטל בכלל אז בבקשה מעבר ל"כאסאח" קצת פירגון לאנשים שעמלו וקשה, עמדו בשמש יום שלם בכדי לתת את המקסימום ואלו המרשלים ואנשי המועדון שעשו את החודש האחרון במקום עזבו ובאמת עזבו בית משפחה ומקומות עבודה רק בכדי שיצא האירוע.

זאת לא בכיינות אלו עובדות שבוודאי עוד נתמודד איתן הרבה, ולראיה מתוכננים אצלנו עד סוף שנה זו עוד 2 ארועים שכבר פועלים להקמתם, בתנאי שיחזרו למתכונת הקודמת השקטה כי אירוע זה "הקדים את זמנו" ואני מצטט חבר שמלווה אותי כבר הרבה שנים עוד מימי המוטוקרוס.

ברוך שליט

פורסם

ידידי במועדות מירוצי ישראל...

אני אתנסח בזהירות, וזו שאלה- לא קביעה-

יכול להיות שהאירוע הפך בעייתי בגלל ש"השתנתם מהמקפצה"?

כלומר- אם האירוע היה מתקיים כמו שהיה עד היום, בלי פרסום ובלי נסיון להפוך אותו ל"חוקי" לפני שהחוק בתוקף - הוא היה מוצלח יותר?

אסף.

פורסם
ידידי במועדות מירוצי ישראל...

אני אתנסח בזהירות, וזו שאלה- לא קביעה-

יכול להיות שהאירוע הפך בעייתי בגלל ש"השתנתם מהמקפצה"?

כלומר- אם האירוע היה מתקיים כמו שהיה עד היום, בלי פרסום ובלי נסיון להפוך אותו ל"חוקי" לפני שהחוק בתוקף - הוא היה מוצלח יותר?

אסף.

אם תסתכל בהודעתי האחרונה שבו אמר לי חבר ש"האירוע הקדים את זמנו" זה אומר הכל.

ברוך שליט

פורסם
טוב לא הייתי בראלי סובארו איתוראן בשבת ולאחר צפייה בסרטון אני יכול להגיד קודם כל דבר אחד -

החבר'ה מ-4X4 מצלמים ברמה סוף הדרך !!!

סרטון מגניב , זורם ויופי של מוזיקה ( אגב , של מי השיר הראשון ? )

תראו , משבת אני שומע כל הזמן ויכוחים לגבי הראלי - היה טוב , היה חרא , ארגז חול וכו' .

מי שראה את הסרטון , כמוני , צריך לסכם את הארוע ממש כמו שניצן לוי סיכם אותו - צריך להנות ממה שיש קודם כל .

הדעות , לדעתי , מאד חלוקות בין המשתתפים באם היה טוב או לא .

השאלה היא מה היו הציפיות שלכם .

כולם ידעו מראש , יומיים לפני או יום לפני , שראלי זה לא יהיה , אולי ספרינט אולי ארוע ראווה וככה היו צריכים לקחת את זה , לא לצאת מפרופורציות .

אז נכון שרציתם יותר , אבל אל תשכחו שאנחנו בשלב ההתארגנות , שלבי למידה .

אני בטוח שגם מועדון מרוצי ישראל וברוך ורמי , רצו יותר , את תשכחו שהגבילו אותם מאד .

אולי כדאי לקחת פסק-זמן קטן מהאשמות ולחשוב משהו - האם הייתם עושים את זה יותר טוב ?

אני לא רואה תור של אמרגנים שרוצים לארגן מרוצים פה ....נכון לעכשיו רק משוגע אחד (במובן החיובי ) מנסה לעשות משהו .

במקום לכסח אותו כל הזמן , אולי תעשו את זה אתם ...

יש לי עוד הרבה מה לכתוב בנושא - זמן לתגובות עכשיו

דובי

דובי שלום !

אני חייב לומר לך אני אוהב את מה שכתבת כאן לגבי הארוע בתל עדשים.

הציפיות זה מה שעושה את ההבדל ולא רק .

אבל חשוב מאוד לדעת שמאוד לא פשוט לארגן ארועים כאלה בעיקר שאנו עומדים /עובדים

בתנאים לא תנאים עם קשיים לא הגיוניים. רק מי שיבין זאת אולי יעריך את מה שאנו עושים.

ודבר נוסף אני אישית קיבלתי יותר טלפונים מפרגנים מביקורטיים. על אלה שלא מסוגלים לפרגן

אני מרחם.

בכבוד רב רמי לימון

פורסם

אתר השטח הישראלי 4X4 אתם מקצוענים אמיתיים כל הכבוד על סרטים ברמה :mm_yeah:

ותודה לשאר הצלמים ובמיוחד לטל האומן :wink:

בברכה

קובי כהן

פורסם

יש תמונות ו/או סרטונים של יובל מלמד מתהפך בסיבוב האחרון ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה רבה לסובארו ויאתוראן שהרימו את האירוע

ולכל שאר הנותני חסות.

תודה רבה למועדון מירוצי ישראל -ברוך,רמי,מארשלים וכל הצוות, עמותת נהגי המירוצים

תודה רבה לקהל שהגיע,תמך,עמד בשמש למרות הכל...

תודה רבה לMARSHALS

תודה רבה לאתר 4X4 על הסרטים והתמונות היפות!

תודה רבה לכל שאר הצלמים למיניהם.

תודה רבה למעודדות הצמודות

אמיר גמליאל

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם
http://www.jeepolog.com/with.php?pic=rally_subaru_ituran_2006/_DSC0022.jpg

תמונות, וסיקור של שי שקולניק (צלם העל שלנו) בג'יפולוג:

http://www.jeepolog.com/267.html

אסף.

יש שם גם תמונות של המיגונים של הסובארו... (או שהתמונה הפוכה)

_DSC0022.jpg

אסף.

• תוכן חדש...